Kliande hårbotten!!

Jag håller på att bli galen på min hårbotten, eller på mitt hår överhuvudtaget egentligen. Min hårbotten kliar som satan och idag märkte jag att jag fått sårskorpor i nacken och jag har ingen aning om varför jag fått så mitt i allt. Jag har googlat lite och läst att stress kan göra det, ja vad är det stress inte gör med en.. Och jag är ju som sagt en väldigt stressad person. Håller på att bli knäpp vissa veckor, i perioder sover jag verkligen skit numera! Jag vaknar, drömmer, är stressad till och med när jag sover ibland. Jag har som bråttom att vakna? Blir lite frustrerad då jag inte vet vad jag ska göra åt det. Finns väll säkert mycket som man kan göra åt det, men är inte så bra att ta tag i det. Vill verkligen inte att det ska bli en ond cirkel. Tror också det har att göra med struma. Min mamma har också struma, och hon har varit dötrött hela sitt liv och sovit och sovit, ibland är jag skiträdd att jag också ska bli så. Vadfan, jag som alltid haft så mycket energi, det är grymt tråkigt att ha gått och blivit trött. Fast det är väll kanske livet det här också, man är äldre och jobbar, och ja allt det där.
O det här med hårbotten så har det säkert också med shampoot att göra, fast jag vet inte varför jag skulle få det först nu då om det är nåt shampoo jag är känslig mot?
 
Jaja. Nu ska jag jobba förmiddag torsdag och 11-18 på fredag, sedan på lördag så ska vi åka till luleå och sova över natten. Gå på stan och shoppa, förhoppningsvis hitta lite julklappar och julpynt. Är en evighet sedan vi var iväg känns det som, även fast det var någon månad sedan bara så känns det så, för jag är van vid att jag och marcus åker iväg tillsammans rätt ofta. Men det finns väll kanske inte så mycket tid och pengar då man repat/repat köket.
 
I helgen så tapetserade vi klart det lilla som var kvar, nu är det iofs en våd kvar typ men vi måste spackla ett hörn och slipa det innan vi kan sätta upp tapeter där, blir säkert nästa veckas projekt eller kanske om man hinner i helgen. Sedan har vi lister och tak i "ena delen" kvar, och lite småfix som måla lite här och fixa lite där.. Det känns som att det aldrig tar slut och lister är så jävla tråkigt! Nu när vi åker till luleå ska vi också svänga förbi boden och köpa ett köksbord på mio som vi hittat, det kommer bli superfint :)
 
Nu ska jag dona med någonting, sedan kanske frida kommer och hälsar på mig, sen duscha och sova!
 
 
 
 
 
var sån fin himmel här i måndags

ohyes

 

Lördag

Har varit jobb 9.30 - 15, efter det åkte jag till mamma och hämtade kira, sedan åt jag och marcus och så har jag bara suttit här.
Det springer i hela kroppen på mig, jag är så stressad i mig från och till att jag blir galen. Saker som "måste" göras gör mig galen. Vill börja träna för att jag vet att det gör mig lugnare, bättre med sömn och ja det där. Jag önskar vi också fick gå gratis på gymmet genom vårt jobb.
 
Ikväll så ska jag och marcus titta johan falk, käka karra och bara vara. Nu är han ute i garaget och donar med jorpe, men han kommer förhoppningsvis in snart. Imorgon är det jobb igen samma tid som idag, är rätt skönt pass att jobba :)
 
 
Nä hejdå! Ha en bra lööördag!

städdag

Vaknade före 10 imorse, som vanligt när jag är ledig så vaknar jag jätte tidigt och är jätte pigg. Vart jätte arg och tvinga mig själv att somna om, det gjorde jag och vaknade halv 12. Då var jag nöjd, fast då kände jag att jag hade sovit för länge haha.
Väl uppe ur sängen så åt jag och marcus frukost, sedan klädde vi på oss och gick på en prommis med kira, var soligt och fint men ändå väldigt kallt om ansiktet..
 
Resten av dagen har jag städat, tvättat, lagat mat åt mig och marie och suttit här vid datan, klickat hem fotopapper och färgpatron. 1 krona betala jag för färgpatronen, deni! Så nu ska jag göra några fina tavlor!
Har även sålt våran gamla kyl & frys idag, eller nyss, skönt att den är borta nu :) Så kan vi köpa oss en frysbox. Marcus mormor köpte ju frysen åt oss för ca 1 år sedan, men nu när vi repat köket så har vi ju en sån där som är inbyggd i skåpen eller ja ni förstår! Och den frysen vi har nu är mindre än den vi hade, så ryms inte så mycket så vi måste ha en frysbox..
 
Nu ska jag gå ner och hänga tvätt, sedan ska jag bara mysa med tända ljus och kanske plocka lite mer här.. Hadetbra! :)
 
 

Onsdag

Tog någon ny bloggdesign, var så less på min. Inte för att jag skriver någonting här nästan alls nåmer, jag hinner inte alls, fast det är kul, om man nu har något vettigt att skriva om, vilket jag sällan har! Förut hade man mer tid, och då var det roligare att skriva också. Fast jag var ju som en öppen bok förut, hah! Förstår att jag hade många läsare.. ;)
 
Jag funderade på att ta en dusch men jag fastnade här, så sällan jag ens har tid att sitta här, eller ja tid och tid, jag prioriterar inte att sitta vid datorn. Men när marcus har eftermiddag så har jag ibland lite tid över på kvällen, då jag är själv.
 
Igår gjorde jag världens godaste mat, eller ja nä men det var väääldigt gott! Blev så nöjd :) Jag gjorde tacolåda och kycklinggrattäng med tacosmak(?) typ.. Båda var lchf (förrutom tacokryddan men jag orkar inte bry mig), och jag vart så glad att jag hittade något som jag inte lessnade på, för idag på jobbet längtade jag till och med tills jag skulle hem och äta ;) bjöd marie och ida på det igår, dom verkade också nöjda! och idag fick marie och tessi komma och äta resterna :) fanns inte så mycket kvar men vi fick dela i broderlig anda, hehe! Så det ska jag då göra fler gånger. Bara någon kommer och drar lite kablar och sånt så vi får igång våran ugn någongång, jag blir galen på att vänta.. Och självklart så när man ingen ugn har så behöver man den som mest, men när man har den så kommer man väll säkert inte ens behöva den just då.. Brukar vara så!
 
Imorgon är jag ledig, jobbat extra måndag och tisdag, så amanda var snäll och skulle jobba för mig imorgon! Skulle egentligen ha klämt ihop 11 dagar i rad, men då slapp jag det.. Och idag var egentligen dagen då jag skulle ha börjat jobba efter 5 dagar ledighet men så blidde det inte! Och dessutom så efter jag jobbat nu till nästa torsdag så är jag ledig 4 dagar, och sen ska jag jobba extra igen så då blir det 10 dagar igen.. Jippiie! Tur att det oftast går snabbt. Och tur att man har fina arbetskompisar som gör dagarna mycket roligare.
 
Nu ska jag gå å trycka lite nötter i munnen, börjar bli hungrig! Fast inväntar nog kärleken med å äta kvällsmat :) Hej då mina få läsare..
 
 
 en bild från helgens bravader

Hej

Var precis ut med kira och nu när jag kikar ut så blev det världens snöstorm ser det ut som, det blåser och snön började tokfalla. Tycker det är rätt mysigt, så länge jag sitter här inne.
Igår var det en rätt dålig dag, jag vet egentligen inte varför den var dålig men mitt humör var inte på sin finaste visa. Den började bra, men sedan så tappade jag humöret av någon anledning. Berodde väll på hunger och sockersug skulle jag tro, trött som ett svin var jag och fick inte i mig mycket till mat. Som grädde på moset kunde jag igår inte sova, jag låg och tänkte på allt fint man har och kunde förstås inte sluta tänka på hur tacksam man ska vara, ja där låg jag, tills jag blev allergisk och min tatuering som alltid börjar sticka upp började nu sticka upp väldigt ovanligt mycket. Kliade sönder näsan, vred runt i sängen 700 gånger. Sedan när jag väll somnade så vaknade jag ca 1 timme senare, sprang och pissa, sen skulle marcus på jobbet ungefär 2 timmar senare så då vaknade jag igen. Så nu sitter jag här med huvudvärk och det känns som att jag är bakfull eller nåt, har verkligen inte fått normal sömn men vadfan blir jag förvånad egentligen? Bara för att jag är ledig så är det ju sjävlklart. För resten av veckan har jag sovit som en stock och inte velat kliva upp ur sängen, nu jävlar kunde jag inte ens fortsätta sova....... JAG BLIR SÅ ARG!
Det också, jag låg så länge igår och vred att jag blev förbannad. Försökt å sova när du är arg? det går ju inte!

Kände att jag behövde få ut det där.. Haha! usch vad jag ogillar när jag inte får nog med sömn, när jag är grinig och hungrig. Det är som en annan jag då, inte någon jag uppskattar iallafall..
 
 
Nåja jag ska nu hoppa i duschen, jag cicci och ida ska och äta lunch klockan 12 så det är bäst jag lägger på ett kol så jag hinner fixa mig litegrann. Sedan ska jag och marie gå på stan, sen tänkte jag försöka städa lite, fixa potatisgrattäng och fläskfilé, äta godis och bara ta hand om mig själv och mitt hjärta. Jag blir seriöst galen på alla måsten, på senaste tiden har det känts som att det vart väldigt mycket sånt. Mycket fixa och dona, mycket tänka på andra, lite tänka på sig själv och ja, ni fattar..
Hejdå!