lilla gumman

Hallo! har varit med frida och anna idag, mycket trevligt! :) suttit å surrat å bara varit, gått på stan en sväng. Roligtroligt.
Tänkte ställa mig å rensa den där förbannade garderoben, hann öppna den o tända lamporna sen gav jag upp haha, jag orkar inte när det är så jävulskt kallt i den!

Jag har gått ner 3,6 kilo! weeho! I onsdags-torsdags stod det still, till och med gått upp lite, vips så gick jag ner 1,2 kilo under en dag. Inte dåligt! Är så kul när det bara smäller till mitt i allt. Känns skönt! Nu vill man ju nästan klä på sig till och med eftersom att magen inte är uppsvälld eller nåt, för några veckor sedan ville jag helst slippa.

Väntar på marcus, vi ska fara å äta hos mamma, får se när han dyker upp. Ska ta med kira ut i snöovädret och se hur länge hon vill vara ute ;) hehe tippar på inte så länge, är ju varmt men är nog lite för blött för hennes smak med all denna snö som vräker ner, haha. Tänk vad en hund kan göra ens dag, och förgylla ens dagar. Man vet att varje dag när man kommer hem så är det någon som springer fram till en och överlyckligt trycker sig mot en för att visa hur glad dom blir. Någon som skyddar en mot allt, någon som inte låter det hända en något.









Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback