Hej!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen :) orkar inte börja skriva allt vi har gjort när jag inte har bloggat.
Just nu håller jag iallafall på att baka pizza, för första gången. Eller jag har ju gjort pizza men aldrig gjort degen själv :) så nu håller den på att jäsa. Ska bli så gott när det är klart, hoppas jag.
Igår fick vi våra tapeter vi beställt till sovrummet, och idag var vi och köpte lite tapeter till hallen. Så imorgon så kommer det 2 stycken hit och tapetserar både sovrum och hall, kan lägga upp bild sen på hur det blev, kommer bli jätte fint när allt är klart. Är då bara golv kvar och lister och sånt där, och en resa till ikea :). Tak har vi också satt nytt i både hallen och sovrummet, väldigt fint. Eller nej, jag har inte satt upp det, sånt är jag för klen för tror jag, men marcus och hans vänner :).

Nu har jag semester i 2 veckor till, känns ju inte direkt som semester när det bara öst ner regn dom senaste dagarna, nyss tittade solen fram men den verkar ha försvunnit igen..
Har också börjat köra med bilskolan, äntligen! Har kört 2 ggr, en gång idag och 1 gång förra veckan. Tycker faktiskt det går ganska framåt, har blivit mycket lugnare nu också när jag ska köra i korsningar, annars har jag haft lite panik när det gäller att växla ner, bromsa in, hålla koll på allt och samtidigt svänga men det går bättre nu. Så idag fick jag testa ecodriving, det gick också bra men var kanske lite krångligt men nu tror jag det sitter!


Nu ska jag kolla till degen, är hungrig som en gris! Ha det bra :) pussåkram.