Ligger i sängen och trycker, jag ska snart ta och stänga mina brungröna men jag är inte särskilt trött då jag haft em nu två dagar och fått sova ut.. Lite jobbigt att ha em och imorgon ha fm, men det ska nog gå bra :) Jag har försökt packa lite, eller jag har dragit fram de flesta kläder jag ska ha med mig och hur jag än gör så blir det ändå att halva garderoben åker ner, får försöka klura på det där för man hinner inte använda så mycket kläder ändå.. Och så känner jag mig tjock och svälld som en gris, jag hatar dessa känslor då de tar en väldig massa av min energi, att idas gå omkring och åha sig.. Har dom senaste dagarna ätit bröd och sånt så min mage är heller inte på min sida, men mat är ju såå jäkla gott!! Marcus har åkt och fiskat med Jocke, hoppas att han inte dyker upp allt för sent så jag slipper sova hela natten själv, är inte något vidare bra på det.. Imorgon ska jag på stan med Marie och söka efter ett par skor, solglasögon, köpa sol kräm och försöka bli klar med det mesta innan vi åker. Var idag och tittade på eriksson efter skor, men med mina 33-34 fötter så är det en ganska svår sak.. Blir knäpp på det ibland då det sällan finns dom skor man skulle vilja ha i ens storlek.. Jaja nu ska jag försöka sova trorjag! Ha det bra :)


pussåkram

Min helg har spenderats på jobbet, jobbat förmiddag och sedan har jag och marcus städat en del här och tvättat bort de mesta av tvätten, försökte få bort lite så vi inte har en miljoner saker att göra nu innan vi åker, men det känns som att jag har väldigt mycket att göra, och så ska jag dessutom jobba nu alla dagar fram tills att vi åker.
Sedan igår har vi varit på en liten fisketur med conny och emelie, vi åkte till porjus och var inte allt för länge där, lite tråkigt det för det var kuul! :) men sedan när vi skulle starta bilen så hade marcus glömt lysena på också så då fick vi ringa efter hjälp..
 
Har iallafall för ett tag sedan kommit hem från jobbet, har jobbat kväll med carro, för en gångs skull jobbar jag kväll. Är rätt skönt ibland men inte allt för ofta, men man får iallafall sova och det är sällan det :)
Har nyss ätit hårdmackor, druckit the och ätit en hallonkesella, väldigt gott! är dock fortfarande hungrig känns det som, känns en del dagar som att det inte finns något stopp på mig, skulle kunna äta tills det åker ur öronen, fast jag tror det också har att göra med att jag rör på mig mer än vanligt..
 
 
Jag måste nu hinna köpa allergipiller och sånt, solskydd och försöka hitta ett par solglasögon, varenda par jag har eller varenda par jag hittar är för stora, blir för stora eller går sönder. Det är ungefär samma med skor, det måste jag också hitta för varenda par där är också söndriga, nästan. Jag ska sluta köpa skor för 200-300 kronor, dom går bara sönder! Kanske inte alla, men dessa jäkla tygskor.. Antingen är det mitt sätt att gå på, eller att jag köper för stora/för småa, eller så är det bara det att det är skit.. Jag ska iallafall försöka hitta mig nåt! :)
Sen måste vi åka och växla pengar, jag måste hitta en väska, sen måste jag packa den där väskan, sen måste jag städa, tvätta klart allt, ja blabla.. Listan kan göras lång, fast jag tror jag stressar upp mig i onödan, som vanligt..
 
Nu ska jag väll bara invänta min andra halva :) vi hörs! puss
 

Min marcus, alltid min marcus, bara du

Kom och tänka just här, med tårar i ögonen hur mycket fint i livet jag har, hur fruktansvärt onödigt det är att grubbla, oroa sig och fundera ihjäl sig över saker (trots att jag själv gör det ganska för mycket), när det enda man egentligen bör göra är att njuta över allt underbart som finns i livet.
Jag trodde nog aldrig att jag skulle stå här idag, med världens bästa pojkvän bosatta i ett hus. Förstår ni att vi äger ett hus tillsammans? Jag vet inte vad det är jag gjort för att förtjäna att ha det såhär bra. Jag hade inte kunnat ha det bättre än såhär, jag hade inte kunnat somna på ett bättre sätt än med marcus armar om mig, jag hade aldrig någonsin stått här idag om det inte vore för dig marcus.
Jag svor på att jag aldrig skulle bli kär i någon, och ärligt talat så blev jag aldrig kär i någon, jag såg nog mest svart och vitt. Men sedan stod du bara där, och det var så jäkla självklart. Jag trodde inte en beröring kunde spela upp 1 miljarder känslor man aldrig känt, på 3 sekunder, jag trodde verkligen inte det. Jag trodde inte man kunde bli kär över en natt, jag trodde inte på sånt. Jag var hård, jag hade byggt upp en utsida som ingen skulle få ta sig igenom, du tog dig igenom den, du, av alla människor i världen, du gjorde det, och jag som svor att inte släppa in någon. Men helt plötsligt så spelade saker ingen roll, saker fick en mening, jag fick en mening och du gav mig det, allt det här gav du mig, du gav mig färger i mitt liv, fjärilar i magen och ett stort leende på läpparna som min mamma sällan såg.
Det var något med dig, det bara är något med dig, jag kommer nog aldrig kunna sätta fingret på det, kommer nog aldrig veta hur jag ska beskriva det med ord, men det du får mig att känna är guld värt och jag uppskattar det varje jävla dag.
Jag brukade inte ta hand om folk på det här sättet, jag brukade inte vara den jag är, jag brukade inte vara såhär positiv. Du gav mig det också. Du har fått mig att tvinga mig själv till att göra saker jag tycker är obehagliga, och du har i samma veva gjort mig till någon så mycket starkare.
Jag tror nu på mig själv, jag tror på mirakel och jag tror på oss två mer än allt annat. Jag vet med all säkerhet, med handen på hjärtat att jag har träffat killen i mitt liv och det är han jag somnar bredvid varje kväll, det är han jag sitter och äter middag med, skrattar med, tjafsar med, busar med, myser med och delar mina dagar med och det är jag så jäkla tacksam över!!
Tänk att en människa kan vara allt man behöver för att klara sig igenom sina dagar.
Du har förtrollat mig, får mig att sväva, tar andan ur mig, du gör det, varje dag, och jag vill att du ska veta det. Jag vill att du ska veta hur mycket kärlek mitt hjärta pumpar för dig, jag hoppas du ser det, hoppas du vet det.
Tack för alla dagar jag fått spendera med dig, tack för att du är du, tack för att du finns och tack för att det är dig jag valde och tack för att du valde mig.
 
Jag älskar dig miljarder gånger runt jorden, om världen blir delad vill jag vara på din sida. Mitt liv, mitt allt, min andra halva, min stora största kärlek!
 
 
 
 

Love it

Idag när jag slutade jobbet så åkte jag och hämtade tessi, vi for och hämtade ut mitt paket och hon handlade, sedan så hämtade vi marie och vi åkte iväg för lite ärenden och sen vidare till marie där vi bara satt och surra.
Sedan har jag och marie tränat, jag kunde dessutom springa i shorts och t-shirt idag, var så jäkla härligt! blåste dock en hel del men det gjorde inget :)
Efter det så åkte jag och marie och hämta lina och så handlade dom och jag skulle köpa jordgubbar men dom hade slutat sälja för idag så jag fick bli utan, käkade nyss middag och det var suuuuupergott! När vi var i piteå så köpte jag björn ferrys (stavning?) lchf pasta, den var helt okej eller den var jätte bra! Var lite segare o tugga än vanlig pasta och kanske lite annan konsistens men spela roll, det var gott!
 
Ska nog tebba lchf brödet vi köpte också, det sägs väll att det ska smaka ungefär som vanligt bröd, får se.. När jag bakat eget lchf bröd har det då smakat SKIT, inte alls gott. Förrutom opsies som går och äta men, precis som allt annat smakar en jävla massa ägg och tro mig man tröttnar på den smaken..
 
Nej nu fasen ska jag nog ta en promenad med världens underbaraste lilldam, kiiira! Då blir hon gla! :)
 
 
 
 
 
 

feel this

Nu har jag ca 4 veckor (lite mindre) framför mig som kommer bestå av träning och en strikt kost, känns grymt kul, och tungt! Fast jag har så pass mycket motivation och vilja att det är mer kul än jobbigt. Så länge man ser resultat så är det ju bara roligt.
Körde första träningspasset idag, har gått med i fitnessfighten, dock den andra versionen där man inte tävlar, fast jag följer bara träningen och så äter jag efter lchf, den mat dom rekomenderar tänker jag äta senare, när vi kommit från utlandet, då den är lite "normalare" än vad lchf mat är.
Så jag har gjort bort min träning idag egentligen men tänkte ta en promenad till coop, ska köpa jordgubbar och göra nån smoothie av nåt slag, med grädde och ja nånting, måste googla eller så testar jag mig fram.
 
Tycker det är så himla roligt med kost och träning, skulle gärna vilja plugga kost, tycker det är hur intressant som helst. Finns så mycket att få reda på och det är så lite man egentligen vet om det man stoppar i käften.
Ni kanske tycker det är jätte trisst att läsa om mitt farande hit och dit mellan olika koster och träning och promenader hit och dit.
 
Ska jobba förmiddag nästan hela veckan, känner mig trött av bara idag men jag jobbar nog ändå förmiddag än kväll. Marcus har eftermiddag nu, det är som vanligt alltså, jag har förmiddag och han eftermiddag, det slår ju som sagt aldrig fel..
Vi var i piteå i helg, var så mycket reor och grejjor, sprang in på stan i luleå innan vi åkte hem och jag hittade huuur mycket som helst på gina, och kom ut med ett plagg, hehee. Kände mig rätt snål! Kändes som att mina pengar för ofta går till kläder, men det var verkligen mycket jag ville ha där :(
 
Nej nu ska jag ringa å skynda på marrestar! Hörs säkert imorgon, ska försöka fota nå bilder nångååång.