white trash beautiful











hemklickat



oj vad kul jag kommer ha med dom här kompisarna.

-


HOHO

Jag är inte så grym på det här med att blogga, inte heller med det här att sitta vid datorn.
Nåja, kan ju slänga upp en bild på personen som får min värld att gå runt.









hejhejhejhej

Nyss har jag tryckt i mig tacos med mamma och kurt, det var väldi gott!
Min dag har mest bestått av fotande, har varit hos marie och kalla och umgåts med dom, så har vi varit å käkat glass också. Igår tjattra jag i telefon med frida i över 2 timmar, det var meingen att vi skulle prata i typ 5 minuter för hon skulle bara få prata med mig medans jag gick upp till marcus (ja jag är jävligt feg som inte vågar gå ensam typ 100 meter), men det blev att vi prata mer och mer och mer, men lika glad för det är jaaaaaag.

Nu har jag inte så mycket mer att berätta, bilderna här nere är inte meningen att dom ska vara skitfiiiiiiiiina eller vad man nu kanske förväntar sig, jag testar mig fram! :) höhö.












wohooo

Då var man en systemkamera rikare, en nikon d40 :) fan vad glad jag är just nu. nu bara vänta på att batteriet ska ladda klart, hiihihiii!



you're my everything

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig



hell-ooo

Så nu öppnar jag väll en blogg igen, så alla kan snoka, eller läsa, vad man nu vill göra.
HAPPYY NOW STALKERS? HIHI. Nä, bara skojjjaa!

Jaja, inte för att jag bloggar så mycket. Jag är nästan aldrig hemma så sitter typ aldrig vid datan, men kan ju iallafall uppdatera när jag väl gör det. Nåja, nyss har jag varit å käkat en hamburgare med marie och kalla. Haha, jag är då jävligt störd, jag äter typ hamburgare varje dag, och när jag är ledig så ska jag fan också äta det, ändå är jag till och med less på det, från och till.

Jaja, idag blir jag en systemkamera rikare :) ska bli så kuuligt! Så nu kan jag fota lite mer av min vardag än jag gör, och jag fotar typ aldrig något. Jag är jätte dålig på att blogga känns det som så jag sitter bara och tompratar mest. Idag ska jag nog bara ta det lugnt, städa i marcus lägga tror jag också jag ska göra och kanske bara kika film eller något. Marcus sticker till ritsem idag, så jag får sova ensam och sakna den prutten. Nåja, nu har jag inget mer att berätta, så hejdå! :)









här har ni lite bilder på mig o min underbara. hih.

Välkommen till min nya blogg!