En sommar en höst och några kilo

Sommarens sista dagar är här, känns på ett sätt som att sommaren inte ens anlänt än men känns ändå skönt att det blir höst på något sätt, jag gillar hösten, alla färger, mörkret, tända ljus, mys i soffan, ja och allt därtill! Blir som på nåt sätt lugnare också, sommarn gör mig rätt stressad just för att det känns som att man måste göra någonting hela tiden..

Nu har jag ju inte skrivit något här sen före jag gick på semester, vi har iallafall vart i Rhodos och där hade vi det fint, bra väder, trevligt sällskap och så vidare.. Sedan kom vi hem och var hemma kanske 5 dagar och sedan åkte vi till Marcus pappa i Stockholm och var där i en vecka, shoppat, gått på gröna lund, bio, och bara myst. Körde upp en bil åt Madde, kom hem förra lördagen och så har vi bara vart hemma. Min duktiga pojkvän har slagit upp en vägg mellan kök och vardagsrum så äntligen är det lite uppdelat här. Tycker det är fint när det är öppet men så öppet som vi haft det så är det bara jobbigt för hela övervåningen har vart öppen och då dessutom ett enormt vardagsrum, det är fortfarande väldigt stort men nu är det helt perfekt! :) så snart ska vi väll börja riva köket och sätta upp ett nytt, längtar väldigt mycket till det då jag drömmer om ett nytt fint ljust kök! Hade nog vem som helst gjort om ni bara visste hur "fint" det är i nuläget. Svart och blommigt tak, bruna skåpluckor, bruna mörka träpaneler på väggarna, brunt golv, rätt tröttsamt..

Jag har gått och dragit på mig ca några kilo ångest, som ett brev på posten kom dom, det är priset att man slutat snusa. En jävla massa skräpätande hit och dit, sötsuget har lugnat sig rätt mycket om jag ser tillbak några veckor för i början åt jag som en gris och jag slutade som aldrig vara sugen heller.
Har iallafall kommit på massor av saker som gör att jag aldrig kommer börja snusa igen. Mitt hjärta tål det absolut inte, tänk er känslan av att ha gått med ett hjärta som slår stup i ett stenhårt varje dag till att nästan undra om det ens slår alls, ja okej jag har hjärtklappningar oavsett men herregud så MYCKET mindre utan snus. Sen har min mage varit trasig när jag snusat, jag har magkatarr men med snus så förvärras det en aning för mig iallafall, har vart dålig i magen i princip varenda dag i flera års tid. Och sen det allra bästa! Mitt förbannade illamående.. Det är väck! Jag vet äntligen vad det berott på. Och här har jag fan gått och mått illa varje dag, en del dagar inte kunnat sitta upp, inte kunnat äta eller alls kunnat titta på mat.
Skulle nog kunna rabbla upp massa saker som gör att jag mår bättre, så alltså, hur mycket ångest dom där kilona ger mig så tror jag att det är värt det alla gånger. Jag kan göra mig av med dom där kilona, det är kanske en viss konst men jag vet att jag kan göra det.

Jag har vart en idiot ett tag och rökt mer eller mindre, endel dagar inget och andra dagar flera cigg. Det är idiotiskt då det är värre än att snusa och kroppen mår skiten av det. Men jag klarar mig bra utan så innan jag skapar ett beroende så säger jag nu att det är slut på den där skiten, för det är det nu. Kan inte säga aldrig mer, jag kommer säkert röka en cigg någon gång om jag kanske är ut, men jag ska inte köpa ett ciggpaket, inte röka varje dag eller ja, jag ska helt enkelt inte röka alls! Jag är en envis gris och jag äter hellre godis i mängder än svartar ner lungorna. Punkt slut.

Imorgon ska jag börja vara nyttig och jag ska försöka röra på mig massor nu. Mår så bra av sånt och det är så jag vill leva! :) önska mig lycka till!