happis

Då var den helgen över, vi har haft det finfint i haparanda =) badat jacuzzi, druckit champagne, badat i utepoolen på kvällen och bara myst på. Varit på rajalla och sånt där också, candyworld också föörstås!
Sitter o oroar mig över min ekonomi. Är så mkt jag behövt göra den här månaden känns det som. Jag behöver köpa nya skor, färga håret (!!!!!), och jaa.. Sen ska jag tatuera mig.

Men det löser sig alltid, så det är inget å kruubbbla på! :) hoho, nu ska jag snart å jobba. Men nu ska jag trycka nåt i magen. hejdå!











My everything

Grattis på 21 års dagen, jag älskar dig så mycket!




pussÅkram

vilken dag, vilken hemskt stressig jävla dag. Jag har sprungit runt som en dåre på jobbet och stressat halvt ihjäl mig, men även fått några skratt med lotta, som tur var.
Nåja, nu sitter jag och är hungrig. När jag stressar så hinner jag inte ens känna om jag är hungrig, men var några timmar sedan jag åt, för många som vanligt. Åt en macka vid 5, så att.
Marie o kalla har skjutsat hem mig, och kalla har suttit och tjatat hela vägen om vilken jävla idiot jag är, hur trög i huvudet jag är, allt jag hade kunnat göra för 3000:-. Jag menar då när vi far å bor på hotell imorgon, 2900 för en natt kanske är lite väl mkt men ändå, jag vill ge det marcus och då vill jag det. HIHI.

Haha marie berätta något roligt också. Hon har varit hos min morbror tony. Då berätta marie om vad hotellet o det kosta och att dom hade världens största bastu bla bla bla.
Kurt - det måste ju vara att dom får all inclusive eller något när det är så dyrt.
Tony - ja men all inclusive? då får dom ju dricka hur mycket dom vill, inte har dom råd med det när sanne är där.

heheheheheheh va roligt det var då.
Nä nu ska jag duscha och invänta marcus och invänta morgondagen, sen har jag dessutom en grejj å göra :) hejjrå!

what about now

Har fått en blåsjäveln på tungan, fan va ont det gör o äta!
Idag åkte jag på att jobba, fast det är lugnt egentligen, jobbar egentligen iallafall men hade tagit ledigt eftersom att vi först skulle till sthlm, men nu blir det ju att vi far till haparanda imorgon istället.
Nåja. Först ska jag iallafall med marie på stan o kika lite grejjer o sånt.
Igår kika jag och marie nån serie och bara umgicks lite, sen spela vi ett "spel", sen kom hjärtat och han slockna på 2 röda efter att vi tryckt en pizza, redan vid 8 tror jag.
JAJA HEJDÅÅÅÅ!





"there's no sense in playing games when you've done all you can do"



fuckkkk

Vad roligt det var att vakna klockan 2 i natt av att kallsvettas o att man mådde så jäkla illa, då sprang jag på toa och försökte spy & visst lyckades jag spy. Tror inte det är magsjuka, men tror däremot min mage är överkänslig mot typ allt så att om en grejj är lite dålig så blir jag "sjuk", så är säkert något jag ätit, för nu mår jag inte illa. Väldigt irriterande iallafall. Så jag fick sjukanmäla mig, vilket gör mig ännu mer irriterad. Men är ju inte det bästa o fiffla med mat om jag nu skulle vara magsjuk.


Jaaja.. Då var den här dagen förstörd, vad ska man göra av den när man inte kan gå ut ur dörren?
Faaaan vad jag hatar o vara sjuk!!

sohappytobehere

snacka om att se allting i nya vinklar.
jag vet inte vem jag varit förr, men jag vet att jag är så långt ifrån samma person.
har ett helt nytt perspektiv på livet nu.
så, jag tackar och bockar för allt :)


nu ska jag söka efter någon film, heheh!





av alla miljarders människor



så är du den enda jag alltid vill ha nära mig

ledigg

Idag är jag ledigledigledig, inte för att jag vet vad jag ska göra men ändå. Planerar att träffa fribdan, får se vad hon säger om det, förmodligen säger hon kanske. Sen kanske jag ska fara å fika hos emma. Nåja.
Marie kom med frukost för typ en timme sedan, himla gott. Sen har vi varit å köpt snus och jag trodde inte det var så förbannat kallt ute som det är, marie fick till och med blåa läppar. Och här inne är det inte bättre, jävligt kallt är det så snart ska jag lägga mig i duschen och värma mig lite.

Nåja. Igår fick jag två tatuerings tider, känns ju bra :). Först en 16e september, och sen 15 december. Sen så bokade jag o marcus ett hotellrum i haparanda, 2900:- för en natt, men då fick vi jacuzzi på rummet & så tog vi sånt här guldkantstilllägg, var typ att man fick champange på rummet o ja vad det nu var. Det är väll iaf min present till han. Var svin mysigt hotell, fanns världens största bastu, pool, spa å massa grejjer. Sen kan man ju pysa iväg på ikea och finland o sånt där om man villdeduuuhu. Lite trisst bara att det bara blir en dag, men bättre det än inget :).

Idag fyller emmapemma år, så grattis sötnos!





Yey

Hejsann! :) idag har jag vaknat vid 9, fortsatte sova, vakna 10, fortsatte, vakna 11, fortsatte, vakna 12. Ja ungefär så har min morgon sett ut, fast väldigt skönt var det o sova, känns som att jag inte fått sova länge på några dagar nu när jag har jobbat öppning 3 dagar förra veckan. O igår vakna jag typ 8, sov ca 3-4 timmar. Fast iofs så blåste jag o marcus på till 1 i lördags, eller hur länge det nu var.

Men jaaja nog om sova, nu sitter jag här med min trevliga nack/huvudvärk som jag tydligen börjat få jämt o ständigt, irriterande är det då och ont gör det, känns som att skallen bara hänger åt ett håll, för det är bara på ena sidan jag har ont. Nästan bättre å ha ont i hela huvudet tror jag.

Om en vecka fyller mitt hjärta år, och jag sitter och åhar mig för inget går som jag vill när det gäller presentplanerrrr. Jaja, det löser sig säkert :) pussokram nu har jag inte tid med det här.


Hade velat att min korv till bästa vän hade kunnat ta sig till stan o umgås med mig snart!

grejt


i'm just a kid

tänk vad man måste ha uppskattat livet när man var liten. det är ju bara titta i en babys ögon vad det lyser av lycka, helt ovetande om livet.
då jag var liten låg jag alltid och grät på nätterna i rädsla att förlora mamma och pappa, jag var livrädd att dom skulle dö. sen låg jag också alltid o tänkte på om jag skulle dö, och jag levde mig in i det så bra att det verkligen kändes. det var hemskt, fast nu när man tänker på det så är det ju iofs också hemskt. men det känns som att man tog mer hand om livet när man var liten än vad man gör nu.
det är som att alla går runt nu o behandlar människor som skräp, folk tar andra folk för givet, vi står och pratar om folk vi inte känner och dömer folk vi inte vet någonting om. vi hela högen är idioter.

fast det är väll så det ska vara kanske. vad vet jag. tycker bara vi borde ta hand om varann mer, och uppskatta livet mer. inte vet jag, glöö! hej

bang bang, shot me down

jag har inget å seeejja. vaknade nyss och jag hatar att jag alltid vaknar tidigt när jag druckit, hur kul är det? man vill ju helst sova hela dagen. men det är nog vad jag planerar att göra också, ska bara först på dollar med marrestar & sen ska jag nog ligga här och spela död.

imorgon börjar jag jobba, känns inte ens som att jag varit ledig. thats life.




ni får en bild på min fina syster

fuck yeah

Lord knows i tried

SENASENA

Nu kliar det i fingrarna igen och jag vill bara beställa hem massa jäkla kläder. Har hittat hur mycket som helst som jag vill ha nu, fast det gör jag ju alltid.
Jag och marcus har nyss käkat pizza, o nu sitter jag har bara här. Jag har som vanligt inte så mycket att berätta, eller så är jag bara dålig på att blogga.
Det regnar, för den som inte märkt det. Och jag älllskar regn, kan jag ju också meddela. Har velat att det ska regna hela sommaren. Fast det är bara för att jag varit så less på att jobba, och det känns som att det är det enda jag gjort. Men skönt iaf att det börjar bli höst på nåt sätt, det är så mysigt med höst.



Lyssnar stel & fastspänd & när paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig
Du är värd att dö för men mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls

ehhe

Då var 10 jobbdagar avklarade, nu är man ledig två och sen drar det igång igen. Dock inte 10 dagar igen, tack och lov. Har så förbannat ont i benhinnorna, eller i ena benhinnan bara, vet inte vad det är för fel.
Jaaja, igår var jag med ninni & emma och dom gjorde blåbärspaj och jag fick inte hjälpa, men jag fick smaka, inte för att jag trodde att jag skulle gilla blåbär men det dög :) höhö.

Igår fick jag också mina 120 ögonskuggor, usch vad kul!
Och nu har jag som vanligt inte så mkt mer att berätta, jag ska duscha nu, men kan lägga in några bilder först, hejdå!








it is what it is

Fick ta bort något blogginlägg nu för att det blivit lösenordsskydd här, fast jag inte satt. tror det var för att jag drog bilder från min gamla blogg hit, jag vet inte :) men kanske funkar nu iaf.
Sitter nu och kikar runt överallt efter saker, bara kollar och kollar och ingenting av det jag vill hitta finns, eller vad man ska säga. Verrryyy irriterande.
Jaaja, jag bloggar inte så ofta som sagt. Men kan ju skriva när jag väl sitter vid datan, vilket är typ 1 gång i veckan om ens det, och det är inte alltid jag ens ids blogga eftersom att min dator också är så förbannat seg.

Nåja! Idag har jag jobbat till 2 vilket har varit skönt eftersom att man nästan jämt jobbar kväll. Och i helgen gjorde jag bort min sista helg för i sommar, fyfan vad skönt säger jag bara. Har jobbat kanske 10 helger av 13, är inte säker, kan ha varit ledig någon helg men ja ungefär så har det sett ut och det har väll inte varit allt för roligt.
Happphapp, nästa helg far jag och hjärtat till stockholm och far på sån här tatuerings mässa tjoffs. Ska bli kul :) sen fyller han år på måndag också och nu när mina planer inte funkar som dom vill så vet jag inte vad jag ska ge han. Men sånt löser sig säkert.



JAAAJA, nu ska jag sätta mig i duschen med mitt onda huvud och sen invänta hjärtat, och sen slockna! :) godnatt.











ja, några bilder, hej!

.

Well anyway it's a long story. She's been waiting for so long. Still got the songs in her mind and the autograph on the photograph. She's got a past full of secrets. She's got a clock on her feelings. Back from the days when she used to have wings. She had a dream full of anger. She had a dream full of action. Afraid to get old she feels so cold. Such a typical reaction.