sjukk

imorse, halv 5 på morgon visa febern 38.6, kallsvettats och snorat hela natten. usch! halsontet är ganska väck men då är det hosta och igentäppt näsa, och det allra värsta - febern. hade jag inte haft feber så hade man iallafall orkat jobba..

igår skjutsade marcus mig och kira till marie, så marie for och köpte chips och godis, så låg vi och tittade skilda världar från typ 2 på dan till 11 på kvällen, då marcus slutade och hämtade mig. var då tur marie var ledig, man blir ju helt knäpp av att ligga hemma själv.

idag ska marcus och min systers kille anders sätta upp kaklet, så jag får åka till mamma eller marie, för att anders vart sjuk så mycket och jag vill inte smitta han.

nä nu ska jag nog kliva upp, släppa ut kira på gården och gå och duscha! ha det bra

som ett brev på posten

... kom förkylningen från fan! fort gick det också, så låg jag under täcket med kläder på kläder..

fick sjukanmäla mig från jobbet, kanske lika bra men att det ger en lite ångest iallafall. men å andra sidan, vad kan jag göra åt det?

ska skutta i duschen, sedan försöka få i mig nån mat! nu kom mitt hjärta genom dörren med vårt kakel:) och lister.. i helg kan jag laga mat!! woho.. om man nu ens vill äta eller orkar laga mat vill säga. äsch! kraaam

wohohi

åhhååjaja! igår blidde jag 21 år, fick så fina presenter och även en överraskningsfest i fredags:) vart såå glad, och överraskad framförallt!
igår tröck jag MINST 5 smörgåstårtbitar, miiiinst 5.. vart frukostlunchmellanmålkvällsmatALLT! Fast man fyller ju bara år en gång om året;)
äter skräp heeela tiden nu, varje dag nästan. längtar så tills vi kan använda köket, bara någon kommer och kopplar in allt! och snaart kommer kylen o frysen också. ni ska bara veta hur jäkla snyggt allt kommer bli..:) är så nöjd hittills!

sitter nu på jobbet, inväntar att jag ska få gå hem, men än är det en timma kvar.. men hejdåå!

Sep. 25, 2012


Köks renovering

Här går det framåt vill jag lova. I måndags revs hela köket ner, sedan sattes det gips skivor, i torsdags hämtade Marcus o hans pappa hem köket, ett nytt tak är uppe, element och fönster har målats, tapeter har beställts, tapeter har hämtats och nu i skrivande stund så hålls tapeterna på att sättas upp. Förstå att detta hänt på 5 dagar!! I helg sätts delar av köket upp också, eller ja så mycket vi hinner.. Kakel ska sättas, golv ska läggas, fönster ska smällas igen, fönster ska upp på en ny vägg, åh kan hålla på hela dagen!;) sedan så fort köket är uppe är det bara riva ner matplatsdelen, åh allt kommer bli så jäkla bra! :) och min kille är så duktig!

Måste till mamma o fixa mat lådor, inte allt för kul att äta ute hela tiden..
Sen går det timmar mellan måltiderna också.


Åh är så glad!

Bilden är från i måndags :)


Torsdag

Nu är det bara att pälsa på sig för nu jädrar är då hösten här, prick 3 grader säger min termometer, känns som isvindar ute, brr..
Hela veckan har jag jobbat, har varit väldigt trött hela veckan dessutom. Egentligen skulle jag ha varit ledig imorgon men jag jobbar åt cicci då, och sen får jag vara ledig 4 dagar.
Sedan jag började jobba efter semestern har jag också börjat få så jäkla ont i fötterna (förbannade foppatofflor), och i svanken. Måste ta och köpa mig ett par vettigare skor någon gång. Och på tal om det också köpa mig vanliga skor också, som jag har utanför jobbet, det är ju trisst att hälften är hål i, endel skor går inte att ha till allt, en del har kira bitit sönder när hon var liten (tack och lov att hon slutat med det), och jaaa.. Det "roliga" är bara att man får vänta på lönen till slutet på oktober, då vi får våran semester ersättning i juni.
 
.
Har tänkt baka något roligt, men jag vet inte vad. Nåt som blir bra för en gångs skull, då vi äter lchf är det väll inte alltid det enklaste, men jag ska bannemig hitta något som blir gott så ska googla runt lite nu. Gjorde glass här för ett tag sedan och vetnivad? Det var skitgott! :) Det mesta går nog, men det blir kanske sällan likadant.. Nänu ska jag kika runt lite, sedan ska jag lägga mig i sängen, jag är helt död i ben och fötter. Godnatt!