Dag 2 - Bloggfavoriter.

Jag läser nästan varje dag iallafall dessa bloggar..
frillsan.blogg.se, lindaemeliie.blogg.se och victoriaisraelsson.blogg.se

superbass

Har spenderat dagen på jobbet, och efter det har jag varit med frida! :) vi har bara åkt omkring, jag har ätit och så ja inte så mycket mer, varit på ica en sväng. Himla kul å se det fejset!
Nu sitter jag och väntar på tessires så vi kan äta kvällsfika, vad det nu blir att vi ska äta.

Sitter o kikar på kira, hon står här och gnäller och hoppar omkring, jag vet inte vad hon vill, små ledsen ser hon ut också. Haha, frågade henne om hon saknar husse, hon kika direkt mot dörren, men då sa jag "nä, han kommer inte", och så ser hon mer ledsen ut, haha ååhh. Tänk vad en hund gör en glad egentligen.


Imorgon har jag och tessi fullspäckat schema haha, vi har planerat hela torsdagen eftersom att vi är lediga samtidigt. Så imorgon när vi vaknar ska vi åka och träna, efter det ska vi åka och äta frukost, sen inhandla "hemma-spa-saker", sedan gå på promenad med kira, åka hem och laga mat, sedan ha spakväll ;) hehe.

Roligaste saken hände ju i natt också, haha, tessi hade satt på sleep-talk. Så lyssnade vi imorse.
Tessi - okejokeokej...
Jag - VAD SÄGER DU?
T - ons...tors...kex..
S - Va?
T - mmmm..
S - fans jävla skit...

Haha, så sjukt att man kan prata med varandra i sömnen, haha jag höll på att skratta ihjäl mig.





Testar igen....

Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Dethär vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.



Dag 1 då.

"Tre saker du inte vet om mig", ganska svårt att veta eftersom att jag inte vet vilka som läser min blogg och vissa vet mer än andra.

1. Jag har förut alltid hatat mina tänder. Speciellt mina framtänder. Var nära där ett tag att be tandläkaren slipa ner dom, men frida stoppade mig för hon sa att då hade jag inte varit jag längre, haha.
2. Jag är lat. Jag är jävulskt lat, men jag har kommit på mig själv med att jag har så pass mycket motivation att jag ändå oftast tvingar mig o göra saker jag egentligen inte orkar.
3. Jag har med åren blivit väldigt känslig för "äckliga" saker, t.ex röra i en smutsig servett om jag inte vet vem som rört i den, byta papperskorg när jag inte vet vad som ligger i papperskorgen.. Haha, såna där fjantiga saker! Kan ibland hålla på att spy av det.


Väldigt tråkiga saker, förlåt ;)

u know what?


HEJ

Idag skulle jag vara ledig, men jag åkte på jobb för cissi och så får jag istället då vara ledig torsdag, så nu har jag bara tisdag & onsdag som jobbdagar kvar, gud vad skönt! :)
Marie jag och lina har gått på dollar och handlat på ica, sen har dom hjälpt mig att sätta upp en vägg dekor. Vart lite snett :/ men det vart annars bra.. Tack för hjälpen!
Sen har vi käkat från dannes, ångest.. Jag blir så jävulskt svullen! Nåja, finns fler dagar att fånga och göra till bättre än en sån här dag.
Sitter nu och väntar på min nya sambo, hehe! Hon slutar först 22.20 eller något sånt där. Har laddat ner svensson svensson så vi har någonting att nöta.

Jag har fan inte ännu blivit ordentligt frisk, jag är ännu slemmig i lungorna och ont i halsen och snorig från o till, fan vad less man blir! Blek som ett as är jag också, fyfan. Tycker jag får höra det hela tiden av mamma iallafall, att jag är så blek. Och det är jag. Och det beror inte på att jag inte solar utan för att jag förmodligen har brist på något.
Röd i ögonen är jag också typ hela tiden, så jag vet inte. s u c k.

Hejdå!


lovely

Har myskväll med hjärtat. Har ätit gott å tittat gladiatorerna, å nu ligger jag i sängen å väntar på att vi ska kika tre kronor! Det är så kul å ha en serie som man ser varje dag innan man somnar :) Jag tror jag gjorde världens godaste pasta sås idag, mums va gott det var! Victoria sa att det var jätte gott att göra pasta sås på philadelphia, och det hade då rätt i! Så det blev philadelphia med vitlök och örter, grädde, vitlök, fläskfile, champinjoner och paprika och pennepasta till, åh nu blev jag hungrig.. Imorgon sticker hjärtat på morgonen och jag ska ta an ett 10-18 pass, aldrig jobbat det passet tror jag, känns drygt men det går nu. Får ju inte glömma att det blir en timme mindre ändå, fast får ju iofs också sova en timme mindre nu också.. Nåja! Efter jobbet vet jag inte vad jag ska göra. Ingen aning om det är fika hos william redan imorgon? Måste höra med sara. Nä hejdå!

...

 

Har ni sett den här bilden? Jag såg den på facebook för ett tag sen, där någon hade skrivit och frågat vem alla tycker är finast.

 

Jag stör mig jätte mycket på att folk sitter och klankar ner på alla som är smala. "Dom kurviga är mycket finare", "Den smala ser ju sjuk ut", bla bla. Vad fan är felet? Har dessa människor valt att vara smala? Kanske endel, men vad säger folk att personer som är smala trivs med det? och vad är det för fel med att vara smal? Bara för att människor kämpar med att gå ner i vikt, finns det faktiskt dom som också så gärna skulle vilja gå upp i vikt!

 

Tycker bara det är så sjukt... Det är tydligen helt okej att sitta och säga att någon är så smal, men att säga att någon är tjock är helt fel? Okej, det kanske är känsligare för största delen av oss att få höra att vi är tjock, men jag menar bara att det finns väll också dom får lika ont av att höra att dom är så smal hela tiden.

 


Tog bilden från google, och jag hade inget att blogga om så jag tog bara nåt jag störde mig på ;) hehe hejdå!


Friday

Idag har jag vaknat, hoppat i kläderna och farit på stan med mamma och marcus och köpt en present åt william som fyller år på måndag! Vart en digitalkamera åt storkillen :) får hoppas han blir glad.
Sen for jag och marcus på konsum o köpte mat och for hem å åt. Sen satte jag igång och städa, behövdes verkligen. Har sett ut som ett bombnedslag. Finns ännu städning kvar, men det lämnar jag till söndag tror jag.
Sedan åkte älskis på jobbet, så då åkte jag och marie iväg på stan och kikade runt lite, gick på dollar och jag hittade en jääätte fin ljuslykta, jag är helt tokig i ljuslyktor, kan inte få nog.
Sedan åkte jag och marie hit och satt, och sen åkte vi och hämta mat och sen har jag suttit hos dom hela kvällen :)

Marcus åker iväg en vecka på söndag som sagt, vi båda trodde han skulle åka iväg på måndag, men så var det visst söndag :( det sved i hjärtat. Jag tycker verkligen inte om att vara utan han. Var himla jobbigt att vara utan han när han bodde i stockholm, usch!

Nåja. Snart kommer marcus hem och då ska vi nog kika en film och säkert sen somna, för imorgon ska vi båda upp och jobba, men otorligt skönt att jag börjar 10, minns inte senast jag började 10 på en helg :) Fast hade ju såklart hellre varit ledig. Men jag jobbar med victoria imorgon, och det gör mig så glad! Vi har inga pass alls tillsammans längre förutom om det blivit något krångel (som nu) så det är bra! :)

Nä, nu har jag ingenting mer att berätta för er så hejdåå!


why you gotta be so mean?





PALT

Har suttit i typ en halvtimme och försökt komma på någonting jag ska skriva som inte är jätte ointressant.
Men ärligt talat, jag är så jävla ointressant att jag inte har någonting annat att komma med än att jag ätit palt idag.

Nöjda?

love

 





Jag vill alltid stanna här
För här är jag fri
Du är den värld jag lever i
Ingenting kan stoppa mig
Det blåser en vind i hjärtat som brinner
Och kärlek vinner

helluthere

Hallooo! =) sitter här med min trevliga huvudvärk. Fysen vad ont jag fick, å trött i huvudet blev jag.
Har haft marrestar på besök, suttit å surrat med henne och sen har tessi kommit förbi! :)
Tror jag ska gå ut med kira på ett strax å låta henne skita, men hon ligger så fint å sover så det verkar ändå inte vara så noga heheh..

Nu ska jag jobba imorgon och på torsdag, sen ska jag vara ledig fredan, sen jobba lördag & söndag.. Så tråkigt att marcus har eftermiddag nu också, för nästa vecka ska han vara borta i en vecka, så vi hinner knappt ses. Men i helgen jobbar vi typ samma tider så då hinner vi ju iallafall ses :) så nästa vecka har jag tessi som inneboende, då stoffe också ska åka iväg i en vecka, så det var passande! Vi slapp båda vara ensamma och jag får roligt sällskap, tur är ju det, jag som hatar att vara ensam. Så vi ska åka till luleå över helgen nästa vecka, bo på hotell och shoppa och sånt där, kuligt!


Imorgon ska jag och äta palt hos mormor, inte gi men det skiter jag i, bjuds det på palt så tänker jag nog aldrig tacka nej ;)
Hoppas jag också får träffa fridis denna vecka, eller åtminstone snart, saknar henne!

Nej nu ska jag gå och kissa för femtioelfte gången idag, jävla vatten-drickande... Hejdå!


 

har som vanligt inga nytagna bilder å bjuda på. Men om jag får träffa frida i veckan, då kanske jag har!! :)))


lilla du


Hejj

Igår och idag har jag tagit en springtur, igår på ca 40 min och idag på 30 min. Fasen vad duktig man känner sig :) Men jag kan lova att jag har ont i ungefär varenda liten del av kroppen. Jag har nåt fel i mina ljumskar också, eller jag sträcker dom jätte lätt och får värk i dom av minsta lilla.. Lite trisst, men vafasen!
Igår gick det ju som det gick när jag & kira var ute, tråkigt och irriterande. Gick hursomhelst mycket bättre idag, när vi mötte en hund putta jag bara till henne så hon fick fokus på mig.

Nu har jag en trött vovve skulle jag tro. Tror hon och madde varit och gått till gällivare idag också, vad skönt för lillen :) hon var då så söt när vi satt utanför ica och vänta på tessi idag, hoppade upp på bänken bredvid mig och satt och kika så nyfiket på alla, och pussa mig i ansiktet och ville att jag skulle hålla om henne då hon frös rätt mycket, haha lillen..



Är trött som få. Har börjat med GI idag förresten. Är inga som helst problem vill jag lova. Jämför man lchf med gi, så är gi en dans på rosor, hehe.. Ska ta och baka något nyttigt bröd nästa vecka tror jag, känns som bättre å baka eget, då vet man vad man stoppat i sig iaf..

Nä nu håller jag på å slockna känner jag, ska invänta mitt hjärta, hoppa i duschen och sen ska jag sova, fasen vad skönt!! Godnatt :)

söndag

Hejhejhallå! Sitter på jobbet och spenderar dö-tid med johanna, är verkligen inte mycket folk i farten här iallafall inte.. Skönt fast ändå långtråkigt! Jag slutar om 1.5 timme och då tror jag att jag tar med kira på en springtur i finvädret! :) jag måste ju få inviga min nya mp3 jag inhandlat hehe. 74 kronor kosta den, och den är jätte fin. Väldigt lliten och behändig, rosa och typ 2 gb minne, var faktiskt också rätt bra ljud i den så det var då lätt värt pengarna. Jag hatar att bära runt på min telefon o lyssna musik med den, den är bara tung och besvärlig. Hade behövt inhandla en sån här grejj man spänner runt magen så jag kan koppla kira till den så jag slipper springa med kopplet i handen, nog för att det går bra att springa lös med henne men det kanske inte är alla som uppskattar det.. Men marcus är i luleå med hans kompis å kollar på nån bil så han ska ta en kik på djurmagga där åt mig! Hoppas dom inte är alltför dyra :) Nåja.. Och idag är det söndag. Jag älskar söndagar! Jag kanske är helt mongo men jag tycker dom är så mysiga. Då finns det som inga måsten, och det är okej att ligga o glo tv hela dagen. Nog för att det annars också är okej men det känns mer okej på en söndag ;). Har ännu slem i lungorna och är snorig! Hoppas det försvinner nångång. Är så störande att vara sådär halvsjuk.. Nej nu ska jag väll glo in i väggen eller nåt.

life


comeeean!

-5 kilo är bra tycker jag, jag kommer inte ihåg när vi började? är väll kanske 7 veckor sedan. Så det är bra gjort! Fick en kommentar av mormor igår "du är så mager, snart försvinner du", så vill jag ju inte att man ska se det, så vill jag inte se mig själv heller. Men vi vet ju att mormorar (haha, så kanske man inte säger) och såna är bra på att se det så;) för mager är jag inte!

Men nu vill jag mer satsa på att röra på mig, få mer muskler och bara må bra. Jag vill inte sluta med lchf, jag vill leva efter det för jag mår så mycket bättre, det dåliga är, som mormor också sa, att man kanske rasar i vikt för mycket även om jag nu inte vill det. Så jag kanske får äta mer kolhydrater helt enkelt. För när vi är riktigt strikta med lchf så äter vi knappt några kolhydrater alls.
Jag & marcus prata igår om att gå över till gi, och det blir nog mest troligt det nästa vecka. Gi och lchf är väll ungefär samma sak, bara det att i gi får man äta t.ex alla grönsaker, man får äta frukt, nötter, och även äta fullkornspasta och sånt ibland. Tror helt klart det är en livsstil (vill inte säga diet för det är ingen diet för mig) som man kan leva efter, och inte ger upp lika lätt, som man kanske gör med lchf. Tror det är bättre på många sätt och vis också, nyttigare vet jag inte. Men med lchf så vet man kanske inte, okej att studier är gjorda och allt. Men jag tror att från person till person så vet man inte, en del kanske får sämre värden medans endel får så mycket bättre. Jag själv tror ju bara på det bättre, eftersom att jag mår så mycket bättre, men man vet som sagt inte. Ska jag tänka långsiktigt så tänker jag på gi.


Vilket svammel en del människor kan tycka att detta är... Jag tycker verkligen inte det! Jag tycker det är kul. Jag tycker att så länge man mår bra av det så är det jätte bra! :) Och det är vad jag strävar efter, ett hälsosamt liv.


Idag har vi tagit en prommis, förbi tipsta och sen gick vi till marcus farmor och drack te och bara prata. Sen har vi gått hem, handlat, lagat soppa, varit till mormor och grattat min morbror.. Är väll ungefär vad jag har hunnit med idag. Imorgon väntar jobb, och jag ska jobba vääääldigt många dagar i rad..





sunny day

Är påväg till luleå nu, ska försöka hitta ett fint golv till hallen! :) missar idag min lillprins (systerson) hockeycup som är nu i isladan i malmberget.. Tänk vad stor han börjar bli, snart 8 år. 8 hela år! Känns som nyss han just lärde sig å gå, och vi var ute på baksidan och sparka fotboll med varann. Nåja, kanske hade blivit ännu sjukare om jag satt och tittade, är ju så jädrans kallt där i isladan! Är iallafall bättre nu. Allt stinker fortfarande aceton och hostan ger sig fan inte! Men vad göööör man... :) Det är verkligen strålande sol ute! Får mig å längta så fruktansvärt mycket till sommarn. Ligga ute på gården i gräset, grilla, springa i skogen med kira, käka jordgubbar och glass, mysiga sommarkvällar ... Åh! Längtar också efter en thailandsresa. Hur underbart hade det inte varit? Sola och bada. Dricka en drink på stranden och bara njuuta! Jag vet ju som inte så mycket om utlandet egentligen eller vad man ska säga. Vet ju bara om thailand, för är enda stället jag varit utomlands till. Men det sägs ju vara paradiset på jorden, när jag sett andra delar av världen så kan jag säga om jag håller med eller inte;) men thailand var fint. Så fina stränder, klaaart och fint vatten, värmen, allt som är så sjukt billigt.. Nu tompratar jag mest. Haha. Hejdå!

aceton

Idag var det en utmanande dag vill jag säga, heh! Dra mig baklänges vad jag har mått illa.
Har jobbat dessutom så har varit en riktig match. Ett krånglande hit och dit idag, köpande av åksjuketabletter, blabla... Blev lite bättre av dom, men jag vill helst inte ha till vana att ta en jäkla åksjuketablett varje gång jag blir illamående.

Ska nu fara på ica och söka nåt jag mööööjligtvis kan tänka mig att stoppa i gapet, det enda jag fått i mig idag är en minimal macka så jag hoppas någonting tilltalar min aptit, om man kan säga så heheeee..

Brukar ni lukta aceton ur käften när ni är sjuk? Och brukar ni känna att ALLT (speciellt dressing,ketchup osv) bara stinker aceton? fyfan, så är det alltid för mig. Sedan jag varit liten har det varit så. Läst om det lite, är nåt med att man inte får nog med näring, blabla.. Fruktansvärt jävla vidrigt är det då och det gör inte direkt aptiten bättre ;)


Nä, ska röra mig nu, sen vila åter vila.. Kramis


ssssssssuck

Fyfan, drömt att jag varit en simsgubbe ungefär hela natten. Har frysit som fan hela morgonen, hämtat alvedon, svettats som ett as, bläää vad jävla less jag blir! Jag hatar att vara sjuk.
Imorse höll jag också på att spy (?) av någon anledning, jag var så jäkla illamående, men försökte somna fort så jag slapp. Rasat i vikt har jag också på en dag, men är väll inte så konstigt när jag knappt får i mig nånting. Kanske hör med marcus om han är sugen på att äta inte-lchf mat till middag idag, ärligt talat så ids jag inte ens bry mig, måste ju ha i mig nånting. Känns som att om jag inte äter nåt så lär jag ju knappast bli friskare..

Men imorgon ska jag jobba, eller ja, det är då min tanke. Jag måste! Jag orkar inte vara borta från jobbet och förlora pengar, som tur är så är det bara 2 arbetsdagar jag har kvar denna vecka, och dom är så pass korta så det borde jag orka. Bara hoppas!


Uff, kira släpper hår som fan också! är svart över hela golven. Och ni ska se sängen. Hon smiter ju upp i sängen på nätterna så. Antar att hon byter päls..


Nä, nu ska jag sitta och deppa över att det är sol ute och att jag får sitta här och bara titta på i min ensamhet..............

alex är bäääst!

Försökte hitta någon som kunde jobba för mig igår, men gick icket bra! Så tog mig i kragen och for på jobbet, vaknar idag och är mycket värre... Fan! Skrev till birgitta(chefen) och frågade om hon kunde kolla lite med någon, och alex kunde hoppa in! tuuuuuuuusen tack alex! du räddade just min dag.

Så nu är det bara vilavilavila hela dagen för jag har 3 arbetsdagar jag planerar att ta mig igenom. Tycker det är "helt okej" när man är sjuk på jobbet om det inte är stressigt eller om man inte behöver stå i kassan så mycket, men direkt när man kommer hem och kroppen ställer in sig på vila så blir man så mycket sjukare..
5 imorse vakna jag av att jag höll på att frysa ihjäl, drog på mig dubbla täcken, frös ännu som fan, bad marcus om en alvedon, somnade om, vaknade kallsvettigsomfan, och så har det sett ut ungefär hela morgonen, heh kul..

Nä gud vad synd det var om mig då. Nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och slå igång sims!
Pussåkram

sjukling

Igårkväll kände jag att jag idag kommer vakna upp sjuk. Helt rätt hade jag! Var väldigt nära att sjukanmäla mig imorse men tog mig upp iallafall! Har varit väldigt slut hela dagen, med feber och halsont och nu ligger jag i sängen och väntar på att bastun ska bli varm. Så ska basta sen lägga mig under filten och titta kontoret och wallander, mysigt! Nu väntar hela 5 dagar jobb, får hoppas jag orkar och hoppas jag är bättre imorgon så jag orkar jobba.. Har ätit en pizza från dylan idag, måste säga att det är nog den godaste hämtpizzan jag ätit! :) tidigare har jag trott att jag inte tyckt om deras pizzor men så fel jag hade.. Imorgon återigen till lchflivet, lite tråkigare men så mycket bättre man mår! Känner nu efter fusk att kroppen inte alls är som den borde, illamående och hjärtklappningar.. Nu hoppa i bastun och värma sig! Kramis. Ps. Jag älskar min pojkvän över allt annat<3

hejhhu

Hejhallo! Nu är det bara ca en veckas jobb kvar tills man får vara ledig, hehe baaara.. Känns som evigheter sedan jag träffade marcus, eller som jag umgicks med han en hel dag. Men får gott hålla ut till nästa helg. Är så skönt o bara vara med varandra en hel dag, bara pyssla på hemma och bara mysa och ta det lugnt.

Nåja :) såntelivet! vad fint väder vi har haft idag också, men jävulens vad halt det var ute nu..
Marie har varit här och hälsat på, jag har stått och lagat mat och diskat bort berget med disk och sen har vi bara suttit och pratat och tittat på youtube.

Och trött är jag... Väldigt seg har jag känt mig dom senaste dagarna, som att jag är sjuk fast ändå inte, sover ju ändå hyffsat många timmar men är ändå seg. Hostar hela nätterna också, vet inte varför? måste kanske kolla upp det för jag är inte sjuk, men jag gissar det har å göra med att jag är torr i halsen, antar att det är nå struma-skit, så under nätterna dricker jag inte vatten vilket jag gör enmiljongånger under dagarna annars, så är kanske det då.
Men nu är det ju iallafall fint väder :) synd man missar det när man är på jobbet då solen är uppe..



Nä nu ska jag invänta min bästis som ska komma in på datan så vi får surra lite! pussåkram mina fina