do what makes you feel good

En kraschad dator senare... Som tur var så gick allting att rädda på datorn, tur jag har en sån snäll låtsaspappa (vad man nu säger) som fixat det åt mig! Men den här datorn börjar verkligen vara inne på döds-stigen, är väll ungefär 7 gånger den har kraschat nu? Sist den kraschade så försvann alla mina bilder, allt på min användare, marie hade då tur som fick behålla allt.

Nu är vi inne i vecka 5 med lchf, och allt går finfint :) tappat 4 kilo, gått lite trögt pga fusk, vilket jag inte tänker sluta unna mig under helgerna. Okej, den här helgen har vi varit riktigt dåliga, i fredags så fuskade vi med tacos, i lördags med hämt-mat och godis, och igår mat hos marcus mamma, kycklinggryta med ris och sen godis igen. Så mycket ska vi nog inte fuska... Men en dag i veckan tycker jag helt klart att man kan unna sig, eller 2 dagar, kanske inte då båda dom 2 dagarna med godis, men iallafall med att äta t.ex pasta. Det är ju synd att om man fuskar mer än 1 dag så verkar det ta lite längre tid för förbränningen att komma igång igen.

Den här veckan hade jag också tänkt börja röra på mig lite mer än vanligt, kanske börjar med 4 timmar träning den här veckan, med träning menar jag inte gymma eftersom att det är rätt omöjligt med min ekonomi just nu. Men promenader, springa, sen har vi ju en cross trainer som står här och dammar, och hemma övningar funkar ju också :)



Jag är också så fruktansväääääärt sugen på att inreda, på att fixa om hela det här jäkla huset NU! Vill verkligen ha pengar nu och kunna göra allt precis som man drömmer om att ha det. Men pengar är ju tyvärr ingenting man bara trollar fram.. :(



tänk er bara ett sånt här badrum ... ÅH! kanske i andra färger, men ändå.
bild från google

lilla gumman

Hallo! har varit med frida och anna idag, mycket trevligt! :) suttit å surrat å bara varit, gått på stan en sväng. Roligtroligt.
Tänkte ställa mig å rensa den där förbannade garderoben, hann öppna den o tända lamporna sen gav jag upp haha, jag orkar inte när det är så jävulskt kallt i den!

Jag har gått ner 3,6 kilo! weeho! I onsdags-torsdags stod det still, till och med gått upp lite, vips så gick jag ner 1,2 kilo under en dag. Inte dåligt! Är så kul när det bara smäller till mitt i allt. Känns skönt! Nu vill man ju nästan klä på sig till och med eftersom att magen inte är uppsvälld eller nåt, för några veckor sedan ville jag helst slippa.

Väntar på marcus, vi ska fara å äta hos mamma, får se när han dyker upp. Ska ta med kira ut i snöovädret och se hur länge hon vill vara ute ;) hehe tippar på inte så länge, är ju varmt men är nog lite för blött för hennes smak med all denna snö som vräker ner, haha. Tänk vad en hund kan göra ens dag, och förgylla ens dagar. Man vet att varje dag när man kommer hem så är det någon som springer fram till en och överlyckligt trycker sig mot en för att visa hur glad dom blir. Någon som skyddar en mot allt, någon som inte låter det hända en något.







<3

Hatar att blogga med telefonen för allt blir bara feel! Kan inte blogg.se fixa en app till android telefoner? jaja. Jag ligger o kikar tv. Har vart å jobbat, handlat o så har vi käkat. Igår var det en sån mysig dag. Alla hjärtans dag borde vara oftare. Visst? Eller ja inte för att det ska behövas en specielll dag för att man ska uppvakta varann eller göra nåt mysigt :) fast jag är glad jag bara får vara med min fina. Är sugen på en bastu eller en varm dusch. Är som frusen! Jag är lycklig jag

det var nåt som fastna på mig, nåt som aldrig helt försvann

Hejhej! Dom senaste dagarna då jag inte bloggat har det väll inte hänt så värst mycket, jag har jobbat, jag, ida, tessi och marie har varit hundvakt åt världens minsta vovve (haha okej, jag skulle vara hundvakt men jag bjöd hit halva världen), emelie har hälsat på, jag träffa min bästis idag, jag och marcus har fått våra sheritaki nudlar om dom nu hette så, så igår kunde jag göra thaimat! Dom var faktiskt helt okej, smaka som glasnudlar - alltså ingenting! och var ungefär likadana, var bara lite segare å tugga på :) men nöjd iaf.. Endast 0,4 gram kolhydrater per 100 gram! och inge fett eller nånting (vilket iofs är dåligt om man nu går på lchf men kolhydraterna tycker jag räknas i det här fallet). Blabla, börjar låta som nån dietkärring eller nåt.. Jag har gått ner 3 kg!! eller ja, 2.8 för att vara exakt då....


Idag ska vi ha en fusk dag, så jag ska äta ett barnmål från dannes och avsluta kvällen med liite chips och godis :) det får man ibland tycker jag.. Tyvärr inte så ofta. Men det går jätte bra, jag har egentligen inget sötsug direkt kvar, är väll bra, men ändå tråkigt, jag älskar ju att äta!

25 kronor tror jag dom kosta, för ett sånt här paket, som man nästan behöver en var till en måltid om man är två personer. Jävligt dyrt, men bra om man nu verkligen saknar något till maten..

Nu blir det promenad med lilldamen, sen ska jag dega i soffan, underbaaaart.. Känns som evigheter sen. Fast jag borde städa :( kanske måste?


HEJJJJJÖÖÖ

Läskigaste saken hände just! jag höll på å kasta grisen (hennes leksak, som är i 2 delar) medan jag satt här, och det låter på ett visst sätt när man kastar den i golvet, och så kommer hon med den. Mitt i allt hör jag hur grisen kastas i golvet igen, och båda delarna ligger här i bädden var hon la dom. Kira och jag tittade båda upp i taket och hon såg ut som ett frågetecken. Låg inget på backen vad jag kan se förutom leksaker och skor, hojja!


Har nyss ätit middag. Vet inte vad jag ska kalla det. Gjorde nån äcklig sås som förstörde hela skiten. Blev iallafall 2 bitar lövbiff med creme bonjour tjoff i, och lite äckel sås, mer kunde jag fan inte få i mig för att jag förstörde allt med såsen så jag blev bara illamående, så jag fick ta två korvbitar istället :) haha. Usch måste skärpa mig! eller ja, lätt att säga, men fan inte lätt att bara lägga av. Kan ju inte direkt rå för att jag mår piss illa.


Snart ska jag hämta tessi från jobbet och sen kanske vi far hit och bara är? kanske gör bär och grädde åt oss, det är jag då sugen på :)


Ha det bra!

pumpafröööön!!

Måste bara få tipsa om nåt som johanna tipsade mig om, som faktiskt var jättegott! :)

 

pumpafrön! :) och det bästa är att jag får äta deeet, litegrann iallafall! är nyttigt, och det smakar lite som nötter, dock jävligt salt, iallafall dom jag köpte, men det gör inget. Okej, jag hade nog inte suttit å käkat dom här om jag hade fått välja mellan dom här och en chips påse, men det är ju iallafall nåt!

 

"De nyttiga ämnena i pumpafrön är främst protein, fiber, järn, zink, kalium, magnesium och fosfor. I pumpakärnorna finns även kalcium, zink, selen och betakaroten. Dessutom sägs pumpafrön vara bra mot prostatabesvär."

 

bilden tagen från google


brr!

Usch vad kallt det är ute, kanske något "mildare" idag.. Sitter och snorar och nyser, ögonen rinner, ont i halsen har jag. Vipps sa det så var jag sjuk! annars brukar jag bli lite förvanad och oftast känna på kvällarna att jag börjar bli sjuk & dagen efter vakna å vara sjuk. Men igår vaknade jag bara och var sjuk, dagen innan kände jag inget alls.
Ska fara å jobba på 1 timme typ, egentligen borde jag inte, har ingen direkt ork, men jag har inte råd att vara borta.

Tycker också synd om kira, som fan inte har promenerat på ja, en vecka? Men hon skriker av kylan, haltar, så jag väntar nog på att det blir något varmare.

Dag 8 nu med lchf, och det går bra! lite mindre illamående idag tror jag men jag är så fruktansvärt less på min sömn. Sedan förra söndagen så har jag drömt att jag äter mat, pratar om mat, serverar mat, blablabla... Så jag sover väldigt oroligt, skit jävla irriterande! hoppas det försvinner, annars vet jag inte vad jag gör. Men jag har iofs mina perioder då jag drömmer mycket om att jag t.ex serverar mat, brukar vara när jag jobbar mycket. Nu har jag bara hela den här veckan kvar att jobba, "bara", hehe.


Funderar på vad fasen jag ska käka idag, men blir nog nåt på jobbet, trots att jag är rätt hungrig nu.
- 2,2 kg än så länge, är väll bara vätska men iallafall. Blir iallafall så glad när jag vet att min kropp fungerar! :)
Är egentligen inte sådär jättesugen på godis, pasta osv. Det enda är att det är så grymt svårt att komma på vad man ska äta för tillbehör till varje måltid, istället då för pasta osv. Sånt gör mig väldigt less! men det går bra.



Idag fyller världens bästa kompis år! Så grattis hjärtat, hoppas du får en underbar dag :)



blabla

Ligger och tittar mulan med hjärtat! Eller ja.. Jag tittar. Han har somnat. Enda gången vi tittar en barnfilm så somnar marcus :( jaja han tycker nog ändå inte det är så bra. Haha! Jag däremot älskar barnfilmer, har jag nog alltid gjort :) tror jag marcus också gör om han bara ger det en chaaaans.. Vi har nyss käkat lax sås och sallad. Sedan till efterrätt ett glas vin och grädde hallon och en liten mörk chokladbit! Haha hemskt när man ska äta sina pyyyttte små mängder med den mörka chokladen när man i annat fall hade vräkt. Jag som gillar o vräka! Fast man är mätt iallafall.. Och jag kan gå ner i vikt! Ha! Nu är det bevisat för mig. Är så otroligt skönt med en osvullen mage. Men väldigt jobbigt med detta illamående.. Men det börjar bli lite bättre. Fast mår ju illa annars allmänt också. Gud vad skönt om det bara kunde försvinna helt. Nä nu ska jag nog försöka väcka marcus och kanske på ett tag redan krypa ner i sängen. Marcus verkar hyffsat trött och jag hade velat sova någon timme extra :) upp och jobba imorgon. Och fan vad det är kallt!! Knappt att bilen gick igång från jobbet, trots att den stått i 2 timmar i motorvärmaren. Och emelie åkte hem med mig idag, så skönt när jag slipper backa ensam ut från parkeringen;) haha. Fortfarande väldigt läskigt! Nåja ha det bra mina kääära

dag 3

Dag 3 med lchf idag. Jag är rätt skakis och hjärtat dunkar på i en väldans fart. Som tur är vet jag att det här är något som går över. Igår kändes det jävligt jobbigt. Humöret var hyffsat nere i botten och jag ville nog bara äta allt vad pasta och sött heter. Men det går bra! Bättre än sist går det nog. Synd är bara att jag mår illa av all mat jag tänker på nu. Vill inte äta nåt jag ätit dom senaste dagarna. Jo möjligtvis sån där naturell skitäcklig yoghurt som nu har blivit skitgod. men det här ska gå bra! Nu ska jag åka till jobbet. Hörs sen kanske