Min bästa

I tisdags (?) när jag vaknade hade jag väldigt ont i halsen, och så har det vart sen dess. Väldigt jobbigt, febrig blir jag mot kvällarna också, usch! orkar inte vara sjuk igen. Dock tror jag det är pollen, nyser under nätterna och imorse när jag vakna hade jag röda utslag i handflatorna. Grejjen är den att jag bryr mig inte om det är allergi eller om det är förkyldning, det är lika jobbigt att vara båda två, tror det är snäppet värre att vara allergisk dessutom. Så, vi pollenallergiker får väll hålla ut nån vecka till då.. Skönt att jag får vara ledig nu, så jag får vila upp mig.

Idag när jag sluta jobbet så åkte jag marie och tessi på stan, kollade på kläder och sånt. Sedan åkte vi på ericsson och jag hittade ett par springbyxor, i kort modell, var egentligen inte ute efter ett par korta men dom var på rea och dom är väldigt fina och sen är det ett bra märke, så jag slog till, eller ja vi allihopa slog till på dom! :) väldigt nöjd.
När vi kom ut från ericsson hade marie köpt en träningströja åt mig också, vad jag älskar henne! Hon stod å testade den och allt, i olika färger, och sen när vi kommer ut är det mig hon ger den till. Förstår inte vad jag gjort för att förtjäna en sån fin syster. Vem fasen gör en sån grej om inte hon? Hade såklart tyckt om henne lika mycket om hon inte gav mig någonting, haha, men sättet hon tänker på är då fint.

Kan tyvärr inte testa mina träningskläder idag, vill vila upp mig, hade kunnat ta en promenad men är så jäkla kallt :(
Nåja, ha det bra! Kramis

Ursäkta dom hemska bilderna..


släck inte ljusen

Kom hem från en prommis med marre just, innan det var jag och tessi och käkade på olles, fick jävulskt ont i magen men det börjar nog gå över nu.. Kände nu också att jag håller på att bli sjuk, jag ids inte. Känt så ett tag nu och det bara kommer och går.

Känner mig grinig och arg och irriterad så hejdå

Hejsan

Fick en kommentar av cecilia som fråga vilken frissa jag går till, jag tänker att folk inte ska läsa om jag svarar i kommentarfältet så jag skriver här, jag går till marita på clippet! :)

och nu som tur är, så ringde hon idag och sa att hon hade en avbokning nästa måndag, guddddd så glad jag blev! :)




Idag har jag jobbat 11-18, vart rätt dött på jobbet så har vart en ganska långtråkig dag, som gått sakta.. Sedan for jag till marie, hon hade lagat mat åt oss, och sedan åkte vi till sara och satt och spelade spel och bara var =)
nyss har jag tränat lite grann, jag försöker hitta övningar, jag har många i huvudet jag kan men när jag väl ska göra dom så kan jag fan inte en enda haha..


nä nu invänta min fina, sen är det nog bara bums i säng, godnatt!

puss

Vaknade vid 11 imorse, klev upp och gick ut och sprang med kira på en gång, kom hem och gick ner och tränade armar och lite ben, hoppade i duschen, åt tacos och sen satte jag mig och sminka mig.
Har varit med frida hela kvällen, och nyss tog jag och marre en kvällsprommis!
Min trotsiga lilla vovve får mig att vilja slita av mig håret lite från och till, haha jag bara önskar och hoppas att denna period snart är över.. Månne om lillskiten ska börja löpa snart..

Jag ringde min frissa idag, för jag är i STORT behov av att färga och klippa håret, men hon hade först tid efter midsommar, heeh.. vad kul :( jag som litar så bra på henne. Jag vet inte vad jag då ska göra? det här med att gå till vilken frissa som helst är jag för feg för :/

Blablabla, fan vad jag är tråkig.



snusfriiiii

När jag var 13/14 år så var jag arg, jag skrek jag grät jag slog sönder saker. Jag åt godis i mängder, jag skulle slåss för socker, om jag inte fick socker så var det krig. Jag hängde mest i kylen, dök på kylskåpet när jag kom hem från skolan.
Vet ni vad? Jag tror jag är i den åldern igen... Haha!
Nej, det kanske inte är så hemskt som det låter, verkligen inte, för när jag tänker på hur jag var i den åldern så vill jag nog helst bara blunda och hålla för öronen, vill inte se eller höra det igen. Men det är faktiskt så att sluta snusa har varit lite som att vara sådär liten igen med detta förbannade sötsug, med detta jävla humör.. Jag vet inte, det är inte ens över ännu. Jag önskar bara det försvann snart.
Hur kul är det? sitta och gråta i hur länge som helst, älta en sak och sedan några minuter senare undra vad fan man sitter och psykgråter för. NEJ det är inte kul, jag blir störd av tanken att man blir sån här!
Jag är inte sockerberoende, jag klarar mig rätt fint utan socker, jag har sällan såna där begär att jag bara måstemåste ha sött annars så går jag typ sönder. Men nu är det ungefär som att jag tror jag ska gå sönder om jag inte får socker, eller åtminstone får äta. Hoppas att detta får ett slut snart, jag tycker synd om marcus som måste stå ut. Han har också slutat snusa, men han är då så duktig, påstår sig vara lite lättretlig men det är nog ingenting i jämförelse med mig :) haha..


Nåja. Idag skulle jag ha varit ledig, men jag fick hoppa in på ett 10.30 - 16.00 pass, inte alls jobbigt pass så det var helt okej, dagen har gått snabbt! Efter jag slutat for jag hem, bytte om till träningskläder och tog med kira ut och sprang, sprang i 20 minuter men kändes som en evighet? trodde jag sprungit mycket längre. Jaja, jag åt middag, läste reklam, sen har jag bara suttit och hängt. Väntar på att marie ska ringa så jag får se om vi ska ta en promenad eller inte..
Jag har haft motivationen ganska i botten dom här 2 veckorna jag nu varit utan snus, men nu känns det som att den börjar smyga sig tillbaka, skönt!



heejjjjj

Idag är mitt humör i botten. 8 dagar utan snus, det har faktiskt gått bra men jag orkar inte med detta sötsug, detta sug efter mat, sug efter fan allt! Blir tokig..


Sitter i springkläderna och väntar på att marcus ska vakna, han somnade för någon minut sen och skulle vila 20 min, sen ska vi ta en promenad malmberget-gällivare och tillbaka, är ju så pass fint väder. Längtar tills torsdag då jag är ledig, så jag får sova ut i flera dagar, jag är så jävla trött. Min kropp går i sovläge hela tiden, går inte att beskriva riktigt, men det känns som att kroppen svimmar/somnar, medan huvudet är klarvaket. Usch! Tänk så otroliga våra kroppar är egentligen, hur dom funkar och allt det där, beroende och ja allt..


Ska ringa mammsen nu, tänkte bara berätta att jag är grinig och att jag lever ;)

Snusssss....

Vet ni vilken utmaning det är att sluta snusa, och i samma veva inte röra socker? Det är en utmaning vill jag lova.. Men det går ändå hyfsat bra det här.. Aldrig vart så sötsugen i hela mitt liv känns det som, aldrig varit så trött, eller jo men ändå..
Ögonen fastnar som, haha känns ungefär som att man varit vaken i över ett dygn. Usch!
Hoppas ni är utan beroende, å att ni äter chips och godis för mig också. Hejdå!!


jagebest

Jag har slutat snusa igår(!!!) även marcus. Jag hoppas en miljon gånger om att humöret jag hade igår bara var tillfälligt.. Hoff. Men idag kändes det lite bättre, och igår vart vi bjudna på blodpalt, då säger marie "fan va jag fick hjärtklappningar", och så börja jag känna efter, och jag hade inte hjärtklappningar! förståååår ni hur jävla otroligt det är? det är väldiiiiiigt ovanligt för att vara mig. Så det är nog helt klart värt att sluta snusa.

Kom just hem från en långprommis med kira, eller ja hyffsat lång, vi var nog borta en timma iallafall! Kira är världens mest trotsigaste lilla tjuris nu, så jävlar vad jag får envisas med henne, haha, nog för att hon lyssnar hyffsat bra men dom där gäspningarna hon gör när jag tjatar, och hur hon sneglar på mig, haha.. Precis som att "jag gör vad fan jag vill", haha. Lillkisen! Markera varenda pisshög är också ett intresse just nu..


Nu ska jag gå ut och sitta i solen tror jag, blåste lite väl mycket tyvärr :( Nåja kramis!

kiruna

Har jobbat 8-14 idag, åkte iväg med tessi till kiruna efter det, vi åkte mest bara dit för att fara dit, gick på stan en sväng, hälsa på pappa och sånt därnt! Så idag har jag inte rört mig många meter, förrutom på jobbet då man springer runt, och ja på stan i kiruna då. Igår tog jag och marie en springtur i snöovädret, usch, och sedan på kvällen promma vi till gällivare! Försökte ha med både kira och mixi på springturen men insåg rätt snabbt att det var omöjligt, särskilt i snöstormen så det var ingen idé, kira fick hoppa in i bilen och fick följa med på kvällspromenad sedan istället! :)

Imorgon är jag ledig, sen ska jag jobba helgen. Tror jag planerat tusen saker jag ska hinna göra imorgon men kommer inte ihåg många av dom? haha, det är som det brukar då..
Är ännu (!!!) allergisk, jag tror dessutom jag håller på att få feber nu, förbannat vad less jag blir! Utslag på benen lyckades jag till och med få igår, jag vet inte vad jag ska göra. Om jag ska ringa läkarn, fast jag vet ju att det enda dom kommer göra är ge mig allergipiller, be mig köpa kortisonspray, ja.. Och sen från en sak till en annan så fick jag ju magsyretabletter utskrivet, åt dom för kanske 3 månader sedan, sen har jag inte orkat köpa nya, så nu har min magkatarr börjat komma igång igen. Svider nå jävulskt i magen hela tiden, men det försvinner kanske med lite mer regelbundet ätande, ja ni vet sånt där som jag är såååå jäkla bra på, eller så inte.

Åt grillmat idag, vi var ju som sagt i kiruna, jag åhade mig hit och dit om jag verkligen skulle trycka i mig det då jag börjat med lchf i måndags igen, men jag orkade inte börja krångla med någon om min mat, be dom ta bort bröd blabla, så jag tröck iallafall! Det jag tycker är så tråkigt är att jag ska få sån förbannad ångest bara för att jag gör det, jag är ju trög egentligen, jag menar när jag äter "normal" mat så får jag ju inte ångest (iallafall inte på samma sätt), men bara för att jag vet att jag inte borde äta det, för att det är mer "förbjudet" så känns det värre då. Tycker inte om när jag ska börja känna så, är så onödigt. Men jag lovar er, min mage fick ta stryk för det efteråt! Fyfan. Så nej, det är inte värt det.. Hemskt vad jag får ont, hemskt vad dålig jag blir!


Nu ska jag invänta marcus, sen ska jag nog bara lägga mig i sängen och sova! är sjukligt trött idag, tröttare än vanligt, fast då också vaknat tidigare än annars :) hejdå!

Tisdag

Varit ute på en promenad med kira och marcus, sedan lagat matlåda och nu sitter jag här färdigfixad för jobb.. Nu ska jag bara ta det lugnt tills det är dags att åka!
Tänk att jag har en kompis som är höggravid, som redan har en dotter över året. Det känns rätt konstigt vad tiden kan springa iväg och vad saker kan förrändras, det känns ju som att det var nyss jag och hon satt och svammla på stan nånstans med en godispåse i handen, haha. Jag är glad för din skull therese! :) Att du fått det du önskat dig och att allt bara rullar på!




Här har du lite bilder terro, som kanske kan va roliga å se! inte dom bästa men säkert kul ändåå..


Nu ska jag kika runt lite, hejdåå!