en fråga

hur många braindeads i den här stan finns det?

puss

I natt har jag drömt att jag snodde bilar och hade mig. Jag och två till som jag inte riktigt minns vilka det var. Vi kom hursomhelst undan. Heheh. Snart börjar jag jobba, känner mig inte speciellt taggad nu när jag ligger här nerbåddad o fryser, meeen jag måste. Men sen jobbar jag bara öppning imorgon och sen är jag ledig fredag, öppning lördag o söndag så det känns bra :-) hejrå Och förresten. Vad fan har jag gjort för o förtjäna eviga jävla hjärtklappningsjävlar och ett ständigt illamående? Förfan dra..

tisdag, och jag vill se dh ikväll men jag kan inte deeeeeet....

Hej. Nu sitter jag o väntar på att jag ska börja jobba, och det känns som att det är det enda man gör dom dagarna man jobbar kväll. Jobbigt faktiskt, känns som att jag till och med är stressad när jag ligger o sover. Drömmer typ att jag jobbar, när jag sen vaknar så går jag typ o tvättar ansiktet, börjar sminka mig o plattar håret, sen väntar jag, kul..
Nåja, dom senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Vi har som sagt varit i ritsem, sen igår har jag jobbat. Jaa, jag har som inte så mycket att säga som vanligt eller så orkar jag helt enkelt inte tänka.

Jag o marcus har bokat biljetter till idol i luleå, som är 12 november. Så det ska bli kul :) då ska vi sova hos farmor och vara där till söndag, så då kan man ju shoppa o gå på bio och såna där grejjer. Kulkul. Vet dock inte om marcus ser fram emot att shoppa, fast det tror jag, han gillar ju sånt där.... tror jag, haha.

Jajaaa vad tråkig jag är. Saknar frida, jag har fan inte träffat henne på evigheter. Jag o hon ska bli brevvänner, hon bor i kullen och jag i malmberget. Haha. Fast det känns då som att hon bor i typ kina, inte ofta man ser hennes tryne! fast det är ofta i perioder, ibland blir man aldrig av med henne, suuck...... BARA SKOJJA HEJDÅ!

hehe

Inte lite tidigt man vakna idag då. Jag ligger iallafall i ritsem o är trött o har blivit sjuk iiigen. Jag tror jag hann vara frisk max en dag? Eller några timmar. Jag är hungrig men orkar inte göra en macka, kanske mackan vill göra en macka? Aahaaahaa va kul då.. Nej nu har jag inget mer o såga. Possokram

HEJ

marcus lagar mat, verkar bli något konstigt. varma koppen, krossade tomater, pasta.. blabla..
han står o säger att den kallas marcus specialare. får väll se om det är gott, haha.
jag har varit hos marie och idag är jag ledig. kan säga att det känns fööööör jävligt skönt med tanke på att jag jobbat 7 dagar i sträck, det brukar inte vara så jobbigt men det känns som att jag jobbat 14 dar eller nåt.
säkert för att jag är sjuk. då vet ni det hejdåhej

godnatt

Heej. Nu ligger jag i sängen med katten (marcus) som slocknat för ett ganska bra tag sen ändå och jag som vanligt ligger vaken. Jag ligger o funderar på varför det alltid känns som om jag inte har varit o jobbat när jag lagt mig o ska sova? Skumt. Idag fyller min älskade syster år. Vet att jag skrivit fel i förra inlågget. Heehehe men nu var det här inge kul. Godnatt med er :)

Gräv inte ner dig över någon som inte skulle gräva upp dig igen

Har just kommit hem från jobbet och leker fortfarande att det är något slags maraton lopp här när jag sitter o äter chips, fort går det kan jag lova. Duschade nog nyss på ca 3 minuter. När ska man orka varva ner?
Har nyss gett maries present eftersom att hon fyllde år igår, köpte en ring och två nagellack, på ringen stod det "our souls are tied" väldigt fin. Hon fick den här utanför marcus när hon hade skjutat hem den, jag undrar vad killen som gick förbi med en hund tänkte när vi pussar och kramar varann hejdå och säger att vi älskar varandra. Säkert tror han vi var ihop, hehe!
Nåja, har iallafall varit rätt lugnt idag. Tänkte egentligen vara ledig imorgon eftersom att jag o marcus skulle på bio men emil var inte så sugen å jobba, fast han sa att han kunde, så jag låter han vara ledig, guud va jag är snäll :) så imorgon jobbar jag och ändå fram till onsdag.

Igår låg jag vaken typ till 4 på natten och jag hostade som ett svin, så idag när jag och kalla var på stan o köpte present åt marre så köpte jag också allergipiller, vilket var behövligt.
Nej nu orkar jag inte skriva nåmer för känns som att det typ går ut på tid, allt det här jag skriver. BLÄ vad jag hatar o vara stressad. Hejdå!

PISS

att sova ensam är inte min grejj direkt, att vara ensam är heller inte min grejj. Jag börjar tro att jag HATAR att vara ensam, får ångest att vara ensam, blir psyk i huvet av att vara ensam. Nu kanske jag överdriver, men det är nästan så illa. Snacka om att jag är dålig på att hålla mig själv i sällskap. Behöver typ tusen pyssel saker eller något sånt för att kunna underhålla mig själv. Haha, jaaaaa marcus är i ritsem och jag vill inte sova utan han. Blä vad mesig man är. Och jag sitter här o gnäller på två dagar när jag förut fått vänta på att få se hans fejs i typ 2 veckor när han bodde i stockholm? voiiijjjjvoij. Nej jag är nog en sån som behöver nåt å göra hela tiden, förutom när jag är med marcus... För då kan jag fast ligga blixtstill i sängen hela dagen, bara det är med han :) TIHI va gullig jag är. Men faktiskt så är det, jag har aldrig förr känt ett sånt lugn med någon som jag känner med han. Jag är ju som alltid stressad o uppjagad och grejjer ska hända nununu annars blir jag uttråkad. Men inte med han :) d e praaa.

Jajaa, jag ligger iallafall i soffan och kikar runt lite på vinterkläder, samtidigt som jag tittar lite tv, samtidigt som jag har tusen lampor tända och ja sådär. Har varit och jobbat med vickipickitoria och det var som vanligt roligt men ändå tråkigt att jobba eftersom att jag också skulle med till ritsem. Nåja, vad kan man göra åt det. Imorgon ska jag som sagt också jobba och på söndag ska jag och marcus på bio :). Har fått en jävla hosta och min "allergisjuka" har inte gått över, är så jädrans mysigt o vakna på morgonen och hosta upp massa slem och grejjer, fyy. Men då har jag heller inte tagit ett allergi piller på några dagar. Frågan är också vad det är som jag är så jävla allergisk mot?

På tal om allergi så vill jag köpa en valp. Nu smällde det i gruvan. Nu fick jag ont i ryggen och nu ska jag nog borsta gaddarna och hoppa ner i sängen för nu blev det här tråkigt, men jag är iiiinte trött. Puss på er! Jag älskar dig över hela universum marcus. <3 Du är den enda jag vill ha.

hejjjjsan

Hojja vad jag tycker om min nya telefon som jag fick av marcus. Den har allt jag behöver. Nuu sitter jag på jobbet och det är stendött så jag har inte så mycket att göra. Fast nu ska jag städa. Ville bara tedda hur det här funka :) pussokram