jul jul strålande jul

Inte för att klaga. Men den här veckan har nog fört med sig mer minus sidor än plus faktiskt.. Otroligt trött och less just nu. Hållt igång sen klockan 9 imorse till nu. Kanske inte konstigt skallen snurrar? Nä fy. Nästa år ska jag vara ute i god tid. Iallafall försöka! Slagit in ett gäng med julklappar. Spelat uppesittar kväll mellan varven och i samma veva städat. Har idag också till och med tappat bort min burs. Men återfunnit den också i kassan på coop. Blä. Rätt trött på att ha en miljarder saker som pressar i skallen på en. Som t.ex man pratar i telefonen om en sak. När man lägger på så har man glömt vad man pratade om.. Och förresten! Jag har fått min lön idag. Den försvann som en vind nästan... Orkar knappt ha ångest. ojoj. Men nu ska jag inte vara sån. Jag älskar ju faktiskt julen egentligen! Julkänslan är tyvärr helt borta. Men den kanske kommer imorgon. Hoppas ni får en jättefin dag! Pussåkram godjul

hej

3 dagar kvar till julafton, och ytterst lite julkänsla trorjag.. Den var ju här ett tag så hoppas den återvänder... Vi blir iallafall hemma under julen med mamma kurt marie pappa marcus och hans pappa och hans syster madde och kanske till och med matti? Jag vet faktiskt inte. Ligger i sängen o tittar sunes jul o käkar nötter. Tänkte ta mig ner i duschen.. Känner mig som en zombie eller något, men har vaknat tidigt idag o vart o jobbat. Sen tapetserat liiite grann.. Får kramp i armen hejjjjjjdå

paltttttt

idag har jag lagat palt, gör aldrig det i vanliga grytor, eller vanliga men ja vafan man ska säga, använd en paltgryta eller nåt!! det var inte så jävla roligt att stå och skrapa bort bränd jävla skit i botten på grytorna. dessutom så smaka palten bränt! lite misslyckat med andra ord...

har hållt på å måla dörrkarmar eller vad det nu heter, 4 varv, hatar att man måste måla fler varv.. borde ju nångång få räcka med 1.


snart jul, alla julklappar är icket klara. bläbläblä. hej


nä, men ungefär.


goddaaaag

har gått och blivit sjuk. halsont och en jävla hosta, har väll lite feber också.. men bara bita ihop!
håller på å göra lax o potti nu, så jag slipper äta massa skit på jobbet, vilket det blir att man gör om man inte har med sig egen mat..

jag kan inte förstå att det är jul nästa vecka, det känns absolut inte som det. jag tyckte det var nyss man gick och vänta på 1a advent, men fort går det. har hunnit med några julklappar, men inte alls många. så det måste jag fixa! sen nästa vecka blir det väll storstädning av hela huset..

har som inget speciellt att berätta, vi hörs.

meat and blood

dog du nånstans på vägen, föll du för hårt, tog orden över,
blev orden tankar, blev orden sanning, blev orden handling
trodde du på dig själv, efteråt?


YIPPIE

Lycka idag, var att höra "din körning är godkänd", fyfan vad skönt det känns nu. Vilken lättnad alltså!
Nu är det bara den där jäkla teorin som ska sitta, jag kuggade på den i måndags... Men nästa gång, då ska det gå vägen! Vet än inte när jag får göra teorin, men förhoppningsvis snart. Så nu gäller det att plugga järnet! :)


Måste ha världens bästa moster också, som kört med mig hela tiden. Många roliga stunder har vi haft.


Ååhhh, vilken fin dag....

alltdemöjliga

dagen började med en sjukanmälning, ont i magen, och håller dessutom på att bli sjuk.. suck! ska imorgon och hämta ut tabletterna eller vad det nu var som läkarn skrev ut till magsyra grejs, jag vet inte? nåt som förhoppningsvis hjälper min mage och mitt illamående.

har hållt på och kika julklappar, och hur jävla svårt är det inte? jag brukar alltid ha idéer och vara påhittig, men i år står det ganska stilla. kanske för att jag har så mycket annat i huvudet och bara är allmänt stressad, pluggar teori och så vidare.. men till ens pojkvän, vad ger man? kläder har han i överflöd, armband har han fått, halsband har han som han alltid har på sig, skor har han också mycket av, playstation har han fått, blabla... vad ger man då? vill ju komma på något superbra! vet att jag vill fota mig med honom och förstora bilder och göra en stor canvas tavla, men jag vill inte fota mig här i sverige, vill ha bilder från utlandet så det går ju hur som helst inte. jaja, jag får klura på det där.

till kompisar och sånt tycker jag det är lite lättare iallafall. fast min syster marie är däremot ganska svårt. hon är hur kräsen som helst när det gäller kläder och sånt, eller har väll blivit bättre nu. men man vet aldrig vad man ska ge henne.


ska bli så mysigt med en jul i ett hus, ens eget hus. var några år sedan jag fick den känslan. har tyckt det varit mysigt i mammas lägenhet också, men jag fördedrar hus, förmodligen för att jag bott i hus största delen av mitt liv..
nä nu ska jag pysa! imorgon är en stor dag, hehe.. hemlighetsfull som man är. tell u later ;)


tisdag

Var till läkarn idag, hårda besked! hehe, nä. Så farligt var det inte, var väll saker jag redan visste.
Sedan har jag varit och fikat frukost på vetehatten med tessi, varit och kört med bilskolan, gjort inre kontroll, och nu när jag skrev inre kontroll kom jag på att jag aldrig fick lära mig yttre?! jaja... Sedan varit ute med kira och skottat ett tag, och kira har anfallit snöräven, vilket tydligen är himla underhållande.


Ska snart ställa mig o laga mat till mig & min kära syster, men hon slutar först 4 så behöver kanske inte börja med maten ännu. Vet inte vad jag ska laga ännu bara, men hungrig är jag.

Blöh

Klockan är bara just över 3 och det är redan kolsvart ute, fyfan..
Idag går inte riktigt allt min väg, fast det finns ju såna dagar också.

Tänkte söka några julklappar, men jag vet inte vilka sidor jag ska gå in på.. Tänkte också riva lite tapeter, men jag vet inte när jag ska orka börja med det.. Någon som vet några bra sidor på inredning o grejjer? eller bara bra sidor var man kan hitta julklappar?


Ni kan få några fula bilder på vårt julmys, ja dom är fula. Jag kan ju fan inte vara still med handen nångång...



















trisst att det är så fult i övrigt! men hur som helst så trivs vi! ännu bättre sen när en del är klart..


Nej nu ska jag nog gå ut med min lilla kiris!

lördag

Jag vet att jag varit dålig på att blogga.. Har inte haft tid, och inte heller orkat.. Hela veckan har bestått av jobb och så har jag pluggat teori, varenda dag. Ganska tröttsamt, men kanske lönar sig i slutändan. Jag är ju dock en sån som alltid pluggar för lite och aldrig klarar. Är som att när man sätter sig o gör provet så kör man fast helt och hållet. Fast jag brukar också tänka att jag kan, och sen sitter jag där och inte kan ett skit.. Nåja det var ju några år sedan man gjorde ett prov... Nu ligger jag och tittar tv, snart ska vi hoppa i bastun. Eller innan ska vi nog måla lite i hallen å riva lite tapeter. Håller på med hallen del "2". Vet inte vad jag ska kalla det. Korridor? Ja nåt sånt. Är så kul å fixa, åtminstone när det är klart o dags för inredning. Nog för att en korridor inte är mycket att inreda. Är ganska litet utrymme. Här är det julmysigt också. Gardiner uppsatta, ljus överallt, julgran, julstakar stjärnor o gudvetvad... Men trivs himla mycket när det är så. Älskar julen! Nu har jag inte mer å säga. Jobbigt att blogga via telen. Hadetbra!