Onsdag

Igår fixade Frida barret på mig, skönt kan jag lugnt säga! Mitt hår var helt hopplöst, eller har blivit efter att jag själv varit och fibblat med det, men nu är det återställt (förhoppningsvis), om jag nu inte skulle hitta nåt mer att störa mig på, gaahhh... Så idag for jag till Marita och hon fick färga skallen på mig, stod inte ut med det "röda" eller vad man ska kalla det, så nu är jag helmörk igen och nån ljusare slinga i luggen :) luktar så goott nu! älskar när man kommer från frissan och luktar mumma.

Har nyss lagat mat, köttbullar makkisar och brunsås, var jävligt gott! Men att jag måste röra på mig, jag blir så frustrerad av att allt verkar stå still i min kropp så fyfan.
Och det svider i min mage, hela tiden, som att jag är hungrig hela tiden, och jag önskar detta illamående bara tog sitt pick och pack och drog, blä vad jag är less. Men det är väll ganska självklart att jag har magkatarr? men då är det ju det att jag måste ta och fixa det själv, börja äta normalt, inte äta klockan 11 för att sedan äta nästa mål klockan 20.


gnällgnällgnäll.


Ska snart på risketta, börjar klockan 6, villintevillintevillinte, har jag intalat mig själv ett bra tag nu. Jag hatar att gå på såna där grejjer när man inte känner en enda person eller något, och så ska man dessutom sitta där 3 timmar, och jag som pissar ungefär 3 gånger per timme för att man dricker ca 5 liter vatten om dagen, ÅÅHHH.. Haha, som idag på frissan, fick verkligen hålla mig när jag satt med färg i håret. Ni ska veta under natten då, eller just när jag lagt mig i sängen. Springer nog och pissar 3 gånger innan jag kan somna, sen vaknar jag under natten och springer och pissar och på morgonen när jag vaknar måste jag direkt till toan!


NÄ nu har jag babblat om allt onödigtochnödvänidgt så hejdå!





Sara 30 år

Saras 30års fest var faktiskt jätte rolig! Har nog tagit ut min energi för hela veckan igår känns det som, haha, himla kul! Det är knappt jag kan röra ryggen och nacken ordentligt..

Har nyss käkat frukost i min ensamhet, sitter med morronrock och tjocksockar och trycker nu, det är så mysigt! Men det är förjävla kallt ute nu, och här inne också. Vi har ju inte fått igång elementena riktigt, så vi måste väll ringa dom här fjärrvärme gubbarna och be om hjälp, ni ska veta hur kallt det är inne på våran toa. Här i tvrummet är det ju iallafall värme pump så det hålls varmt på det sättet, men inne på toan alltså... Marcus kom till sängen i morse efter att han varit där och jag trodde han hade varit ute för att han var som en isbit!

Hade en liten tös som kom hem i morse och vart jätte glad när hon hitta mig i sängen, haha, hon pussade mig i hela ansiktet och gnällde. Åh vad jag älskar min hund!
Nej nu måste jag hoppa i duschen och tyvärr göra mig i ordning för jobb.. Hejrå!



















tjodelo

Kyligt om fossingarna det blir av att vara ute på gården, nu när lite snö kommit. Det är nog det som är det värsta med kyla för mig iallafall, att jag fryser alltid så jäkla mycket om fötterna..

Strax ska jag fara och övningsköra, det var väll ungefär jättteeee länge sedan jag övningskörde med anno, för hon har varit borta nu i typ 3-4 veckor. Så vi får se, har ju aldrig kört heller när det varit halt ute, så jag får se hur det går nu. :)
Och jag mååååååste komma ihåg och fixa skivor och bränna till saras fest imorgon, och hur fasen ska det gå? jag vet inte vad man ska bränna för låtar ens, hoppas marre ringer snart så hon kommer och hjälper mig.


Åh, längtar till första advent då man får julpynta, det blir så mysigt då! :)
Ne nu ska jag gå ut med min lilldam och låta henne skita! Hejrå.






Att vara utpumpad (?)

Tröck just i mig ett paket nudlar och en mars-glass till middag, fyfan vad jag är dålig på att äta normal mat alltså. Eller kanske dålig på att orka ställa mig o göra den när jag är ensam hemma. Men kanske bättre att äta det än ingenting, vilket alternativet var.

Sitter och väntar på att sims ska ladda klart, har inget annat vettigt för mig.. Min hund verkar trött, så hon ligger utslagen i sängen.
Imorgon jobbar jag bara till klockan 2, sen har jag jobbat mina 10 dagar, ledig 2, jobba 1, ledig 2 och sedan fortsätter det..

På lördag har min kära stora syster 30 års fest, så hon har anlitat mig och marie att hitta bra låtar och även kika om vi hittar några roliga "lekar". Så ska titta lite mer på det, fast tror jag väntar ändå till imorgon eller fredag, då jag o marre kan göra det tillsammans.

Aja byebye!

blablabla

Tycker synd om min lilla vovve, som måste vänta på att husse kommer från jobbet för att jag ska våga gå ut med henne. Även fast vi har belysning på gården, och jag har en vakthund med mig så vågar jag knappt gå ut för att det är så sablars mörkt! Det är samma sak när jag ska duscha, jag går inte ner och duschar förrän marcus har kommit hem. En riktig mes är jag!
Har prommat till jobbet idag igen, nu jävlar när jag väl kommit igång ska jag inte sluta bara mitt i allt, som det oftast brukar bli iallafall, men nu ska jag inte! Jag mår så mycket bättre av att röra på mig så det är värt det. Det är så synd bara att jag inte kan ta med mig kira när jag går till jobbet, då hade ju hon också fått röra på sig mer. Men som tur är så har marcus en väldigt fin syster som ofta kan vara och gå med kira då jag och marcus är på jobbet, och det är då guld värt! :)


På tal om guld värt, så kom det en "man", vad man nu ska kalla han, igår till jobbet och sa åt oss att vi är guld värda som orkar stå här varenda dag (på jobbet och göra mat åt människor). Det gjorde mig så himla glad! Det känns ibland som att ingen förstår att man är det minsta stressad, en del kan stå och trumma med fingrarna, himla med ögonen när det ungefär hänger 20 beställningar, och dom är så irriterad på att dom inte får sin mat. Men vi gör verkligen allt vi kan, det gör mig så upprörd att människor är såna. Jag ska inte säga något, jag kan vara likadan själv och kan få ett psykbryt om saker tar tid, om kassor krånglar eller vad som helst. Men efter att jag jobbat med det här ett tag så har jag också lärt mig att tänka till innan jag brusar upp mig för mycket. Och även om jag blir irriterad, så förstår jag personerna som t.ex sitter i en kassa, det är ju oftast inte deras fel att saker tar tid.

Snart ska jag och marcus fortsätta på hallen, vi har varit lite dåliga på att göra något åt huset på ett tag, men vi ska försöka hinna tapetsera andra delen av hallen och lägga golv, innan jul. Sen kanske vi kan ta oss till köket eller tvrummet, vaaaad kul!




its okey not to be okey

Hejhej! Sitter på jobbet. Och dött som det är dessa söndagar så är det inte mycket annat att göra än att bara sitta.. Och har redan gjort allt som ska göras, så är ganska trisst! har varit så duktig i veckan, kan till och med skryta om det för jag är inte van vid att jag är såhär duktig. Har promeneerat hem eller till jobbet 5 dagar den här veckan. Och en dag har jag varit ute och sprungit. Och idag ska jag promma hem! Är inte det duktigt? Kan inte komma ihåg sist jag gjorde något sånt under en vecka. But still, så står vågen blixt stilla. Aja, man ska inte stirra sig blind på en våg. Men blir frustrerad då jag är van vid att vågen alltid går neråt när jag rör på mig eller så. Men sånt får man ta! Kan ju hur som helst inte göra något åt det. Kanske skaffar lite muskler istället och det är ju heller inte helt fel! :) Jag har sån lust att inreda hemma nu igen! Eller renovera kanske man säger. Hade så gärna velat göra köket och tvrummet. Hade varit kul å få någonting i ordning. Är så less på vårat tråkiga LILLA kök. Finns så dåligt med plats och förvaring.. Men men. Nu ska jag göra någon nytta. Om det alls finns nåt att göra. Hadetbra!

heeeeeeeej

Jag är så jävla less på att se mitt trötta ansikte, mitt slitna fula hår, varenda dag. Ja det låter kanske fjantigt, men jag är det. Kan inte ens komma ihåg sist jag kände mig lite finare, eller sist jag fotade en bild på mig själv, för jag vill inte. Jag behöver verkligen en förnyelse, behöver klippa håret, färga det (vilket jag gjort nyss men det ser väll också skit ut), köpa nytt smink, sola/använda bus och jaa... Men vem ids egentligen göra sig super fin när man ändå ska till jobbet, stå i matos och svettas? inte då jag iallafall. Nä, det är nog bara boka frissatid. Eller ringa min bästa vän, som snart startar företag, och be henne komma hit med bums!
Och jag vill gå ner något kilo, nej jag tycker inte att jag är tjock, utan jag vill det för att jag vill trivas bättre med mig själv. Eller egentligen, jag bryr mig inte om jag går ner i vikt, jag vill kanske mer börja träna, jag vet inte. Men med den här satans struman så lär det väll ta sin tid.. Vågen står då ganska blixt stilla, hur lite jag än äter...


Men ett + är att jag tror jag börjat bli lite piggare! Jag har till och med gått till jobbet 2 dagar den här veckan, och känt att jag velat springa hela tiden och röra på mig. Sen är jag inte lika trött på kvällen, så skönt! :) Är ju inte direkt van vid att vara trött, brukade ju förut för det mesta gå på högvarv hur lite jag än hade sovit.


luleå



team sportia.


världens mysigaste filt från rusta.


och en stooor ljuslykta! som jag velat ha en sån här stor. dom är så fina och åh vad jag tycker om den! 199 kr tror jag? från jula. blockljuset är från gallerix.


servetthållare från mique. servetterna är från dollar store.


körsbärsträd, rusta.


gina tricot.


h&m.


gina tricot.


h&m.


gina tricot.


gina tricot.


baksida. så himla fin! spets hela ryggen.


bikbok.

h&m herravdelning.


och h&m.


sen julkulor och julpapper och tjoff men det orkar jag inte fota! :) förlåt för dom fula bilderna.

luleå med en finast

Hallo! Ligger i luleå på ett slags hotell och bara myser och tar det lugnt. Marcus har slocknat och ligger här bredvid och snarkar och jag tittar tv! Ska nog också strax stänga ögonen för imorogn ska vi shoppa. Åh vad roligt. Det är så skönt att komma iväg ett tag o bo på hotell o bara ha sig, få koppla av utan måsten o allt.. Vi kom hit vid 5 tiden så vi har bara hunnit vara en sväng på storheden å tittat, ska tillbaka dit imorgon o inhandla det vi hitta :) tyvärr så var alla vita julgranar slut på rusta! Blir så aaaarg :( det är så typiskt min tur.. Efter vi varit på storheden så var vi skithungrig så vi skulle på österns pärla men det var helt fullsmockat :( men ett tips är att om ni är i luleå och vill äta nå annat än maxmat så gå dit o beställ en oxfile pasta, tror inte det finns nåt godare! Är ju lite dyrare än max mat men värt det :) men iallafall så gick vi till tasty eftersom att vi anade att dom flesta finare restauranger har ganska fullt eftersom det är fredag. Sen gick vi på hemma kväll o köpte lite gott och så har vi nyss kikat idol! Färgade håret rött igår också. Och jag tycker synd om dom som ska tvätta för jag har visst färgat handuken röd här nu :( aja vad kan jag göra. Dom har nog varit med om värre. Nä nu ska jag kika lite tv och sen sova. Ha det bra!

for blue skies


blabla

Sådär, nu var jag hemma igen efter att ha avverkat några tusentals timmar bilresa, igen...
Åkte igår klockan 7 på morgonen och var framme i stockholm vid klockan 8-9 (marcus skulle lämna sin bil åt nån som skulle köpa den), så vi for o lämnade bilen och var i säng vi 1. Idag klev vi upp vid 7, raka vägen till flygplatsen och sen har vi flygit nu 2-3 timmar, tröttsamt om något att bara sitta, känns nästan som att man varit ute och sprungit, haha.

I måndags ringde min läkare, vilket han inte kommer vara så mycket mer. Ja jag vet att jag kanske överreagerar eller bara bör hålla käft. Men mina värden har gått till det normala, ännu lite låga men värdena ligger inom normal värdet. Som jag sa tidigare så har jag struma underproduktion och det är ännu lite lågt. Men då, för att mina värden ligger inom det där sträcket normalvärde (vilket det ska göra om man äter levaxin, det är det levaxin är till för), så sa han åt mig att han tycker vi avslutar behandlingen här, eftersom att mina värden då var normala. Han sa "levaxin är en livslång behandling" och sedan säger han att vi slutar. Glöm det, har jag bara tänkt. Jag litar inte ett skvatt på han, han är säkert en bra läkare på nåt sätt men mig hjälper han inte genom att ena stunden säga att jag har struma och att jag ska äta levaxin hela livet vilket man oftast måste göra, och sedan 1 månad senare säga åt mig att jag ska avsluta behandlingen, innan den ens kommit igång. Nä, jag byter vårdcentral. Litar inte heller på han för att han gett min syster för hög dos, så det är väll lika bra.


Nu ska jag snart hoppa i duschen, senare tänkte jag laga palt. Hade också velat träffa frida men jag vet inte om hon har tid, eller orkar :) men pussåkram!