what are words

nu har jag tålamodet i botten igen.
igår lämnade jag kira ensam i kanske 1 timme, när jag kom hem så var det toapapper över hela tvrummet och hallen. det skrattade jag mest åt och tyckte det var lite charmigt för att hon bara låtsas som ingenting typ..
men sen så for jag och jobba, kom hem och då var halva lägenheten riven. internetdosan var halvt trasig (som tur var inte helt), ljus låg sönderätet över hela golvet, glas, skor, ja... allt! då vart jag arg.
och idag lämna jag henne i 2 timmar kanske, och sen så hade hon minsann bitit upp mattes uggs :) gud vad kul det var. nog för att jag skiter i dom där uggsen, men vad fan är det? protesterar hon eller har hon bara trisst? hojja! vill inte att det ska vara såhär att lämna henne ensam, hon som varit så duktig..

nåja! har flängt runt med therese nadja och charly hela dagen, har charlys frågor ekandes i skallen. det är inte en fråga, det är 1000. "varför byter killar aldrig tröjja?", haha..

nu har jag tungt och andas igen, jävla skit allergi! fan vad less jag är. månne om det är pollen..
blää känner mig helt slutkörd. en grejj till och jag kokar över. orkar inte mer! vill bara ta det lugnt nu och andas ett tag. vilken tur att jag "är så duktig" på det också då.

klänningen jag beställde ska jag skicka tillbaka, den såg inte fin ut. såg mest ut som en tantklänning, eller jag passade hur som helst inte i den. och den låg självklart också på golvet igår när jag kom hem! thank god att den inte var sönder biten.


nu ska jag göra nåt. börjar bli uttråkad igen. hejdå.

såld

har länge sökt en klänning med öppen rygg men verkar fan omöjligt att hitta en, förutom dom där spetsklänningarna. men har inte riktigt velat ha en vit eller en svart.
så nu hade dom fått in blå och rosa, och jag blev helt såld på den blåa!

Rosalie Lace Dress SEK 269, Club L - NELLY.COM

så fin blå färg också :) hoppas bara den sitter bra också.

och återigen till det här med rabatter. googla alltid när ni ska beställa :) ska ni beställa från nelly nu så ange rabattkoden "student" så får ni 10% på det ni handlar. inte illa!

hejhoopp

som tur är så är kira ganska morgontrött, hon ligger och sover tills jag kliver upp. är så roligt när marcus ska iväg på jobbet och hon kliver upp, krafsar mig på armarna eller bara lägger skallen bredvid mig och vill komma upp i sängen, då får man hjälpa henne upp, så lägger hon sig med huvudet på bröstet och somnar. hon är då så döllig!

har nyss varit ute med henne och låtit henne kissa, hon är så rolig när hon inte fått vara ute nog länge. hon strejkar i trappen och sen när vi kommer in hoppar hon runt mig som ett mähä och morrar och viftar på svansen, viftar på skallen och låtsas "gäspa" sådär så det aldriiiig hörs, haha.. så tittar hon på mig som att jag ska fatta vad hon menar.
då säger jag "snart", då åker skallen på sne och hon blir helt till sig.

jaaa men nog om hundsnack! hehe..
igår var jag och övningskörde för 3e gången, eller jag har ju provkört fler gånger men 3e gången med min moster som jag ska köra med. nu fick jag vara lite i trafik och det var lite läskigt till en början, hjärtat slog ganska hårt men jag kände mig ändå ganska trygg. går faktiskt jätte bra, trodde det skulle ta jätte länge innan man lärde sig något men det går bra! :) ganska kul är det också. och hade nog inte kunnat ha en bättre lärare. anno är så lugn och skrattar bara om det blir fel så det är skönt! ingen panik har hon heller :)

nu har vi också börjat packa ner lite här. har packat ner det mesta hos mamma också. vi har ju en hel del kvar att packa ner här också, men måste fixa mer lådor. sen kan man ju kanske inte packa ner allt än eftersom att vi inte riktigt vet vilket datum vi kommer flytta. men snart är det iallafall :) och det ska bli så skönt och så kul.
vi har också bestämt tapeter till sovrummet. först skulle det bli ett par som var svartlila, dom var hur fina som helst. men 995:- rullen var väll lite väl dyrt. Så vi hitta ett par som var svart blåa med massa grejjimojjer, dom var också jätte fina och kosta 499:-. så dom får det nog bli :)

har förresten slutat helt med lchf nu. vågen verkar inte ändras mycket trots att jag äter kolhydrater så det känns ju bra! det tråkiga är att magen blir så mycket sämre av kolhydrater..
nu ska jag gå ut och promenera med emma, kira och hennes vovve kiwi! hörs sen eller nångång. pussåkram!

love

åh. jag är så lycklig. det känns i hela hjärtat!


idag har jag städat ur allt hos mamma, det tog några timmar. 3 flyttkartonger, men då har jag inte packat ner datorn än och såna saker. nu är det väll bara att städa ur här hos marcus också, eller inte nu, men sen när det är dags. kanske borde börja packa ner lite grejjer iallafall så man slipper ta allt sen. är nog inte långt bort från flytt nu :) 2 veckor kanske.. känns så himla kul och bra! ska bli så skönt att bo i hus. och få göra om allt, gud vad jag längtar efter det. och att sitta ute på somrarna, grilla och mysa, ha picknick på gården. blir nog jätte bra! :)

är ganska sjuk, eller är allergisk. vi var hos therese och tomas och grilla igår, och när jag for därifrån så tjöt mina luftrör en hel del. nu har jag väll lite halvt feber och är ganska snorig. jobbigt när man är allergisk, man blir så slut o trött i kroppen..

sen har jag varit med marie och tessi idag också, bara farit runt och pratat och bara varit :) nu väntar jag på att älskis ska komma hem från jobbet.
ne, hejdå!

söndag

Som sagt har jag ätit mer eller mindre kolhydrater sen förra onsdagen! börjar kännas jobbigt nu att äta sånt jag inte bör äta. Vill inte, ska inte!
Men är väldigt förvirrad nu. Eftersom att det imorgon är sista veckan (kan ju fortsätta hur länge jag vill, men planerat) så vet jag inte hur jag ska göra. Ska jag äta lchf en vecka till, och sedan övergå till GI? Eller ska jag äta som jag gör nu ungefär, men med måttliga mängder kolhydrater? Herregud vad det står still i skallen. När man kommit ur "planen" så vet man inte hur man tar sig tillbak, verkar det som..
Vill fortsätta ett tag till eftersom att jag blir så mkt bättre i magen och allt det där, magen är inte lika uppsvälld efter man ätit osvosv.. Men samtidigt så vill jag inte vänja mig vid den kosten, för det är inte roligt alls, speciellt inte om man är kräsen och måste variera för att inte bli less, och jag är inte duktig på att variera, är också lite feg o testa nya saker.
Jag ska iallafall börja träna nu, eller träna och träna.. Promenader och springturer några dagar varje vecka, sen lite hemmaträning kanske. Har inte råd med ett gymkort tyvääääääärr.

Nåja, nog om allt det där jobbiga. Har idag varit hos frissan för 4e gången på ja, 5 veckor kanske. Nu är jag helmörk, eller jag har en liten ljusare slinga i håret som hon satt så att det inte skulle bli så tråkigt. Det här måste ju hålla, men eftersom att mitt mörka hår hon färgade i luggen suttit så borde väll det här också gå. Annars vet jag inte vad jag gör...
Imorgon ska jag tatuera mig, ska bli kul, eller nej men efteråt! Eller inte det heller egentligen, ska och jobba direkt efter och då kommer jag säkert bara vara trött. Men det får funka :).

Åh måste säga hur duktig kira varit. När jag och tessi var på promenad för några dagar sedan så gick vi till coop och tillbak, jag fick lillen att gå lös bredvid mig när människor och hundar gick förbi och jag blev så stolt! Kändes verkligen som en glädjekick eller nåt. Blir så glad när hon förstår, och när hon är så lättlärd. Men är ändå rätt hopplös i koppel ibland:/ men det är bara öva och öva gissar jag.


Nu ska jag sluta tråka ut er. Ska hoppa i duschen på ett tag, hejdå!


HEJ

Hej!
sitter och är allmänt grinig, har inte ätit på jag vet inte hur många timmar och jag börjar tappa tålamodet.... jag kan nämligen inte börja med maten förrän marcus kommer hem, för han ska handla en grejj till maten som jag måste ha!! och dom fick nån idé att gena någonstans med bilen så nu sitter dom fast, gud vad det är kul att man får vänta några timmar till, eller nåt. Ne, förlåt, vad dum jag är. Borde ta mitt lata arsle o promenera till konsum, men nä..

Har iallafall fuskat med den här dieten i en vecka nu ungefär, går på den endel dagar, fuskar en del dagar, ja jag vet inte. Men nu på måndag så har vi ju gjort den 5 veckor så ska väll försöka vänja bort den lite eller nåt, och börja köra lite mer GI istället, eller nåt sånt. Är så less på att äta kött och broccoli, är så kräsen också så jag gillar ju inte mkt annat än broccoli. Så jaaa... :)

Har ont i halsen, känner att jag behöver sova och koppla av! meeeeen... först laga mat! när fan det nu blir av.
Tålamod = 0.