torfuckingsdag

Min dag började med att jag skulle börja 8, vaknade då klockan halv 7 av att jag drömde att jag mådde illa. När jag vakna mådde jag jävligt illa, nästan så att jag skulle kunna spy. Så klev upp, tog en alvedon och la mig igen och sov ett tag till. Då vaknar jag kanske 20 över 7 och mår fortfarande lika illa. Så det blev att jag inte gick till jobbet då..
Vaknade vid 10 nångång och mådde hyffsat bättre, då till slut drog jag mig upp ur sängen o beslutade mig för att gå till jobbet iallafall. Och det har gått bra, jag har varit på jätte bra humör idag... TILLS klockan blir 4 och folk bara väller in. Hojj, ni förstår inte hur hemskt det är och stå och ta ca 200 beställningar, stressen är hemsk! Jag hatar stress, jag kan inte hantera stress, jag blir psykkkk av stress.
Så jag har gått och nästan börjat gråta där på jobbet hela tiden, & när jag skulle gå hem så bröt jag ihop. Låter ju sjukt att man kan bli så av lite stress, men jag är typ helt säker på att jag ska dö.

Nååååååå.. Iallafall så hämta min snälla syster mig från jobbet, jag bad henne köra runt ett tag så jag fick andas o bara gnälla av mig. Sen gick jag in, gav kira mat, plocka undan lite, gick ut med henne, kom in igen, städade som ett psyk, böt sängkläder, blablabla... Nu är jag klar, ovanligt snabbt gick det att städa. Så nu kan jag ta det lugnt!
Snart kommer mitt hjärta hem också, har gömt hans påskägg, haha. Åhhh vad jag saknat han! Och saknar han. Är fan nervös, haha.

Jaja, nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag ha fusk-kväll med marcus, med en massa jävla gott för det förtjänar jag! Hejdå mina vänner.


 

 

 

 

Förresten, har kommit på vad jag ska tatuera nu! eller jag vet vart. Och åhh så fint det kommer bli!!!:)


HEJ

Kira är så fruktansvärt duktig på att äta allt som ligger på marken, spelar fan ingen roll vad det är. Börjar bli så jäkla less på att dra henne överallt för att hon är som en dammsugare, allt ska hon nosa på, och äta på. Nog för att jag förstår att hon är nyfiken nu när snön börjar försvinna.
Idag har det också varit en rätt jobbig dag, har haft huvudvärk sen klockan 1 eller nåt och det vill då inte släppa! men är väll säkert stress jag har huvudvärk av eller nåt.

Nu tror jag therese ska komma hit en sväng, och så ska jag försöka städa upp lite här. Dammsuga behövs då!
Hejdå!

måååååndag...

Det har varit en hemsk dag! Usch och fyfan.
Dagen började med att jag vakna av klockan ungefär kvart i 7. Då drog jag mig upp efter ett tag, stressade som fan för att hinna till jobbet, så ringer jag tessi som en dåre innan klockan är 8 och tror hon har försovit sig. När hon svarar så frågar jag om hon är en tidsoptimist igen, och hon berättar då att hon börjar 9, och jag 10! Japp, där började man dagen med stress helt i onödan, men jag får skylla mig själv. Var inte så farligt egentligen, satt mig o åt frukost, gick ut med kira, tittade barnfilmer på tv och for till jobbet redan 9 med tessi.
Nå sen så var vi bara 2 stycken som jobbade idag fram till klockan 4. Och man förväntar sig kanske inte så mycket folk en måndag, annandag påsk då folk är ledig och det inte borde vara någon lunchrusch. Men lapparna bara öste ut och beställning på beställning kom, jag trodde ärligt talat jag skulle dö i den stunden. Jag kände bara att jag hade lust att skrika rakt ut att jag inte orkar nåmer, för det gjorde jag inte. Visste inte alls hur vi skulle klara allt det där tillsammans, men det gick bra. Och ca 1 timma övertid fick vi också. Men arg var jag, och hur trött som helst i huvudet. Sen att stå och vara trevlig när man är stressad är också ganska svårt, man får byta roll hela tiden när man går från stekbordet till kassan.
Nu har jag tungt att andas och jag vet fan inte varför! Blir tokig. Tar som emot i lungorna eller vad man ska säga.
Sen drack jag kaffe imorse, och hade ätit dåligt med frukost, vilket inte var bra. Slutade med att jag mådde så ila så jag fick sätta mig på toan och försöka spy, men det gick som tur var över! Är för ung för kaffe.... Haha.

Bara en jävla massa gnäll här... Men idag har jag inte sett många positiva saker, tyvärr. :/


Imorgon väntar en ny dag, med förmodligen hungriga människor igen. Som tur är så är det ett kortare pass. Skulle ju också hinna förbi lilleman idag och ge han ett påskägg, men eftersom att jag bara varit helt död så orkade jag mig inte dit, har heller inte orkat höra av mig, så förlåt sara om du ser det här! :)
Sen idag har jag och tessi varit hos marie och kalla ett tag efter jobbet, varit på coop lite snabbt, sen har jag lagat mat åt mig och tessi. Sen har vi bara suttit här och snokat runt!


Men nu blev det förjäkla långt, har heller inga nya bilder att lägga upp här. När jag jobbar hinner jag inte fota så mycket. Hejdå!

And even when you've paid enough, been pulled apart or been held up
With every single memory of the good or bad faces of luck
don't lose any sleep tonight
I'm sure everything will end up alright

You may win or lose

But to be yourself is all that you can do

If it hurts this much, then it must be love..

Sådär. Nu har jag gjort bort helgens sista kvällspass, gud vad skönt! Är så glad att det är måndag imorgon så ni vet inte. Känns så skönt när helgerna är över.
Imorgon så jobbar jag öppning med tessi, och känns så bra också att få jobba med henne nu när hon varit borta i några dagar och jag inte jobbat med henne på ett tag. Så det är ju kul!
Sitter här och åhar mig att jag inte har marcus här, så nu har jag ingen att söndagsmysa med! Blä. Jag som älskar att ha myskväll på söndagar.

Nåväl.. Nu vet jag inte om jag har något mer att berätta, ska väll sitta här tills jag blir less och sen krypa under täcket och få mig nån sömn. Hejsvej!

tar en djup suck

kan det inte bara bli måndag?
för fyfan vad jag hatar helger.




ett tips; när ni ska beställa någonting från någon sida. så googla alltid på t.ex "fujidirekt rabattkoder" om ni ska beställa någonting därifrån (eller vart ni nu ska beställa). ni kan tjäna så mycket på det. beställde just en fotobok och innan jag hann klicka hem den så googla jag och vipps så blev det 50% billigare.

godnatt!

jag är bäst

Ställde mig på vågen just.



Förstår ni att jag gått ner 4,2 kg? på mindre än 3 veckor. Det är ju helt otroligt! :)




gud vad jag saknar marcus

skärtorsdag

Nästan 4 kilo är jag inne på, och har inte ens gått 3 veckor. Man kan nog helt enkelt inte misslyckas med den här dieten. Är dock jävvvvvligt less på den! Fuskar lite från o till nu, men det verkar gå ändå. -0.2 går jag ner ungefär varje dag, låter ju kanske inte så jätte bra, men är nog kanske inte meningen heller att jag ska rasa i vikt.
Men ska börja satsa mer på träning när det här är över, älskar att träna, fastän jag sällan gör det. Men jag har alltid tyckt om att röra på mig.

Nu kom jag nyss hem från ett jobbpass med victoria. Ibland tror jag att jag ska bryta ihop totalt på vissa småungar som älskar att grisa ner som om dom vore 5 jävla år. Är jätte trevligt att städa upp det när man just har städat klart allting. Nåja, lika å bita ihop å vara glad :) går ju trots allt inte att göra nåt åt det..

Imorgon lämnar min bättre halva mig i några dagar, många dagar känns det som. Jag har sån jävla ångest att han ska iväg, jag HATAR att sova ensam, äta ensam, vara ensam..... Blä! Men dagarna går säkert fort. Då är det bara det att jag ska hitta något att sysselsätta mig med, är ju inte så bra på det. Och sen är väll dom flesta bortresta också, så jag vet inte. Emma-sofia ska iallafall vara här i helg, så tänkte umgås lite med henne iallafall!:) Är ju inte så ofta man träffar henne.


Snart ska jag tatuera mig, 7e eller 9e eller vad det nu var. Tanken är väll att jag ska fortsätta på min arm så den blir klar någongång, men jag får nya idéer hela tiden. Och jag hade velat tatuera mer på revben/mage, eftersom att jag tycker det är så jäkla snyggt. Även om det inte syns så ofta, så tycker jag det är som personligt att ha tatueringar där, eller personligt vet jag väll inte. Men jag tycker hur som helst om det. Frågan är bara vad jag ska sätta där nu, och om jag verkligen ska tillåta mig själv att ha så jävla ont igen. Och när jag inte ens är klar med mitt ena revben, kanske borde göra klart det, fast känns ändå som att det kan vänta. Ser ju dock inge bra ut alls, men skitsamma... JA JAG VET INTE!

Har köpt ett bautastort påskägg åt marcus idag, men det får han inte förrän han kommer hem! heheh. Nu ska jag invänta hjärtat. Hejdå!

BLE

Jag är uttråkad.. Och när jag är uttråkad blir jag deppig. När jag blir deppig så börjar jag tänka. När jag börjar tänka så blir allt knasigt i skallen. Som tur är försvinner det. Men är väll lite pms & lingonvecka inblandat kanske. Frågan är nu då vad jag deppar över, hah hojj vilka problem då..

Jag och marcus har varit och hälsat på hans mormor som är här nu, vi har ätit och bara suttit och pratat. Sen har han farit iväg till jobbet, och nu sitter jag här med kira och funderar på om jag ska orka ta mig ut och gå med henne, men det måste jag ju så jag får väll slita mig härifrån snart. Sen måste jag hänga upp all tvätt i garderoben så det inte blir som vanligt, att allting ligger kvar i tvättkorgen eller i påsar tills man ska tvätta nästa gång.

Och imorgon börjar jag jobba igen, får som deppkänslor av det bara. Menmen, det går väll över :) Och vad fan ska jag göra för mat idag? fattar ni hur tråkigt det är att sitta o käka ensam, när marcus har eftermiddag eller är nånstans? fan vad jag hatar det.


Ne nu gnäller kira så det är väll lika å gå ut med henne. Hejdå! :)

!

Jag blir så arg på idioter!

Tisdaaaaag

Sitter o hoppas att lönen ska komma in på kontot, så jag kan se hur mycket jag får, men jag tror det först kommer imon tyvärr.
Idag har jag varit med tessi på stan i typ 7 minuter innan hon börja jobba, haha, hon skulle köpa en mascara så jag följde med. Sedan har jag bara myst med marcus och varit med han till hans farmor.
Sen när marcus for på jobbet så visste jag inte alls vad jag skulle göra så jag gick och kolla om tvättstugan var ledig, och det var den, så nu har jag hållt på å tvätta för fulla muggar. Nu väntar jag bara på att allting ska bli torrt :).

Snart ska jag och tessi gå på en promenad och sedan gå och handla någonting, och se en film. Nej nu ska jag pysa, hejdå!



Mina snyggisar! hehehe

Hej!

Hejhej! sitter och kikar en massa inredning och blir bara mer och mer sugen på att få flytta in i huset, det ska bli så himla kul o fixa och dona! Få ett hem som man kan göra precis som jag & marcus vill. :)
Idag har jag varit med frida, vi har suttit och surrat, varit vid väggen och fotat lite och bara pratat. Suttit här och sånt :) var himla kul. O himla kul nyss också då emma var förbi, hon och jag har också suttit å pratat och hon har tittat på sina kärring program. Det är allt från mamma byter bo till halv 8 hos mig. Så det har varit kuul! :)

I helgen har jag fuskat med lchf-dieten. Jag har ändå fuskat ganska mycket enligt mig, men gud vilken underbar känsla att få i sig chips dip och godis, fyfan vad jag njöt! Fick dock en jävla ångest efteråt, men idag när vågen visade varken + eller - så gick det över. Tänka sig att inte allt det där jag suttit å tryckt i mig visar något. Men bara för det så ska jag inte fuska mer, är dock mer sugen idag på massa skit än vad jag annars säkert hade varit. Så har ätit 2 mörka choklad bitar till efterrätt, var så jävla sugen att jag trodde jag skulle dö. Nä, men nästan.

Igår var jag till frissan, IGEN. 3e gången den här månaden, folk tror säkert jag är ett rikt modetroll eller nått, hehe. Men så är inte fallet! Nu får jag hoppas den här färgen sitter, både för min och maritas skull. Vill inte tracka henne nåmer;) (marita är min frissa). Men rinner den här färgen ur så fixar vi det helmörkt.

Kira har nyss legat å bitit halvt sönder marcus kabel till datorn, blir fan tokig. Ändå satt jag vid datan, men märkte ingenting. HOJJ! Vettetusan vad man ska göra. Emma tipsa om ett "fyspray" som man sprayar på kablarna, så om dom biter smakar det skit. Så det ska jag testa.

Nä nu ska jag gå ut med byrackan, och sen invänta mitt hjärta, OCH fortsätta nörda här. Hejsvej! :)






godnatt

Ligger i sängen och åhar mig över att sova. Är så jävla stressad när jag ska sova och när jag vaknar. Stressad hela morgonen. Vaknar alltid flera gånger på morgonen jätte tidigt o är stressad o att jag måste kliva upp, även om jag är ledig. Jag är fan dum i skallen. Nåt fel är det ju. Känns som att det varit en halvdålig dag idag också. Rastlös har jag varit, suttit som nåt stresso o bara trumma med fingrarna o hunnit tänka ungefär 120 saker samtidigt. Är inte alls bra när jag inte är sysselsatt eller inte har sällskap, blir som frustrerad när det inte finns nåt att göra. Fast då tidigare när marcus var o skruva i skotern eller vad han gjorde så gick jag till mamma o var med henne o kurt. Hojj börjar få värk i armarna. Ska väll försöka sova nu. Godnatt!

15 april

Nu har viktnedgången satt igång igen, vart lite frustrerad när jag stod still i ungefär en vecka. :)
43,6 visar vågen, så jag börjar komma tillbak i den vikt jag brukar stå vid. Några kilo till ska jag gå ner, sen får det nog räcka.
Imorgon/idag? ska jag och marcus, sara, william, anders, och deras vänner fara till sjöfallet och pimpla, köra skoter och sånt där. Vet inte om jag o marcus far ikväll, eller imorgon på morgonen. Får se hur länge marcus ska fixa med sin skoter idag.

Nu sitter jag hos mamma, för en gångs skull. Gillar ju som sagt inte att vara här, riktigt ångest ställe. Inte för att det är nåt fel på hemmet, det är jätte fint o allt. Men har aldrig känt mig hemma här, och har för det mesta mått dåligt när jag bott här. Så är ingen direkt trygghet när jag kommer hit, tyvärr :/, eller ja jo att ha mamma här är ju en trygghet, men stället är ingen trygghet för mig. Vafan skitsamma!

Jag har en jättefin kjol på mig som jag nästan hade glömt bort att jag hade, hehe. Har nog aldrig använt den, eller ja kanske en dag någongång? köpte den för några månader sedan från h&m, en skinnkjol med massa fickor och grejjer. Himla snygg!






Här är lchfchipsen och dipen! Är dock väldigt less på det nu, och har bara ätit det 2 gånger, så blir nog inte att göra dom där nåmer.. Man blir väll less på att käka ost, hah..



Här är min jacka som jag beställe från h&m. Den var väldigt fin :) Ursäkta mitt fula tryne som råka komma med.




Och förresten, jag har varit PANK i över en vecka nu, snart 2 veckor. Fyfan!


Bläää!

Vilken dålig jävla dag det har varit/fortfarande är. Usch! Rastlös är jag också. LESS PÅ BROCCOLI, vilket alltid är mitt tillbehör istället för pasta. Hojj fyfan. Har idag bara lust o dra fram chips&godis påsen o bara skita i det här. Men då ska man ju vara envis som ett jävla arsel, eller vad jag nu är.

Imorse hände iallafall en kul grejj.
Tessi har blivit så hes att hon inte kan prata, eller ja man hör vad hon säger om man står precis bredvid henne.
Så imorse när vi skulle till jobbet så gick vi till hennes bil, jag var i mina egna tankar och står o tittar åt alla håll o väntar på att hon ska öppna bil dörren. Då efter ett tag märker jag att hon står o skrattar, inte för att det hördes.
Då hade hon tydligen halkat och legat på backen o skrattat o försökt prata med mig o sa "Sanne, jag ramla!". Det märkte då inte jag, haha. Fan vad fult, så står jag där helt seriös medan hon ligger på backen o skrattar och jag ser inte eller hör inte henne.


Nåja. Orkar inte skriva nåmer. Hejsvej.

Allergi och så vidare..

Blir tokig. Verkar stanna på den vikt jag gått ner och det händer inget. Centimeter verkar jag ha tappat, men inte vikt. Tror jag läste att det brukar hända att man står still då och då? så får väll se.
Jag har inte tagit mina allergipiller på kanske 4 dagar och känner mig sjuk varje gång jag vaknar, men det går över under dagen som tur är. Tänkte försöka avvänja mig från dom, det är tydligen inte bra att äta dom regelbundet, vilket jag märkte för ungefär 2 månader sedan, då jag redan käkat dom varje dag i ett år ungefär.
  • För det första så ska man inte äta mer än 1 piller om dagen, har varit lite bra på att överdosera det.
  • Långtidsbehandling med pillerna kan leda till ökad kariesrisk hos vissa patienter som följd av muntorrhet, inte konstigt jag dricker vatten som att jag fick betalt för det.
  • Cetirizin Mylan (dom jag äter) kan förstärka effekterna av alkohol. Försiktighet rekommenderas därför vid samtidig användning av alkohol.
  • Vid behandling med Cetirizin Mylan kan reaktionsförmågan nedsättas hos vissa patienter.
  • De vanligaste biverkningarna är muntorrhet, huvudvärk, yrsel, dåsighet, sömnighet, oro, magbesvär och matsmältningsstörningar.

Så det låter ju inte särskilt bra, eller hur? Tycker jag fått nästan alla biverkningar, kanske inte beror på det. Men jag börjar nästan tro det. Så nu är det slutätet. Man kan dessutom gå upp i vikt av vissa allergipiller tydligen?

Nåja nog om det. Snart ska jag och tessi promma till OK, där jag ska hämta ut mitt h&m paket, kulkul! Har beställt en khakigrön parkas typ som jag blev såld på, tror dock jag kommer bli besviken när jag får den, för brukar vara så att jag tror saker är finare än vad dom är, sen var den rätt lång också, och jag är kort. Så jag vill inte att min jacka ska gå över knäna, så vi får se :). Har också beställt en huvtröjja, 2 linnen och nån kort t-shirt.


BILDER


 

 

Igår lyckades jag fixa mitt objektiv. Limmade fast den där biten som lossna med nagel lim och nu sitter det, än så länge iallafall... Så jag väntar med att köpa ett nytt objektiv. Ska nog limma bättre med superlim sen. TUR att jag testa iallafall, för det var 2 bitar som är borta från den, men en bit verka funka. Nog för att det där objektivet är så gott som inne på sina sista rader, men jag har det tills det slutar funka helt då :).

Där är chokladmoussen jag gjorde igår, den var inte god!


Förresten

Dom där lchf chipsen var jätte goda, som jag gjorde! :)
Det enda jag använde mig av var ost som jag vek ihop med lite creme fraishe som jag pepprade! :) En del blev brända vilket smakade skit, men dom obrända var jätte goda. Satt det i ugnen på kanske 120 grader? och kollade till dom hela tiden så att dom inte blev allt för brända.
Gjorde en dipp till också. Använde gräddfil, peppar, vitlökskrydda och 2 vitlöksklyftor kanske?

Ska förresten försöka fixa min blogg sen och när jag köpt mitt objektiv och så vidare så ska jag börja ladda upp bilder!

Söndag.

Sådär. Har jobbat till 3 idag, farit hem, ställt mig o lagat mat och nu har jag fixat ihop en efterrätt :) JA man får äta sånt också, hehe. Kanske inte så mkt men, då och då.
Har gjort köttfärssås och broccoli till middag, tror aldrig jag lyckats göra så god köttfärsås förut. Var skit gott! och efterrätten gjorde jag chokladmousse med hallon, tror inte den kommer bli som jag hoppades om jag ska vara ärlig :/. Ägg, hallon, mörk choklad och grädde. Vet inte hur det smakar, men det får vi se lite senare.

Idag är jag så jävla sugen på att få flytta in i huset, vill bara få flytta in nu! Börja fixa och dona. Och till sommaren kan man sitta ute och grilla, ha picknick på gården, "odla paprika-träd" som marcus säger, hahah. Ska bli så skönt att inte ha livet i en plastpåse. Och inreda, hur kul är inte det? har varit helt ointresserad av det förut, men börjar bli mer och mer intresserad av det nu. Var på möbelhuset här för någon dag sedan med tessi, har inte varit där på jättte länge. Och dom hade så jäkla fina saker, massa saker med text, och jag älskar allt som har text på sig. Skulle nog kunna ha hela mitt hem inrett med en massa text-saker, haha. Nej men, inte riktigt. Men snyggt är det :) Dom hade t.ex massa kuddar med en text på, som typ "Live". Och filtar och allt roligt. Himla snyggt!
Vet nog iallafall hur vi ska ha sovrummet, såg ett sovrum på ikea som jag blev helt såld på. Kan inte släppa det ur huvudet och jag ångrar att jag inte fota det.

Är förresten inne på min 6e dag på dieten, och har funkat fint hittils. Jag tror dock att jag gör lite fel i den, för jag tror jag äter för lite fett. För att man ska bränna fett så ska man tydligen äta massa fett och det tror jag inte jag gör. Äter som vanligt och överdriver inte, vilket jag kanske måste göra. Så ska börja skriva upp i en bok vad jag äter varje dag, samt hur många kolhydrater jag stoppar i mig, så jag kan titta vad jag gör fel.
Nu ska jag bara sitta här och ta det lugnt ett tag. Hejdå! :))

Hej!

Hejhejhallå. Idag har jag vaknat vid 7 kanske, och vridit och vänt. Sen vaknat vid 8 igen av att kira spydde på soffan, IGEN! som tur var så var det bara jätte lite, resten kunde hon då så fint spy på golvet! :) Kan säga att det var ett jävla helvete å få fast dom här överdragsklädernagrejjset till soffan när jag hade tvättat dom, sist hon spydde. Fick nog en och annan aggressionsattack då..
Sen klev jag iallafall upp före 11, så länge brukar jag inte sova. Brukar alltid vakna vid 9, så var väll rätt skönt o få sova ut tror jag.
Sen var jag ut med kira o blabla, försökte sminka mig och det gick inge bra alls. Frida, nu vet jag vad du menar med att mina ögon inte vill hålla kvar någon ögonskugga.

Sen gick jag till mamma o hämta lite post, sen for jag och tessi till frissan. Har färgat om mitt hår, för allt hade runnit ut. Så det har varit brunt, och ändå var det förra veckan jag färga. Men allt var så gott som borta, trisst när inget vill hålla:/.

Nu har jag lagat mat. Är inne på min 5e dag på den här lchf grejjen. Är fortfarande ganska lättretad, men det går mycket bättre nu. Har lagat symöteslåda typ utan pasta och med broccoli istället. Var jäkligt gott :) men snart så är det nog jag som sitter och grinar på toan. Tål inte riktigt för mycket fett verkar det som så när jag får i mig en jävla massa grädde o grejjer så blir jag jävligt dålig i magen.
Till frukost käkar jag mest 1 finncrisp och typ 1 dl laktosfri youghurt. Låter lite, men det håller jag mig mätt på ändå ett tag. Kvällsmat så är bacon o ägg perfekt också :)

Nu sitter jag och väntar på att mitt hjärta ska ta och komma hem. Han jobbar över, tråkigt! Vi ska iallafall fara och handla, ska testa göra lchfchips också, det är bara bränd ost vad jag fattar det som, haha. Men kan ju va gott? sen ska jag nog köpa en liten mörk choklad grej å äta en bit. Snacka om att jag är sötsugen o sugen på chips, helvete vad jobbigt!
MEN mina hjärtklappningar är myyyyycket "mildare" nu. Brukar vanligtvis gå med hjärtat slående i 300 km/h och bli helt slut av det. Men faktiskt så har jag nästan inga nu :) Det är ju bra.
Ne nu ska jag göra nåt. Hejdå!

Lchf

Hej igen! nu har jag ju nåt att blogga om tror jag. Jag och tessi håller på med en diet. Vi började i måndags och det är "lchf". lite kolhydrater, mycket fett. och jag kan säga att det funkar verkligen.
Nu är det inte så att jag tycker jag är värsta fettot, men jag vill bara trivas med mig själv :).
Nu är vi inne på 3e dagen, vilken sägs ska vara den värsta. Kan nog bara hålla med, för i natt har jag vaknat hela tiden, haft svårt att sova och somna om, och bara drömt om mat och att jag ställt mig på en våg. Låter ju helt sjukt, så jag klev upp 7 på morgonen i irritation o ställde mig på den där jävla vågen så jag slapp drömma om det, så fortsatte jag sova sen. Och nu efter att vi gått den 2 dagar så visar vågen redan -1.8 kilo.
Jag tror också den här dieten är ganska bra, eftersom att jag är så gott som beroende av chips o allt jävla sött. Så det rensar nog kroppen ganska mycket på skit. Och jag förstår att jag gått ner nästan 2 kilo, när man annars typ lever på kolhydrater.
Det funkar så att man äter så lite kolhydrater som möjligt, och så mycket fett som möjligt typ. Kanske låter lätt, men är ganska tomt att inte ha den där pastan till maten.
Skakar gör jag och hjärtklappningar har jag, men det försvinner nog imorgon. Grinig har jag varit, usch fy fan!

Den här ska man väll helst gå i 6 veckor, sen kan man börja äta normalt igen, kanske inte på en gång men ni fattar. Som det känns nu så kommer jag bli tokig om jag inte får trycka i mig en godis på hur jävla länge som helst, men jag tror det kommer gå bra.

Kan ju kanske uppdatera mer sen om hur det går :) kan iallafall rekomendera det här. Har då funkat på alla som jag vet har gjort den.
Känner mig helt störd som sitter o skriver om en diet, men det är väll bra. Bara man är nöjd med sig själv o mår bra så är det väll okej? :) Sen behöver man inte röra på sig om man inte vill heller, eftersom att kroppen bränner fett hela tiden. Vet inte om det är för att man äter mest fett?
Man ska nog äta max 30 kolhydrater om dagen tror jag? annars äter man väll flera hundra..
Och hungrig är man inte heller! Så. Ja, hejdå! :)