puss

Nu går det riktigt bra med min träning och allt, och det gör mig så glad :) Kira gör också så bra framsteg i sin träning, i söndags var vi och tränade på FOU parkeringen och det var många hundar, stunden då jag gick slalom med kira mellan alla hundar gjorde mig så glad, ville bara krama om min lilla tjej för hon är så duktig och hon lyssnar så otroligt mycket bättre på mig!
 
Jag håller just nu på och laga mat, ska göra lax i ugn, men marcus är och hjälper kalla och göra någonting så jag får gott vänta.. Tur att jag inte är så farligt hungrig, för när jag är hungrig så kan det bli farligt. Nej men det är verkligen så att den person jag hatar mest av allt är mig själv när jag är hungrig, fy helvete vilket humör jag blir på.
 
Nåja jag och marcus har varit ute ett tag idag, det är ju så himla fint väder nu! :) vi åkte med skoter till marcus kompis och drack kaffe och sedan har jag tränat bara..
Nu har jag varit ledig i 5 dagar, idag blir femte dagen och imorgon ska jag och jobba igen, 9 dagar eller vad det är.. Men det brukar gå fort. I helgen får vi också besök från piteå hit, å det ska bli kul :) så nu blir det till att storstäda så man inte skrämmer bort dom.
 
Ikväll ska vi gå och promenera några stycken med våra hundar i gällivare och ha socialträning, får se hur det går.. Kira är väll inte den bästa på att gå kopplad bland andra hundar, hon vill gäääärna busa! Nå pussåkram!
 

hej

Imorse vaknade jag klockan 10, då var det hopp i kläderna och åka till gymmet. Har ändå blivit duktig att träna nu, har lyckats klämma in 5 pass den här veckan, 2 fotboll och 3 gymdagar. Det känns dock som att man har för lite tid men det funkar, jag har ju även kiras träning. Och det går hur bra som helst för kira, jag blir så stolt över lilltjejen, hon är så otroligt smart och lättlärd och jag ser lyckan i hennes ögon när vi tränar och det gör mig också lycklig :)
Nu har jag också fått upp min kondis lite men jisses att man har mycket att ta igen, igår när vi tränade fotboll så var det som att jag aldrig hade haft någon kondis, men det är bara fortsätta träna så kommer det så småningom. Det är då grymt kul iallafall!
 
Jag har vart sjuk ganska mycket på senaste, blev sjuk i 2 veckor, sedan var jag frisk drygt en vecka och så vart jag sjuk en vecka igen, måste vara nåt skit som går för jag tycker alla är sjuka nu.. Har ännu heller inte släppt riktigt från lungorna, jag är fortfarande lite slemmig men jag känner mig inte något tröttare eller sjukare för det, så tur det iallafall.
 
Jag hade behövt städa här, jag är dock väldigt omotiverad till det, det är så trisst när allt är hullerombuller och man vill bara ha någonstans att sätta allt. Papper, fyfan vad jag hatar papper.. Har så svårt att slänga dom för det känns alltid som att jag slänger något viktigt haha.
 
Nej nu ska jag hoppa i duschen, sedan klura på vad fasen jag ska laga till middag. Hejdå!