Normalt

Marie o jag tittar på en bild på en person.
Marie - jag kommer ihåg när hon tröck en pommes frites i mitt öga...


hahaha, det fula var att det var sant

Dag 4, Det här åt jag idag

Till frukost åt jag en macka och till middag åt jag symöteslåda.
Min mage är inte som den ska.. Det är den aldrig efter jag käkat symöteslåda.
Ja då vet ni det :)
H EHE HHAHE

Dag 3, Mina föräldrar

Jag går till 100% ihop med min mamma och jag kan förmodligen prata med henne om allt, men det gör jag inte om det är något speciellt som hänt eller så. Kanske för att det är för nära eller, ja vad det nu kan vara. Vi bråkar typ 1 dag om året. Hon är väldigt förstående, omtänksam och snäll, och jag älskar henne en väldig massa mycket. När jag var liten var jag alltid rädd att hon och pappa skulle dö, så jag låg och grät i sängen varje kväll typ och var rädd för det. Jag är såklart fortfarande rädd om dom, men jag går inte runt och oroar mig att dom ska dö iallafall :).
Jag är mammas flicka. Men när jag var liten så var jag nog mer pappas, vi brukade hitta på saker ganska ofta, tjuväta godis mitt i veckan, det fick jag aldrig berätta åt marie och samma sak gjorde han med marie. Varje morgon när vi skjutsade marie till förskolan så for jag och pappa på statoil och köpte kanelbullar till frukost, det tror jag inte heller att jag fick säga åt marie och det gjorde jag nog inte heller.

Jag och pappa går inte ihop till 100%, vi har varit osams i ja.. jag vet inte hur länge. Men nu på senare dagar så går vi ihop, efter att vi var ifrån varann i typ 1-2 år och knappt sågs, vilket vi heller inte gör nu. Så jag tror både han och jag har gett upp. Grejjen med oss är att han käftar emot - och jag är likadan och ingen av oss slutar. Trots allt så älskar jag han också. Pappa är också omtänksam och snäll, en sån som säger förlåt 2 sekunder efter att han gjort fel. Han är envis, har en stubin på 2 sekuner och är knappast den som skulle visa sig svag. Om något krossat han totalt så skrattar han bara vidare, ingen får nog se honom sårad.

Dag 2, Min första kärlek

Jag gick i kanske 2an, vi pussades på en skateboard på gatan, vi blev tvingade.


Ja :) haha. Hejdå!

FRIDA SER DU HUR DUKTIG JAG HAR BLIVIT?

Dag 1, Om Mig

Jag tror egentligen inte så många känner mig på djupet, finns inte många som vet allt om mig. Finns också dom som tror att jag går runt med ett leende dygnet runt. Det kan jag lova, det gör jag inte. När jag är bland folk är jag alltid glad. Men jag har ett humör som kan tvärvända och när det väl gör det så är jag arg, men det var värre förr. Nu kan jag kontrollera det och är inte alls lika ofta arg, haha låter som nåt psykfall.
Jag är också väldigt djup, jag tänker nästan jämt, jag funderar på allt mellan bord och stolar till människor och ja allt man bara kan fundera på typ.

Jag är egentligen inte blyg, eller ja det är klart, från och till är jag det. Men jag är mer osäker och folkskygg typ, det är nåt som sitter i huvudet bara, egentligen så gillar jag att vara bland folk så ofta som möjligt. Jag är en jävel på att trycka ner mig själv, och om någon sårat mig så kan jag enkelt vända det till mitt fel. Hur jag gör det har jag ingen aning om och det är helt fel.

Jag har alltid varit svammlig, jag skrattar mycket och ofta åt mig själv. Jag älskar att dumma mig. Men för att jag ska bli sån så måste personen jag umgås med vara likadan mot mig. Eller hur fan ska man säga? Ger du av dig, så ger jag av mig. Öppnar du dig för mig, så öppnar jag mig för dig. Jaaa ni fattar.

Jag förstorar ofta saker, som tur är oftast bara för stunden. Jag är också en jävel på att överdriva, t.ex "SHIT DU SKULLE VETA, DET VAR TYP 20 BILAR SOM HADE KROCKAT DÄR BORTA!" när det i själva verket var 3....
När jag är upprörd så går jag och duschar, städar eller går ut o springer eller låser in mig nånstans och slår på nåt o säger "fanfanfan" typ.

Jag hatar när folk stirrar på mig när jag äter!

Jag har växt upp med någon som kanske varit för lik mig till humöret och sättet, det har varit rena helvetet ibland. Jag tror många vet hur det är att ha en pappa som bråkar med en, men hade ni sett mig och min pappa så hade ni nog tappat hakan. Det gick nog inte en enda dag utan att vi jaga varann runt huset, skrek åt varann eller var elak på något sätt. Tyvärr har det fört med sig många konsekvenser och det är något som fortfarande gör ont för mig att minnas, för det har inte varit lätt. Vi har sagt så mycket saker åt varann som kanske kommer följa med till graven, who knows.

Jag har alltid telefonen på ljudlös, ibland kan jag bli livrädd när någon ringer mig o få halvt en hjärtattack så därför är det bäst så, hehh.

Nu har jag inte så mycket mer att säga om mig, inget mer jag vet att jag vill dela med mig av iallafall =) Jag är också lycklig. För första gången i mitt liv på riktigt. Pussåkramhej

jag gör väll en sån här jag med :)


Dag 01 -
Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 31 – 4 kända förebilder

Hallelåja

Har ju lovat frida att jag ska blogga lite oftare, men det var om hon fixade min blogg. HALLÅ FRIDAFÖRRFAN??
Själv är jag för tålamodslös för att göra det, om det nu ens finns nåt ord som heter så. Jaaaja, ni fattar poängen.

Nu har jag och mackepacke kommit hem från luleå och piteå. Så i fredags kollade vi idol och det, var mycket folk och det var ju rätt fränt o se det live. Lite jobbigt med pauser och så men det var kul :). Så har vi sovit hos farmor från fredag till lördag, fått god mat o på lördagen shoppat. Jag har hittat 2 t-shirts, 1 bh och 1 par trosor och nån typ av korsett, på h&m. Sen på cubus hitta jag en bandana, världens mysigaste morgonrock och tofflor till det =). Blev inte så glad när jag märkte att dom dragit 497 kr för mkt av mig på cubus. Det märkte jag när vi var i piteå, och då var det kört. Så jag får väll ringa dom på måndag.

Jaa, sen i piteå for vi och åt hos marcus mormor, sen till en som marcus känner, och sen till pilar och johhny. Och efter det såg vi saw i 3D :) var väll lite fränt det också, men tror det är roligare å se nån film man verkligen hoppar till i och är sådär rädd, tycker saw filmerna mest är äckliga, sådär så man blir spyfärdig typ. Så man fick se massa slaffs ännu tydligare, HEHE! efter det for vi och sov hos marcus mormor :) och idag har vi varit på storheden å gått på biltema och jula, och käkat på max och sen dragit hem.

Jävlar vad jag skriver nu, typ första gången på länge jag har nåt att berätta, haha. Jaja, nu ska jag försöka klura ut vad jag och marcus ska äta idag om det nu blir nån mat. Beror på om jag orkar ta mig till konsum ensam, eller om marie vill följa med eller ja hur jag nu ska göra, OCH om jag nu kommer på nåt man ens kan äta. Men nu ska jag göra nåt, hejdå!

Torsdag

Här har jag legat nästan hela dagen, helt slutkörd och sjuk. Men börjar bli bättre verkar det som :)
På morgonen for jag iväg med marie på konsum, handlade frukost å så kom hon o mixi in å fika med mig. Sen har jag legat här, badat och haft ansiktsmask och sånt. Efter 6 tiden kom tessi hit, vi gick på dannes å köpte strips och åt, sen har vi bara suttit å pratat och typ kollat på datorn :) Jag är så jävla trött, helt sjukt.
Nu sitter jag och väntar på att marcus ska komma hem, han är och jobbar och har gjort det sen 6 imorse, så jag tycker synd om han ganska mycket. Är rätt hungrig men orkar inte äta förrän han kommer, är så tråkigt o äta ensam, fytusan.

Nu ska jag lägga mig i soffan o kika ett avsnitt andra avenyn :) lär ju säkert få se om dom avsnitt jag sett eftersom att marcus inte varit med, men struntsamma. Förlåt förresten för att mina inlägg är så tråkiga dom gånger jag väl bloggar, jag har som inga bilder på marcus dator. Men hejdå!



blev utmanad av fridde

Regler:

Det här är svårare än du tror!
- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!


Lycka till!

1. Vad heter du: sanne
2. Ett ord på fyra bokstäver: stor
3. Flicknamn: stina
4. Pojknamn: samuel
5. Yrke: sminkös
6. Färg: svart
7. Klädesplagg: sockar
8. Mat: soppa
9. Sak i badrummet: spegel
10. Plats/stad: sverige
11. En orsak att vara sen: sjuk
12. Något man skriker: svin
13. Film: sommaren med göran
14. Något man dricker: sockerdricka
15. Band: silverstein
16. Djur: shimpans hur det nu stavas
17. Bil: saab
18. Sång: some say love
19. Aktivitet med mer än en deltagare: simtävling, hah
20. Känsla: slö

Jag utmanar; dom som vill

heeiiiiiii

Jag är inte så värst duktig på o blogga.. Jag vet. Just nu ligger jag iallafall bredvid min fina pojke som sover och låter för fullt. Och jag tror jag snart ska göra samma sak som han. I helgen var det halloween och nej det var inte så kul o trängas bland sjutusen pers eller nåt. Så jag for hem rätt tidigt, tröck i hörlurarna i öronen o la mig. Jobbat har jag också hunnit med. Och therese har fått barn. En liten nadja. Henne fick jag träffa igår, hojja så himla söt hon var. Lätt som en fjäder. Tror inte jag hållt en sån liten många gånger. Når william, saras barn var liten så var jag ju inte ett dugg intresserad. Så grattis therese och tomas. Jag är jätte glad att allting gått bra. Har kommit hem från jobbet för några timmar sen, jag o marcus har tittat nån film och andra avenyn. Sen slockna han pladask. Imorgon är jag ledig och på fredag far jag o marcus till luleå o tittar idol, hälsar på farmor, shoppar o såna där grejjer. Så vi blir nog där hela helgen :) skönt o komma bort. Mindre skönt är att jag blivit sjuk. Föribannat. Jag ska allllltid bli sjuk när jag är ledig. Eller när jag ska göra nåt speciellt. Ge mig förslag på vad jag kan laga för mat imorgon tack snällllla! Nu ska jag sova mig frisk. Pussochkram, hörs nångång....