JOHO

Alla ni som inte är allergisk mot något, jag säger bara, var glad för det!
Fan va jag är less på att vakna varje morgon o klia sönder näsan, och man vet inte ens varför man är allergisk.
Nåja, nu ska jag käka frukost. Eller ja, ska äta mat. Sen vet jag inte vad som händer.

hej

fick syn på lite gröna skiftningar i mitt hår när jag var på stan med therese, då gick jag förbi clippet och frågade om jag inbillade mig eller om det faktiskt var grönt. hon sa "du inbillar dig inte, det är jätte fint grönt. det ser inte klokt ut, kom idag halv 9". sååå... haha. men så hemskt är det faktiskt inte :)

nu känner jag mig sådär blöööö, en timme kvar tills frissan. sen idol, dusch/bad och bara ta det luuugnt. pusspuss

fri sprit och taxi hem

Jaha, då var den helgen över också. Igår hyrde jag som sagt lokal, jag vet inte om jag tyckte det var så roligt egentligen. Var mest trött och seg, hade jobbat igår och började jobba klockan 9 idag men var redan på jobbet ca halv 9 och då satte jag igång o diska fläktfilter o en jäkla massa - vilket resulterade i 3(?) nya skärsår på fingrarna, ringfingret, fuckyou fingret och pekfingret. Kände mig som ett litet barn där med 3 plåster på fingrarna.
Jag verkligen hatar när jag får skärsår, det är fan så mkt värre än stora sår. Man går ju bara och stör sig på dom och jag får en sån där jobbig-känsla när jag får dom, som att allt helt plötsligt blev jätte tungt, och som att jag inte kan göra allt jag vill göra för att jag har dom där små såren. Haha, jag är ju seriöst dum i huvudet på nåt sätt. Men hatar det, samma om jag bitit av nagelbandet eller nåt, det är också en skitjobbig känsla. Haha men nu ska jag sluta, vem fan bryr sig om mina stora problem?

Förresten så sprang jag också in med foten i en vass kant nyss på jobbet, så nu väntar jag bara på ett stort blåmärke. Jag är väldigt klantig.
Och hur glad blev man nyss också då? När ens granne förmodligen stått vid fönstret hela dagen för att vänta på att vi ska städa lokalen. När vi gick till soprummet så kom han självklart dit och var lite grinig "är det ni som hyrt lokalen?" - ja. "jaha, var ni tvungen o ställa flaskor utanför den också? det var TVÅ flaskor och EN burk!!!" - ja men det är då inte vi som ställt dom där. "nähä! men ändå!!" Haha. Frågan är vad fan såna människor har för liv egentligen, kan ju ha varit vem som helst som ställt dom där 3 jävla flaskorna där.

Nåja, nog om mitt fjanteri. Ska på ett tag gå till mitt hjärta, sen ska vi nog bara ligga framför tvn hela dagen. Har även ett idol avsnitt som vi inte sett än :) spännande. Puss och kram!




mitt nya håååår!

19 år

och fortfarande lika hjärndöd

And sometimes.. It's not enough

Vanligtvis brukar jag väll gilla att ha mycket att göra, hela tiden. Men känns nu som att jag gått i varv sen igår morse. Började igår klockan 8, direkt efter for jag till marcus och vi börja städa o han tvätta. Nån timme senare knackar frida på dörren, vi fick hemligheter för oss. Då hade jag inte ätit på typ 8 timmar eller nåt sånt, så jag var helt slut. Då for jag o marcus o hämta mat av hans mamma, åt, började sen göra smörgåstårta, for sen hem till han och titta idol och sen sova.
Idag började jag dagen med att fara till frissan, tessi följde med, så nu är jag mörkbrun/svart hårig, fast även blond o rött/lila aktigt. Efter det gick vi på stan, fika på det nya fiket, for runt på dollar, coop och expo. For sedan hem, frida kom och "fika" ett glas dricka, sen kom marcus och fika, sen kommer mer och mer och mer folk. Vid 5 for jag iväg med therese på expo och vi köpte lite grejjer, therese kom och fika. Efter ett tag kommer mormor, morfar, johnny och pilar. Sen anna-lena, och sen pappa. Hela jag har gått i högvarv hela dagen känns det som. Så nu är jag hos marcus och trycker i mig chips och dipp och försöker lugna mig, vilket inte brukar gå något vidare, är jag i varv så är jag i varv och hittar lugnet någon timma efter att jag lagt mig o försökt sova.
Men blev iallafall jätte glad när johnny och pilar överraska mig med att komma, och är jätteglad att alla kom. Och tack för alla fina presenter, jag älskar er!

Imorgon börjar jag 9, känns kul att bussen går 7 över 8. Har ingen skjuts och tänker inte använda mina ben vid den tiden på morgonen. Nåja, får väll vara halvdöd imorgon också, fy, otaggad till allt känner jag mig. Aja, keep on going. HEJ!

lite bilder


















Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart

Hejsanhoppsan! Har kommit till mamma just, har varit hos sara och william och sen en sväng med marie på konsum o inhandlat middag, HEHE! Har även varit hos min granne o hyrt en lokal, hon var himla trevlig.
Hos sara har jag ätit frukost, sen har vi tryckt i oss bullar, spelat wii med william som HELA TIDEN ska vinna och blir sur om man vinner över han, haha. Även varit ute i det mysiga höstvädret, fotat massa bilder och spelat fotboll med william, hoppat studsmatta, och sara har plockat vinbär(ellernåt) som en gammal kärring;) hehe, skojja baraaa!

Som ni ser har min bästis varit o vildat på min blogg, hon e då så snell så! Jag älskar henne, fan vad jag älskar henne. Nu har jag inte varit med henne på fööör länge, och varje gång det blir så så känns det alltid så jävla tomt. Jag kan t.ex börja grina om jag tänker på henne, jag får frida-abstinens. För henne behöver jag verkligen i mitt liv för att fungera. Tror inte det är många som vet vad det är hon och jag har, och jag kan heller inte förklara. Men när man vet att man inte kan sätta ord på något, då är det bra. Vi förstår varann, utan att säga ett ord, vi avslutar varandras meningar, vi tänker likadant, känner likadant. Kan faktiskt vara lite läskigt ibland, eller väldigt ofta, för tänker jag t.ex på en sak så kan hon huxflux börja prata om det. Om jag känner att något inte är rätt och hon t.ex skriver att det är något, då har jag gått och känt det utan att veta om något. Det är bara sådär konstigt. Samma sak när hon fick flyga helikopter till sunderbyn mitt i natten, den natten drömde jag jätte oroligt, drömde att jag och jonathan körde runt rondellen mot byn eller vad man ska säga, och vi fick absolut inte fara mot byn för att det hade hänt något där, jag var livrädd. Och när jag vaknar, så hade det ju också hänt något. Ja, vi är menat to be, det är då en tjej jag aldrig släpper ur mina händer. Jag hoppas verkligen alla någongång i sitt liv hittar sig en sån vän. Finns inte ord för hur lyckligt lottad man är om man finner en sån som just Frida. Är stolt o säga att hon är min bästa vän. Jag älskar dig hjärtat!



Nuuu eeee deeen klaaaaröööönn!

Nu har jag suttit och fixat din blogg ett tag. Jag hoppas verkligen du gillar den. Jag tyckte iaf att den vart präddi fin. Jag tror du sover just nu, elle? hähähä. Jag är lite trött + att jag har ont i halsen. Kul va? Wäll nä!

Undrans om du drömmer välldi sockersöta fluffiga sockervadds drömmar? Ja hade no.

Nämen att, nu ska jag nog tvätta mitt smink och kanske försöka soooova.
Ru vet ju att jag älskar dig präddi mycket! Visstråå? Hihih

PUSS&KRAM!

/ Din bästastebästabästbästa bästigastebästavän.♥





blablabla

Just kommit från jobbet, och jag känner att jag fan måste sluta äta massa skit. Det är nog inte så bra o leva på fettig mat ca 5 dagar i veckan. Nej blir nog matback för mig, bara det att orka laga mat. Men så får det bli för jag orkar inte trycka i mig massa skit mer :) fybubblan.
Wellwell :) jag o marcus ska snart o firra firrar, kuligt. Längtar till fredag då jag ska klippa mig o färga håret, och även vara med släkten då dom kommer och fira mig. Kan ju säga att jag är i ganska stort behov av färgning och klippning nu, mitt hår ser ut som skit, hur mycket utväxt som helst och det är som toy. Har jag inte balsam när jag duschar så går det knappt att borsta igenom. Så jag tror jag tar bort mitt blonda ett tag och blir mer mörkhårig, sen om jag ångrar mig så får jag väll vänta ett tag.

Jaja hejdå!

what did you say, that you only meant well?

ransom notes keep falling out your mouth
mid-sweet talk, newspaper word cut outs
speak no feeling no I don't believe you
you don't care a bit,
you don't care a bit



Söndag

Hej! Har nyss slutat jobbet, eller ja för 1,5 timme sedan. Jag har varit med tessi och röstat, haha något vuxen man kände sig där. Fattade ärligt talat noll, vet vad jag röstat, men vet inte vilka personer? fattar fortfarande inte så mkt. Undra vad personerna jag röstade på ens vill? ja bra fråga.

Jag har hela dagen idag gått och småfnissat och tänkt på roliga och störda saker och bara känt mig konstig, haha.
Så när jag och tessi satt i hennes bil säger jag;
"fan, kalla trodde att hans farmor och farfar hade dragit upp båten ur vattnet, så isåfall måste jag och marcus dra ner den och upp den igen om vi vill fara och fiska"
T - ja men det är lugnt, nog klarar ni ju det
S - ja säkert, jag och marcus är ju lite starkare än dig och mig iallafall
T - jo
S - HAHA, så stannar jag när vi håller på och dra upp båten och så säger jag "vänta, jag ska bara ta en mjölkchoklad"
T - heheh...... ?
och där börja båda skratta. Fan, är det bara jag som kan säga såna här korkade saker som fan inte ens är roliga? Det som är roligt är ju iallafall att det hur som helst blir roligt, haha.

Ne nu är det nogsvammlat, jag vet inte om det blir något fiskande för mig och marcus, han är iofs och fiskar redan nu men ja, jag vet inte.. HEJDÅ!

23.53

Vad irriterande, nu när jag sitter på marcus dator upptäckte jag att headern jag gjorde hos mamma hade en fläck där, ja ni kanske ser, som jag inte ens sett. Som vanligt då, min skärm är dålig!
Marcus har somnat för ungefär en timma sen redan tror jag, tror inte det är många gånger det hänt att jag somnat före han. Så om ni undrar varför jag bloggar hela tiden så är det nog för att jag mest har tråkigt.
Blööhö. Om några timmar ska jag upp o jobba också, fast är bara till klockan 3, så det gör inte så mycket :)
Nä, ska nog kolla om det finns nån serie att se :) natti med er!

you belong with me

Nu får det se ut såhär ett tag :) ska snart gå upp till marcus, sitter nu hos mamma. Där ska jag laga mat, fast vet inte när han kommer hem, men förhoppningsvis snart för jag är hungrig som en gris! så ovanligt..
Har varit och handlat med tessi, om jag inte nämnde det? nåja.
Jaja, bara röra mig ditåt då! NEJ JUSTE, jag skulle ju fan ladda ner en film.... ÅH VARFÖR GJORDE JAG INTE DET FÖR 2 TIMMAR SEN?


dumdumdumdum puss




ett jag idag

lördaag

har varit med marie o ätit frukost, eller ja lunch för henne och frukost för mig. fick mig en liten chock nyss när jag kollade internetbanken, fan då! nåja bara typ 6 dagar kvar till lön? det är väll det jävliga när man snusar och går pank, då måste jag alltså låna en hundring eller två av någon, fast det löser sig nog.
tänker hursomhelst laga fläskfilé pasta idag, eller nåt sånt där, inte för att jag har råd men jag har en mamma som skänker fläskfilé åt mig, HE HE! tur är ju det. så ska bara inhandla nå grädde, paprika o purjolök, tror jag?
nu ligger jag o trycker i mig karra och undrar om det är något bra på tv ikväll. ska kolla upp det.
hade egentligen velat gå ut och fota nå fina bilder, det är så fint väder. men är så trisst å göra det själv och vet inte om någon känner sig villig.
hejdå

tjena bryyyden

Har ju så gott som adhd här vid datorn, jag kan inte sitta still, jag kan verkligen inte bara umgås med mig själv, jag är SÄMST på det. Förut gillade jag att vara ensam, då och då iallafall. Så fort jag är ensam nu någon gång så går jag i taket, jag vet inte vad jag ska göra, jag måste bara göra nååt!
Hojja vilka problem jag har, som tur är så ville malin iallafall fara och fota med mig, men vad vi ska fota vet jag inte? haha. Ja, sen ska jag o marcus göra något, vad vet jag heller inte.
Sitter nu o biter mig i läppen, om någon vill veta så gör jag det rätt ofta, så min insida av käften är ofta rätt sårig. Haha, freeeesh! Lyssnar också sån här halvdålig musik som man blir tokig av, men man bara lyssnar för man orkar inte byta låt. Är ju iofs inne på fridas spellista...... DÄÄÄHÄÄ, bara skojja! fast jag är ju det, men ändå.


Om man skulle orka göra något åt den här bloggen kanske, så den inte ser ut som skit. Tänk om man var grym på blogg design, och TÄNK om man hade tålamodet.



här har ni mästerverket som piller gjort på mig.


torra läppar har jag också, tompratar gör jag också. nu kommer malleballe å hämtar mig, vi ska å fika tyckte hon, tycker jag också.

skit

blir rent ut sagt tokig.
finns det nåt skit man kan göra?
NEJ.


blä. går nog i koma snart eller nåt liknande

hej

heejj. nu ligger jag hos marcus o är himla hungrig, tänkte laga mat men är för lat för att gå till konsum, som är typ 200 meter härifrån? ne men typ + att jag hatar å handla ensam, speciellt på konsum av någon konstig anledning.. så jag väntar istället på att antingen marie vill hänga med å handla, eller att marcus får göra det :) beror på vem som är snabbast av dom, hehe. var nyss till mamma en sväng o satt där vid datan, men kan ju bara säga att det är så sjukt skönt att bara komma ut ur mitt rum, usch, tycker inte alls om det. det är inte nå fel på det, men det där rummet är bara väldigt ångestframkallande, haha. så frida, jaaaaaa du hade rätt, man får "ångestattack" där, som du säger.
idag har jag tatuerat mig, det blev jätte bra, jag är då helnöjd :) marie var snäll o följde med, hon har nog varit himla uttråkad.

jappjappppp. jag ska laga thaimat förresten, för den som bryr sig. men hejdå nu vill jag inte säga nåmera

lasse

Du ville visa att du fanns och att du levde
Och att inte allt var lika dött som dom
Du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
Och att det gick att göra om
Du ville bara hjälpa till och vara snäll
Mot som som praktiskt taget ingenting förstår
Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår

bajs i röven

heeej! idag har jag varit med malin, vi satt mest o prata och sen for vi på dojjan och jag köpte mig ett par nya uggs, var ju behövligt kan jag säga, haha.
sen har tessi och marie varit här på middag, haha, jag bjöd tessi på tacos, eller ville inte käka själv för marcus jobbar till 00.00 ikväll, kändes lite väl deppigt o göra tacos och sen käka tacos själv. marrestar ville inte ha.
nuuu sitter jag här med min fina huvudvärk igen, som vanligt.
har nyss också beställt en t-shirt, väldigt fin :) hiho.
och om en vecka ska jag tatuera mig. vet dock inte riktigt vad det blir än =) och om 2 veckor färga och klippa håret, och samma är det där, jag vet inte vad jag ska göra. men jag funderar på o ändå testa lite mörkare och sen om jag ångrar mig så får jag väll ta att mitt hår kommer se ut som ett trollhår om jag vill bli blond igen. det är skit man får te, HEHE !


jaja nu ska jag nog duscha och kanske diska, kuljul hejdå

jooohooO!!!

märkte just att min header ser ut som skit. ser inte det på min dator eftersom att min skärm är dum i huvve.

jaja, jag tänker säkert inte blogga på hundra år ändåså.