you're my better half


JOJO

gud vad jag är nöjd med mitt objektiv! nu är jag inte sur på dom som skicka det nåmer, det var tamefan värt! hehe.
det tar då så himla fina bilder så man tror inte det är sant, äntligen har man lite inspiration igen. är ju tyvärr lite trisst att man nästan aldrig hinner fota, men snart har man ju semester iallafall :) den här gången ska jag låta bli att tappa kameran i backen. en kamera väska kanske vore en idé?

har just varit och övningskört med moster! det går så grymt bra så det känns himla kul. har kört första gången på parkas idag också, hehe. trodde det skulle vara läskigt. men jag är inte rädd för bilarna egentligen, trodde det skulle vara det värsta, men icket.

bjuder på en fin bild på en fin tjej. hejdå!

 

 


pix











några bilder tagna med nyobjektivet :) tycker dom blev rätt klara och fina.

Blä

Äntligen har jag ett nytt objektiv! Mitt gick ju sönder i thailand. Och nu har jag ett 18-200 mm, känns himla kul!:) Har dock ingen inspiration till vad jag ska fota, inte i detta väder iallafall.. Men äntligen kan man iallafall fota någonting igen, och leka med ett nytt objektiv.

Jag har just kommit hem från jobbet. Är fan helt slut. Har varit på sånt skit humör idag, det har alltså varit ganska stressigt.. Och bättre blir det inte när man går in på coop och ställer sig i kassan typ 5 i 10, då stänger dom 10 och det sitter en ny kille i kassan (har full förståelse för han och tyckte så jäkla synd om han som behövde sitta där), och så kommer en sån där rabatt-tant som ska bråka om minsta lilla rabatt. JAHAPP! Där stod man väll till 10 över 10. Hon skulle bråka om att han inte slagit in rabatten på hennes ost. Men det hade han trodde han, det tror fan jag med! Så killen framför mig säger åt henne "men här, jag betalar din rabatt! Ta nu pengarna och sluta" eller vad han nu sa, och hon "ska jag ha dom här?".... BLÄ! ville tacka killen framför mig och ville hjälpa killen i kassan.
Jag fattar inte, hur fan ids man? vad skulle hon göra för dom där 30 kronorna? och varför bråka om det när klockan hunnit bli över 10, då personalen vill gå hem till SITT LIV. Ja dom har faktiskt ett dom också, vilket folk verkar glömma väldigt lätt....

Som vanligt så avreagerar jag mig bara på den här bloggen, eller berättar vart jag har ont eller nåt. Känns det då som, men det är väll kanske därför jag har den också :) hehe.
På tal om att jag alltid har ont någonstans. Jag börjar faktiskt bli ganska rädd för att jag har nå fel. Mår ju jämt och ständigt illa, som jag sagt nu kanske 100 ggr? Och så har jag börjat få sån jävla huvudvärk. Och en till grej, när jag tittar så hänger mina ögon inte med ibland, det är som att ena sidan av skallen inte hänger med. Och idag i trappen höll jag på att svimma? hm. Måste kolla upp det, men ska ringa mamma först, hon brukar kunna allt..

VET NI VAD SOM HÄNDE MIG NU MINA KÄRA VÄNNER????=)
Imorgon ska jag till luleå. Och min fina xperia x10 mini är så underbar och tar bort mina sms lite hur den vill. så nu tog den bort mina biljetter jag hade i telen till tåget :) + ett paket marcus ska hämta imon som också var i min telefon. jag tror ta mig fan att jag går och hänger mig..............................


hej

Känner mig så irriterad. Har beställt ett objektiv från en sida som tydligen ligger i frankrike, vilket inte trög-fattade jag insåg förrän jag beställt, det har inget med saken att göra men iallafall. Sen nu började jag ångra mig angående det där objektivet eftersom att det nu huxflux stod att det först ska levereras om 8-10 dagar, men innan verkade det stå att det fanns i lager. HAPP! så jag mailade dom och frågade om det, men dom har inte svarat. Istället skickar dom mig en gullig liten faktura som jag ska betala och anger vilket datum jag senast ska betala. Hm, eller hur. Varför i helvete skickar dom mig en faktura innan jag ens fått det jag beställt?!?!?!?!?!?

Ja, jag har fan pms idag. Eller något annat. Minsta lilla och jag blir tokig. Men också har jag suttit och skrattat som en liten fjant hur länge som helst. Jag gillar inte humörsvängningar.......

Nästa vecka får vi nog flytta in i huset, fyfan vad skönt! Jag hopppppas med hela hjärtat att vi hinner innan midsommar, för jag vill fira midsommar i huset! Äta grillat o såntdär. Men med min tur så får vi väll se hur det blir med den saken.


Är så jäkla hungrig nu. Väntar o hoppas att marcus snart kommer hem med skinka, så ska jag käka rostade mackor o dricka oboy! Nej nu ska jag avrunda. HEJDÅÅ!

what about now

Jag sitter hos mamma och lyssnar musik (för en gångs skull, kan aldrig göra det hemma hos marcus för att ljudkortsfan är sönder).
Idag var det 11e dagen i rad som jag jobbade, hela veckan har känts som en evighet. Med huvudvärk, förkylning och illamående har det inte gått bättre. Humöret har heller inte varit på topp. Börjar tro att jag har problem eller nåt, hatiska tankar är bara förnamnet.. Fyfan! Kan bli så arg på mig själv när jag är en sån bitterfitta på insidan och liksom aldrig får ut det. Samma gamla vanliga leende till varenda människa, samma gamla vanliga trevliga fraser. Man lessnar ibland när det ryker ur öronen, och sen lessnar man på att inte veta vad man stör sig på heller? Dålig vana.

Samtidigt kan folk göra ens dagar så himla bra också. Minsta lilla beröm, eller förståelse när man ibland står och är så stressad att man knappt kan hålla reda på sitt eget namn, och så får man en kommentar som "gud vad ni får stressa". Bara det lilla kan få mitt humör att gå från ner till upp.

Nåja. Nu ska jag vara ledig till nästa torsdag. Eller jag kommer mest troligt att hoppa in och jobba på måndag, ska byta pass med cissi så jag får vara ledig under nästa helg istället. Mig gör det inte så mycket att behöva jobba en måndag, det är helgerna jag bryr mig om.

Idag är en sån där skitpissjävladag som samtidigt är bra. Vet som vanligt inte vad jag ska känna. Är som att jag ibland gör allt för att inte känna alls. Nu vet jag knappt vad jag rabblar om heller, men jag ids som nästan aldrig nåmer ta reda på varför jag känner mig t.ex sur, är väll lika att släppa och vara glad? nä, gör inte så.
Men snart går det också över, man har sina deppdagar tyvärr..


Nu ska jag väll glo igenom datan här än en gång. Saknar min bästa vän frilledille också, var ju kanske 30 år sen vi sågs. Hejdå!






Do you feel like a man when you push her around?



vem är jag idag?

HEJ

Vilken glädje det har varit att i måndags fått veta att nästan alla papper är klart med huset, lånet och allt. Nu ska bara marcus och hans farmor gå till banken och prata med någon gubbe, sen är huset vårat.
Känns så otroligt skönt att få flytta till ett hus igen, jag kan ju säga att jag knappast kommer sakna att leva livet i en lägenhet för det har nog aldrig varit något för mig. När jag var liten så ville jag alltid bo i lägenhet, men när man tvingades in i en 1a, 3 pers och en hund så var det inte så roligt längre. Kommer hursomhelst alltid vara tacksam över allt som Kalla har ställt upp för mig och marie under den tiden.

Okej att jag inte bott så hela tiden, men det är väll kanske för att jag tvingades till att göra det som jag inte riktigt trivts. Eller här hos marcus trivs jag ju, men hur som helst behöver vi något större och nu får vi det, helt perfekt! :)
Kan knappt vänta till jag får måla garderoberna och sedan stoppa in alla kläder, känns som att jag glömt bort hur mycket kläder jag har egentligen. Har hur mycket som helst hos mamma och här ligger allt lite här och där i garderoberna.


Längtar efter att sitta ute på somrarna, grilla och sola. Fixa med huset, tapetsera, byta golv, inreda och allt det där. Nog för att jag inte kan nåt annat än att inreda, men det lär man väll sig ;)
Så förhoppningsvis får vi börja flytta in nästa vecka iallafall.

Om några dagar får jag förhoppningsvis göra klart min tatuering också, inte för att jag längtar, men vill bara ha det bortgjort. Vet inte vad som gjorde ondast faktiskt, revbenet eller höftbenet men jag tror nästan jag måste säga höftbenet. Just på BENET. Nä hojj, men har jag gett mig in i leken så får jag leken tåla.

Nu ska jag göra nåt! Hejdå!