whatever

Idag vaknade jag före 10, för en gångs skull så har jag fått sova oavbrutet, inte drömt en enda gång att jag är på jobbet (tror jag), så har sovit ganska skönt, dock drömt en massa drömmar som vanligt, men jag känner mig mer utvilad än jag gjort på ett bra tag. Längtar nå jävulskt tills jag och marcus får semester, så vi båda får sova ut varenda jäkla dag!
Jag låg iallafall och drog mig i över en timme, så jäkla skönt, får ta vara på mina 3 lediga dagar nu.
När jag klev upp så tränade jag lite rumpa och ben och sedan gick jag ut och sprang. Var väldigt opeppad till både och men jag fick ge mig fan på det bara och nu ångrar jag mig ju såklart inte! :)
 
På måndag börjar jag följa kosten, har vart grymt dålig på det. Så på måndag ska jag börja köra stenhårt med allt.

I helg åker jag och marcus till piteå och är där, ska bli så underbart skönt! Längtar bort härifrån så jäkla mycket.
Sen att spendera sin helg med en person man älskar väldigt massa mycket är nog det bästa jag vet! Känns som evigheter sen vi fick vara med varann en hel helg, lediga båda två, det var också evigheter sen.
 
 

Fulla muggar

Har vart en bra dag hittills, startade dagen med frukost på nyfiket med amanda och ida, sedan for jag hem, drog på springkläderna och for ut och sprang med kira. Sedan åkte jag iväg och sola, sen har jag tränat armar och mage och efter det har jag duschat, ätit, sminkat mig och nu sitter jag här!
Ska strax börja promenera till jobbet..
 
Tycker om såna här dagar då man hinner så mycket, och tar hand om sig själv, önskar bara den kunde fortsätta och att jag fick spendera min eftermiddag/kväll med min älskade pojkvän, men det är väll knappast ovanligt att han har förmiddag då jag har eftermiddag? och då har jag bara 2 em på mitt schema i månaden.. Nåja, till helgen får vi umgås med varann iallafall.
 
Nu måste jag nog snabba mig, kramiiis! och ta vara på det fina ni har.

press

Har på senaste tiden känt som att jag har en enorm press på mig själv, att jag måste prestrera mitt bästa, att jag bara är allmänt stressad, vissa dagar att det är som att jag måste göra mer för andra än för mig själv.
För nån vecka sedan så vaknade jag t.ex flera gånger under nätterna, var iofs i början av mitt sluta-snusande och säkert också anledningen, det gick över iallafall. Men sen har jag sedan dess också drömt hela tiden, det är som att jag drömmer från att jag somnar till att jag vaknar, min hjärna får alltså aldrig vila, ett enormt högvarv måste den gå i. Det är heller inte roliga drömmar jag drömmer, ena natten är det som en actionrulle, andra natten så är det något dramatiskt, sen tredje kan det vara som en rysare..
Ja rätt trött på det jaaaa. Men också kommit på att det förmodligen är att jag är så förbaskat stressad som gör det. Men, vad gör man? Vad ska jag göra åt det?
Känns en del dagar till och med jobbigt att t.ex marie frågar mig om jag vill följa med ut och promenera, det är sällan jag inte vill, men direkt jag känner att det är en grej jag måste göra om jag säger ja, så blir jag sådär stressad igen.
Usch, vad ni än gör så ta väl hand om er. Har ni möjligheten, om ni kan så ta tag i er själv när ni rusar omkring i 500 blås och fråga vart fasen ni har bråttom egentligen, gör det ni som kan, jag kan sällan.

Jaja.. Idag har jag promenerat en morgonpromenad på 40-50 minuter med marre, sedan promenerade jag till jobbet också. Var riktigt varmt och fuktigt i luften ute på morgonen, inte mycket vind, men på eftermiddagen när jag gick till jobbet så blåste det så skönt och så var det dessutom varmt, så jag kunde gå i 3kvart byxor och t-shirt till jobbet, sköönt!
Nu sitter jag här med mitt magont, väntar på att marcus ska dyka upp / höra av sig, han är och fiskar fast jag har ingen aning om vart eller när han tänkte komma hem? haha. Han svarar inte i telefonen, men han borde dyka upp snart, hoppas, för jag är hungrig och jag hatar ju att äta ensam..

Igår bokade vi resan till grekland, 28 juli åker vi, ska bli underbart att åka iväg.
Nej nu ska jag kika nelly-rean! :) ha det bra pussåkram

i know that feeling . . .

Det är nästan så att jag vill slå mig själv, trycka upp mig mot väggen och be mig sluta upp med dessa förbannade snorungsfasoner. Ja, jag är hemsk. Jag intalar mig själv hela tiden hur förbannat hemsk jag är. Varför? För att jag beter mig som ett litet barn. Jag är så jävla barnslig! Jag är lättretlig så inåt helvete, det är inte så att jag går runt och är irriterad hela tiden, men jag tar allt fel och jag hugger direkt, jag ältar och sedan sitter jag där och undrar vad fan jag sitter och ältar egentligen? Usch! Trodde inte det var såhär jobbigt psykiskt att sluta snusa. Är lite orolig att det också har med mina värden att göra, jag ska ringa adviva och boka tid så dom kan se om mina värden fortfarande är stabila. Känts som att dom inte varit det faktiskt, pågrund av humöret och pågrund av min sömn, jag drömmer hela nätterna, är som att kroppen går på helvarv. Jaja, jag får bara hoppas detta snart är över.

Det positiva är väll iallafall att mitt sötsug absolut inte är lika hett som det varit, jag är fortfarande sugen på saker rätt ofta men jag är inte sådär att jag skulle bli tokig utan det, skönt!
Gått upp kanske 2 kilo, jag orkar faktiskt inte sitta och tjura över det. Jag vet att jag kan gå ner dom.


Snart ska jag marcus, sara anders och william boka utlandsresa, marie och kalla skulle också följa med men kalla fick inte ledigt så det var trisst. Jag som så gärna skulle vilja att marie fick se någonting nytt. Nåja, det kommer fler gånger. Vi ska nog boka i grekland, i slutet av juli. Ska bli så härligt! :)


Nej nu ska jag gå och hänga upp tvätten och sedan åka och hämta ut ett gina paket hejdå!

Bal

Jag vet, bilderna är långt ifrån bra, har knappt fått in någon skärpa och jag gjorde dom svartvita för att jag upptäckte att jag hade råkat ha helt fel inställningar så ansiktena såg nästan röda ut. Nåja, det syns ju iallafall vem det är och hur dom såg ut ;)
orkade inte fota alla som gick utan fotade bara dom jag känner till :)







Frös nå jävulskt där uppe, jag tog inte ens en jacka med mig så jag fick då skylla mig själv. Efter balen så åkte jag och marie och hämtade en hamburgare var åt mig marie och kalla, var väldigt hungrig efter att vart utan mat i 7 timmar eller något (jaaaaaaaaaag är så dålig). Sedan åkte jag marre och kira med frida några varv på stan och för inte så länge sen har jag kommit hem, har vart ut och kissat kira och nu ska jag snart gå ut och låta henne skita för jag börjar bli trött, verkar hon också vara. Vi tog en promenad till Gällivare före balen också, då var det riktigt skönt ute! :)

rollercoaster

Jag vaknade imorse av att therese ringde mig, sedan kom hon nadja och samantha förbi. Jag som inte ens träffat lillen än, så det var kul, tyvärr sov hon men nadja har jag heller inte sett på väldigt länge, åh så tiden går snabbt, hon springer omkring och säger "dääär" hela tiden, blir så glad! :)

Sedan har jag ätit lunch med tessi, och nu vet jag inte vad jag ska göra, jag funderar på att sätta igång och städa upp i den här svinstian, men jag vet inte, jag kanske följer med marie och titta på balen men jag vet inte om jag ids det heller. Tror iallafall jag ska ta en promenad med kira..


Imorgon börjar dag 1 av 9 dagars jobb, wihoo..
Ätit skit i flera dagar nu, usch.

frissajobba

Idag har jag hunnit med att jobba, sitta på frissan i några timmar, vart på ica och handlat middag och nyss ätit den. Idag slapp jag laga mat, köpte rostbiff & pottisallad :) så ovanligt att jag äter sådandär mat då marcus inte är hemma. Han har nämligen stuckit till stockholm och ska hämta en raggarbil, han och jocke.

Och håret känns som nytt igen, gud vad jag saknat den känslan. Hon har kapat en bit av håret men jag klagar inte, så skönt när håret känns så fräscht! då spelar nog inte längden någon roll.
Hon har ljusat upp mitt hår lite, eller ja, både satt svart/mörkbrunt och bara lite blonda slingor, köpt ett silvershampoo så att slingorna ljusas upp, jag gillar ju riktigt blondt hår, tyvärr kan man inte bli sådär superljus på en dag om man är mörkbrun, eller jo klart man kan men.. Saknat att vara ljushårig, men tröttnade ju också på det då det slet sönder mitt hår, men jag vart så sugen nu till sommarn så lite ljust i håret fick det bli!



Madde och björn kom just hit med kira, dom har varit och gått med henne, och hon var så slut när hon kom in här flåsandes, haha! Löper gör lilldamen också, för andra gången dessutom! :) säkert därför hon är så trött.
Tror ändå jag ska dra med henne på en till promenad, förhoppningsvis strejkar hon inte, men man vet faktiskt aldrig med henne haha.

Hejdå!