b l ä

ajjjjj! finns det nåt värre än o vakna o ha ont i örat? känns typ som öron inflammation men man har bara legat på det eller nåt. ont gör det då.
vaknade iallafall nyss, eller ja. först vaknade jag vid 3, sen vid 4, sen vid 6, sen vid 9, sen vid 10.... har sovit ensam, eller ja hos mamma. men det förklarar väll också saken? hatar att sova här! men vågar inte sova hos marcus när han inte är där, är rätt feg.

nå j j aa, en vecka kvar till thailand :) ska bli så kul. å på fredag far vi till stockholm.
nu ska jag äta frukost och duscha, hejdå!

jag är så duktig


du







heeh

Jag är så stolt över mig själv att jag klarade det! Jag är så duktig så! :)
Men kändes gjorde det vill jag lova, men nu är det över, heh.


Innan jag for och tatuera mig for jag med marie o fikade, åt macka, drack cola och en halv bulle, för å få i mig lite socker och mat osvosv. Sen var jag så nervös av tanken hur ont jag tidigare haft att jag trodde jag skulle spy eller svimma, men det gick så bra.
Efter det så hämtade marie mig, då for jag hem till henne & kalla och bara satt o tog det lugnt. Sedan for jag med tessi på coop och handlade lite grann. Och sen så skjutsa hon hem mig och då for jag nästan direkt iväg med malin, vi har mest surrat och bara farit runt och ja lite sånt där =) en söt liten valp hade hon allt.

Nu har jag just ätit "middag", vet inte vad jag vill kalla såna där nutrilett egentligen, men är väll middag då. Är något hungrig än.

Igår bokade jag och min fina en resa till thailand, så den 6e säger jag byebye, och det gör jag nu också. PUSSÅKRAM

HEJSAN

Det var ju kuljul att resan vi tänkte boka igår hade försvunnit, rättttttt irriterande!
JAJA. Idag har jag städat och tvättat sen klockan 2. Lagat mat o suttit å ätit ensam, väldigt deppigt. Har haft emma på besök, och nyss tessi. Nu är det rätt så rent här tkr jag, har även plockat bort julen förutom gardinerna men det får bli morgondagens projekt för nu tycker jag att jag har slitit så det räcker :).
Imorgon ska jag tatuera mig, var rätt oväntat men så blev det och jag ska tatuera högra revbenet. Jag är nog lite väl vågad tror jag, när jag inte ens blivit klart med vänstra revbenet pga smärta, så ger jag mig på högra. Men den här gången ska jag klara det, utan att ligga å sprattla som en fisk till och med. Nä, det kan jag inte lova, men iallafall...

Nu ska jag snart göra varma mackor åt min kissemisse som snart slutar jobbet, är tomt i kylen så imorgon måste jag handla också. Vilken kärring jag är.. MEN JAG E JU SÅ SNELL!

Hääädåååå...

piteå

Hejhej. Nu är jag och mitt hjärta påväg från piteå. I fredags kom vi hit. Då satt jag o marcus mormor o tittade lets dance medan marcus läste nån tidning o sov hehee. Igår var vi till en som marcus känner, spelade spel o åt mat o bara sånt där. Var på elgiganten o sen låg vi o tittade resor och så vidare och nu är det väll ungefär 99% bestämt att vi far till thailand den 6e februari så alltså nästa söndag. Om en vecka. Ska bli så himla härligt! :) Nu är vi påväg mot luleå för å ta en titt på storheden och sedan vidare mot haparanda där marcus ska köpa ved åt sin farmor. Marcus är allt bra söt o omtänksam han.. Det har varit en jätte skön o mysig helg. Nåja. Nu ska jag nog läsa lite i körkortsboken. Får se om nånting går in. Hejrå:)

osv

Här sitter jag, halvt illamående, magen kurrar, skallen värker och nacken gör ont. Ungefär som vanligt då. Dock är jag middagslös nu, helt enkelt för feg för o äta maten jag åt igår, vågar inte äta när jag blir så dålig i magen. Heh, undra vad det är som är felet i min kropp egentligen? tål laktos o gluten. Vad fan är det då? och vad är det för illamående som spökat i sisådär 1,5 år? Väldigt less är jag iallafall. Inge kul att vara illamående.

Idag har jag jobbat 8-14, rätt skönt pass, men jag är så jävla morgontrött så det finns inte. Har iallafall gått bra. For efter jobbet med marie till bilskolan och jag skrev in mig där. Erkänn att jag gör lite framsteg iallafall? Är iallafall peppad till att ta körkort nu när man har 2 underbara som betalar det åt mig, jag är uppöveröronen tacksam!! :)
Sen for jag hit, sminkade mig i nån timme o bara höll på och sen kom frida o hämta upp mig. Är så kul o träffa henne, vi ses nästan aldrig, o när vi väl ses vill jag inte att hon går. Man vet aldrig hur länge det tar innan man får se henne igen så att..

Vi var iallafall o fotade lite, men var ju så jäkla kallt! För kallt för o fota utomhus iallafall. Så vi for runt ett tag och sjöng, sen for vi hem till mamma o kollade massa bilder å gamla filmer. Är alltid kul o se, hehh!

Nu sitter jag o funderar om jag ska äta nåt, eller om jag ens ids. Väntar också på marcus, så vi kan duscha. Hatar att duscha ensam, eller ja jag hatar väll iofs att göra det mesta ensam? så jag väntar nog ett tag :).
Nä, hejdå!

klagomål hehe

Jag har fått klagomål av en pizon så jag måste väll skriva hej iallafall. Jag sitter på jobbet just nu med alex och frida. I morse när jag börja jobba har jag varit rätt så rädd för det finns minsann ett frassespöke här och det vet jag. Så jag är som ett nerv vrak här. I morse vågade jag knappt byta om så... Ja. Igår var jag och tessi till luleå. Tågfan var försenat så vi hann bara gå på stan typ två timmar. Men ett linne, leggins och ett par skor hann jag få med mig. Och maxmat heehe! Var dock inge kul när man bara fick en timma sömn. Var rätt död igår när jag var på stan och så. Drick aldrig irish coffee! Inte mer än en iaf. Du dör nästan. Snart ska vi boka utlandsresa så i februari sitter jag o mitt hjärta nånstans på nån strand kanskekanskekanske. Nu tkr jag att jag har bloggat ganska mycket iallafall o jag återkommer väll sen nångång när jag har lust eller ids eller vill eller jajajaja hejdå.

Keep on dreaming

http://www.kyssjohanna.se/onskearmband-fran-braziletsocean-p-2476-c-182.aspx
Det här ska jag beställa. 75 kronor ska jag kasta i sjön (?) bara för att få 3 önskningar.
Jag är som jag är med såna här grejjer...
Det står:

"Brazilets är en 200 år gammal tradition från mystiska Bahia i Brasilien.
Det sägs att orten för lycka med sig och den som bär armbanden därifrån får tre önskningar uppfyllda.

Vira armbandet två varv runt handleden, knyt tre knutar, en knut för varje önskning.
När armbandet faller av skall dina tre önskningar gå i uppfyllelse."



Ja okej. Hejdå...



gott nytt år eller nåt

 


puss