Måndag

Haft besök av jonny och pilar idag, lika trevligt varje gång dom är upp! Suttit å surrat om allt mellan himmel och jord, och nu ser man inte dom på ett tag igen :( har jobbat kväll, sedan åkte jag och tessi och kollade efter majbrasor, hehe dom flesta var nästan släckta.

Dag 1 idag med lchf, jag har faktiskt inte haft några större problem med det, är lite tröttare än vanligt men annars så har det gått bra. Jag är motiverad, men tankarna på att äta kött och fett är inte lika roligt. Men, vill man må bra får man ge sig fan på det. Är inte så jobbigt som det låter, är nog bara det att vara idérik, ha tålamod och hitta nya saker hela tiden.

Jag har som vanligt skött mina matvanor väldigt dåligt idag också, heh. Jag tänkte börja skriva matdagbok nu, tror rätt många skiter i vad fan jag stoppar i käften. Men jag skriver matdagboken här för att det blir nog roligare för mig än att sitta å skriva för hand i nån bok.

Ca 12.00 - Frukost/lunch: En hamburgare utan bröd, med ost och dressing.
17.00 - Middag: Kycklingburgare utan bröd, med bacon lök och beasås, blir äcklad bara av att skriva det, är sjukt less på kyckling burgaren vi har på jobbet då jag typ lever på den eftersom att det inte finns så mycket annat jag egentligen vill äta där.
22.30 - "Kvällsfika": En kall denniskorv (haha), 2 finncrisp med smör keso och aromat. Tror inte aromaten är bra att äta, men det skiter jag i.

När jag läser det såhär så tycker jag min mat ser helt sjuk ut :D haha. Kanske jag gör en egen blogg för det här, som jag gör privat eller nåt så ni slipper sitta å läsa detta varje gång jag ska blogga. Hejdå!

LIVET ÄR HÅRT MEN VI ÄR HÅRDARE

 

Vilka fina syskon jag har, ja alla 3 stycken, alla lika fantastiska. Men jag och marie, precis som sara och fredrik, har nog en speciell relation till varann.
Jag satt bara och lyssna på en låt, och började tänka på mig och marie. Det är nästan så att jag börjar gråta när jag tänker på allt min syster har gjort för mig. Varenda gång hon ställt upp för mig, skyddat mig, alla gånger hon är så fruktansvärt överbeskyddande då hon t.ex står här utanför med bilen och väntar tills jag har gått in, och far först när hon ser att jag klivit in genom dörren och vinkat hejdå. Hon bara är hon, en storasyster som aldrig skulle vilja att hennes lillasyster far illa.
Jag kommer ihåg tiden då vi hade det jobbigt, då vi bodde hos maries kille i flera månader. Jag kommer ihåg den gången vi åkte ut, när marie ställde sig framför mig, skyddade mig. Varje gång marie sa åt mig "var tyst, det blir inte bättre", varje gång jag aldrig lyssnade.
Varje gång jag dragit upp magen och bett henne titta, då hon suckat och blivit förbannad. Varje gång jag är så jävla otrevlig mot henne (förlåt 1000 gånger om), och jag har hennes förståelse trots det.
Hon är bara hon, jag är bara jag. En odräglig lillasyster med den kloka storasysteren bredvid. För hon är klok. Klokare än så många andra, med världens största varmaste hjärta. Var bara tvungen att skriva det här.


Saker jag vill ha!

Har suttit och kikat igår på kök, matbord och andra saker. Är så sugen på att repa köket nu så ojoj! Sätta upp väggen här mellan kök och tvrum, hade varit underbart att få allt fixat nu! Men snart förhoppningsvis får vi sätta igång..



Vet inte vad det tagit åt mig och stolar som är vita, enkla, svarta, i trä. Hade jag sett dessa stolar för ett halvår sedan hade jag förmodligen aldrig ens tänkt tanken på att jag velat ha dom. Men jag är fan såld på såna här stolar nu, tycker det ser så fint ut med vitt. Är så less på såna här skinnstolar som jätte många har, vi också, dom är ju fina men det känns som att jag har sett dom för mycket, haha!
Har också börjat gilla vita tapeter osv, det ser så öppet och fint ut! Sedan kan man ju också inreda i vilka färger man vill när man har vita väggar, och byta färg när man känner för det :) och tycker man det är roligt med inredning och sånt så är det nog inte helt fel med vitt på väggarna.


Tyckte det här bordet var skitsnyggt! Ser lite stugit ut eller nåt, men jag tyckte det var snyggt. Är kanske inget jag hade köpt men det var annorlunda och fint!


Då vet ni...

stupid me

Åkte efter jobbet upp till mormor och morfar på hermelin och ställde bilen där, sprang runt i en halvtimme och sedan höll benen på att vika sig. Jag är så grymt dålig på att sköta mina matvanor, när jag verkligen bestämt mig så sköter jag åtminstone vad jag stoppar i munnen, men när det kommer till tider, mellanmål och så vidare så är jag värdelös. Jag kan vänta 10 timmar utan att äta. Idag åt jag frukost för en gångs skull, åt lunch vid 1, sedan kom jag hem, satt här till klockan var just före 7, åkte sedan och sprang (idiot), sedan, alldeles nyss fick jag i mig middag. Så ja, där var man 7 timmar utan mat. Kanske inte konstigt mina ben skakade. Fast jag får ju såklart skylla mig själv eftersom att det är jag som väljer hur jag vill göra, men det kan ju inte vara bra nånstans. Det är någonting jag vill lära mig, att äta mellanmål, ha en klocka som ringer eller nåt när det är dags att äta. Jag tänkte börja skriva matdagbok/tränings dagbok, för att se hur jag sköter mig, är nog smart att göra det ändå :)

Åt gårdagens middag, sallad! jag tycker egentligen inte om sallad särskilt mycket, jag skulle ju knappast välja att äta sallad när jag är ute framför en pizza, är verkligen inte heller en sån som vill ha lite sallad till var och varannan måltid, och jag äter egentligen inte mycket av "salladen" i sig, utan mer det man äter till som räkor och sånt, haha. Men när jag gör sallad hemma och som jag vill ha det, med mommos dressing hon brukar göra, så är det så jäkla gott! blir dock less väldigt snabbt.


Nu blev det för mycket babbel om tråkiga saker som alla skiter i.


Helo!

Vaknade efter 9 idag, klev upp mot min vilja men var tvungen för jag ville inte sova till 12 igen, och så gick jag marie och tessi ut på en prommis med alla hundar.
Gick sedan hem, väntade på tessi och så for vi och lunchade på husmans, jävulskt gott! Sen följde tessi med hit och vi har bara suttit vid datorn, jag har nyss slängt ihop en sallad så nu ska jag bara invänta marcus så ska vi äta! Fast är egentligen inte så jätte hungrig.. Men snart blir jag nog! :) sen tar det ju tid å skala räkor och sånt så då hinner jag bli hungrig.

Igår tränade jag "där nere", vi har satt dit crosstrainern och i brist på någon yogamatta eller nåt att ligga och göra övningar på så fick jag ta ett täcke, haha! Ska inhandla en sån där yoga matta, min svank klarar inte av att ens göra en situps på plant golv, får jäkligt ont, kanske alla får? säkert. Vi ska också köpa lite vikter och annat man kan ha där nere, så det kanske man hittar i helgen, vart vi nu ska åka :) jag älskar verkligen att åka iväg, vi gör ju det ungefär varje månad vid lön, och jag tycker det är grymt skönt att åka nånstans och bara vara, även om det bara är 1-2 dagar så är det värt det!


Hejsvej!

we♥it


Monday

Sitter och försöker göra en matlista, för snart ska vi åka och storhandla, som jag har längtat, haha! Är ganska tomt i både kyl och frys.. Är inte så enkelt att göra en matlista då det mesta står still i huvudet, har sovit ca 11 timmar i natt, fyfan! Jag känner mig bakfull och yr, jag är inte van vid att sova så många timmar..
Tog iallafall en promenad med tessi kira och otto på "morgonen", och har för inte så länge sedan kommit hem. Kan säga att det är en utmaning att gå ut med kira och en annan hund, fast jag upptäckte att hålla en snöboll i handen gjorde henne mer skärpt, haha sjukt nog så var hon mer intresserad av den än av otto.

Jag är så förbaskat hungrig men jag har som sagt inte mycket att stoppa i gapet, hehe. Ska nog göra en väldigt god mat idag!
Vi tänker börja med lchf igen nästa vecka, jag vet att jag krånglar och har mig men det är hursomhelst något jag tycker är kul och jag upptäcker ganska mycket vad min kropp verkligen mår bra av. Det är ganska sjukt att "normal" mat som med gi t.ex kan förstöra min mage totalt. Jag vill egentligen inte gå på lchf, för jag tycker det är väldigt uttråkande i längden, men jag orkar inte bry mig jusy nu för jag vill må bra, sen får vi se hur länge det håller. Men det är ju något jag trivs med iallafall, och det är inte någon bantningskur för mig, det är nåt jag vill leva efter för att må bra.
Har kommit på att det här med kost är ett intresse ändå, jag tycker det är hur kul som helst att lära mig saker om kost och hur kroppen funkar och vad den mår bra av och så vidare, det är nåt jag tycker är jäkligt intressant. Är ganska sjukt också hur våra kroppar funkar så olika, jag menar det finns väll dom som tål hur bra som helst av att äta kolhydrater i mängder medans andra som mig t.ex inte alls mår bra av det. Vi är då så olika :)
Men jag älskar mat! Jag älskar det mesta som innehåller kolhydrater, fast det gör vi nog alla..



Nej nu börjar jag frysa om händerna, ska invänta marcus nu, pussokram

Inspirerad

Jag har inte känt mig såhär motiverad till det mesta på väldigt länge, jag vill bara träna och röra på mig för att det är så jäkla kul, och jag vill så gääärna repa huset nu, verkligen motiverad till det! hade varit så grymt kul.
Igår städade vi igenom massa skit där nere, tog några timmar, och mycket skit blev det att kasta, rev ner ett skåp där jag hittade ett kvitto från systembolaget från 1990, haha.
Vi har kikat på datorn igår på styleroom, måste vara den bästa sidan nånsin när det gäller att få inspiration och sånt. Jag tittar där jätte ofta och blir inspirerad och får motivation, det är verkligen sjukt hur en del hus till rackel kan bli så fruktansvärt fina. Beundras dom som får till det så bra!

Vi har tittat på att göra ett pooldäck/altan/uteplats. Växthuset vi har, det ska ju rivas ner, så vi tänkte bygga en uteplats där. Med något sorts vindskydd på någon sida, tänk vad mysigt att sitta där på somrarna, grilla och sola och mysa.
http://www.styleroom.se/album/14081, fått lite inspiration därifrån, så himla fint!

Vaaaarför kan man inte bara ha en väldig massa pengar?
Nu ska jag fortsätta med plockandet..

Hej

Vaknat idag med kliande händer, utslag från fan! Slemmig i halsen och det kliar över hela kroppen känns det som, blir störd på denna allergi!
Igår promma jag fram o tillbak till jobbet, var väldigt skönt! :)
Jag och Marcus har vart på tippen o slängt massa skit.. I helg ska vi nog fixa lite här i huset, lite små fix som rensa där nere och kanske måla något.. Vi började städa lite där nere för någon dag sedan men vi fick bara stötar av dammsugarn hela tiden så vi vågade inte göra så mycket.. Vet inte om det var pågrund av dammet.
Finns iallafall mycket man kan göra här som inte kostar så mycket så det är väll bara passa på när man har tid o motivation :)

Nej nu ska jag åka och handla med Marie o sen följa med henne till veterinären. Ha det bra puss o kram!


Tisdag

Trötttrötttrött!
Ligger i soffan o har kikat klänningar på Nelly, dom hade mycket fint nu! :) kanske man beställer något plagg sen.. Fast jag vet jag sagt att jag inte ska köpa kläder på ett tag, sedan sist jag sa det har jag ändå köpt något varje månad.. Måste rensa gardreroben.. Har bara så jäkla svårt å slänga kläder, trots att jag vet att jag aldrig kommer använda dom.

Har slutat 4 idag, då for jag Marcus o kira ut o sprang en runda, sedan lagat mat och sedan har jag nog bara legat här..
Blir så förvirrad när det är ljust så länge, blir nästan lite stressad, tycker om att det är ljust längre men tycker ändå det ska vara mörkt, iaf efter klockan 8 :) det är mycket mysigare, fast det är också mysigt när solen är sådär halvt uppe.. Ja som vanligt kan jag inte bestämma mig.

Nu ska jag jobba till torsdag och sedan vara ledig helgen, ska bli skönt med lite vila efter 10 dagars jobb. Är knappast helt pigg heller, är allergisk hela tiden(vilket jag säkert skrivit nu i ca 40 inlägg) men det är väldigt jobbigt när man har sådär små ont i halsen hela tiden och krafterna är i botten..

Nej nu ska jag gå och slå igång en tvätt. Pussåkram :)
Jätte rolig bild jag vet!


Blabla

Hejhejhej! Kommit hem från jobbet för inte alls så länge sedan, plockat undan allt skit som legat här och det tog nog bara en kvart, finemang!
Har inte rört mig många millimeter denna vecka, vart sånt pissväder, men nu tror jag att jag strax ska börja kuta mot gällivare med kira, så åker jag hem med marre när hon slutar!

Är så jävla allergisk, jag vet inte mot vad, eller nej det är inte så illa men det är blod i hela näsan typ och det kliar nå jävulskt, så jag går o snorar o känner mig bara seg. Kanske snömögel eller så är det dom där FÖRBASKADE hästklädefolken som bara måste komma in och beställa mat och osa häst. Tycker det är respektlöst, jag förstår om man kanske inte orkar byta om eller nåt om man ändå bara ska in o hämta mat, in å köpa nåt blabla, men när man själv är allergisk tänker man lite annorlunda.. För mig som bara behöver känna lukten, knappt kan stå nära ett stall, så är det väldigt irriterande då man dagen efter vaknar med hög feber och ont i hals och näsan rinner som fasen, och pågrund av det inte orkar jobba.
Men, jag förstår ändå att man inte tänker.. Kanske inte själv hade gjort det, who knows.. Men åtminstone byta kläder tycker jag man kan göra :) finns ju dom så är så allergiska att dom kan få en allergichock.

Finns nog mycket idiotiska saker jag också gör, men hejdå!

Jobb

Sitter på jobbet, var grymt jobbigt att kliva upp 7 imorse, ville helst ligga kvar hela morgonen, men som tur är så är det mest jobbiga bara att kliva upp ur sängen sen är man inte lika trött efter ett tag :)

Idag planerar jag att fara till mamma o springa på hennes springband eller om vädret tillåter så tar jag en spring tur, fast ser rätt grått ut så jag får se, nu när det kommit nysnö är det ju glas halt under den där förbannade snön. Nåja måste ju hur som helst rasta kira..
Ne nu ska jag invänta kunder..


Städ dag

Städat som en dåre idag! Hållt igång ungefär hela dagen, dammsugit dammtorkat och vaskat golvet.. Plockat där nere i skrubben, tagit upp massa kläder, tagit ner kläder, fixat i garderoben här uppe, blabla..
Har även haft mamma o Kurt på besök, vi for också iväg en sväng o tittade på nybyggda hus o lägenheter!
Jag Marcus o kura tog en promenad innan Marcus var tvungen att åka o jobba, typiskt när vi båda två egentligen skulle vara lediga tillsammans.. Nåja :) Marie o mixi var också förbi en sväng, fick ner jul gardinerna i tv rummet, he he på tiden kanske.
Väntar nu på hjärtat så vi kan kika tre kronor :) imon väntar jobb, ska egentligen va ledig men ska hoppa in för ida! Så tio dagar jobb väntar nu, så himla spännande..

Titta så mysigt jag gjort!


Tjotti

Har haft en väldigt härlig dag! Har spenderat den i Tjotti eller ja veiki om man nu stavar så.. Marcus mammas killes stuga. Solen har vart framme hela tiden, vi har fikat o bara suttit ute o njutit av solen, och så lagade Lena o svante mat åt oss alla :)

Nu är vi påväg hem! Blir nog en bastu och film mys resten av kvällen.. Så skönt!

Vill så gärna inreda o repa i huset. Haft det måstet länge nu.. Varför har man inte några miljoner till övers?? Önskar att vi kunde fixa allt nuu!
Åh och snart är sommaren här.. Längtar efter att ligga ute på gården, äta frukost i solen. Tänk ändå, jag och Marcus äger fan ett hus.. När jag börjar tänka mig in i det så känns det så himla overkligt. Jag är då lyckligt lottad. Är så glad att jag har det jag har.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2076218/images/2012/pic_197499936.jpg" class="image">


Lördag!

Jag Marie och Marcus har grillat här på gården, så jäkla gott! Fläskfilé Skinkstek vitlöks kroketter och vitlöks bröd :) mums! Vi har druckit några öl och spelat Playstation, sen kom jonken så vi har spelat kort i nån timme. Väldigt kulit :)
Imorgon ska vi åka till tjotti å fara med skoter till Marcus mammas killes stuga å säkert grilla nånting å bara mysa där.
Har sådan satans huvudvärk, har fått en jävla ret hosta i natt så att.. Nu blir man väll sjuk igen! Fan:((


En jag idag

 

Jag vill bara, bara vara
Slippa tänka och förklara
Aldrig tveka, bara leka
Den som kräver ska jag neka


Andra ställer krav, hur de vill att det ska va

Man blir pressad, alltid stressad, av vad de vill ha
Jag har börjat se och känna efter hur jag mår
Varför ska man ge så mycket mer än vad man får?

God morgon

Har vaknat för inte så länge sen.. Ligger nu å väntar på att Marcus ska komma så vi kan gå ut o springa i fin vädret :) igår var vi till Kiruna å hälsade på pappa, o hämtade mina sommardäck som jag fått av han! Sedan åkte vi på vägen hem förbi Marcus kompis som har köpt hus, Gud vilket stort och fint hus det var.. Hade inte tackat nej till ett sånt om det var lite närmare häråt stan.
När vi kom hem gjorde vi smörgåstårta, usch va gott det ska bli!
Idag ska vi å äta hos mammsen :) fläskfilé å nånting! Himla gott. Så skönt att jag är ledig för en gångs skull.. Var tre år sedan jag sist var ledig påsken tror jag..

Nej nu har jag inte mer att berätta. Så svårt å skriva med touch men marcus sa igår att "har du testat vända på telefonen så att bokstäverna blir större?" he he det hade jag visst missat ;)


Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.

Jag går ju inte skola he he.. Men inför jobbet så sätter jag nog oftast foundation puder mascara målar ögonbrynen och ibland ögon skugga och eyeliner.. Platta håret måste jag också alltid även om håret är uppsatt för mitt hår ser ut som hejkomohjälpmih varenda morgon..


Onsdag!

Hallå! Sitter o väntar på att vattnet ska börja koka, håller på å laga mat! :) har slutat jobbet för inte alls så länge sedan. Sedan vart och handlat med Marie o Marcus på Ica. Mina förbannade utslag har inte försvunnit heller, känner mig slut o seg i skallen... Usch!
Ikväll ska jag äta godis, är så jäkla sugen så jag bara måste!


Hejjj


Dag 3 - En låt med många minnen.

Vet inte vilken jag ska välja..
Så jag säger nog Green day - 21 guns.
När jag och marcus "blev tillsammans", spelades den jääämt på radion, typ varje gång han slog igång radion så var den på.

blablablej

Gud så jag har sovit inatt, vaknade före 12 nångång, inte vanligt att jag vaknar så sent, eller jag brukar sällan ha möjligheten till det, men nu jobbar jag kväll så då gick det minsann! :) Får bara lite ångest av att vakna så sent, känns som att man sovit bort hela dagen, nog för att jag ändå inte har så mycket att göra..
Helgen har varit bra i luleå, jag och tessi har haft det himla kul, shoppat lite grejjs, men ändå inte så mycket. Och nu har man sin pojkvän hemma också. Trisst bara att vi jobbar om varandra, men snart får vi vara med varann! :)

Har än inte blivit frisk (!!), jag är fortfarande slemmig och jag har fått såna jävla utslagsprickar i hela pannan så jag gissar jag är allergisk, kanske snömöggel? usch jag orkar inte bli riktigt sjuk igen. Så jobbigt när man är allergisk, att man blir sjuk direkt.


Nu går datan förjävla segt, den håller på med nån virustjoffuppdatering så det segar ner hela datorn, ska gå ut med kira å låta henne skita! hejdå!